Kompleksowo lub zostawiacie dystrybucję jak jest a postępowanie na samą sprzedaż.

Czyli jak są w realizacji to nie wskazuje się takich zamówień !? smile

Spoko wink

pawnie3 napisał/a:

Raczej musicie

Dlaczego?

7,830

(13 odpowiedzi, napisanych SWZ)

Przez Wykonawcę, podwykonawca oferty nie składa.

To usługa powtarzająca się okresowo a więc art. 34 wchodzi w grę.

O wykaz należy wezwać, skoro był wymagany!!!

Jeżeli jest to zamówienie nieprzewidziane z pozostałymi już udzielonymi to łączyć nie trzeba, chyba że jest inaczej, tzn. przewidywalność zamówienia.

7,834

(32 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

To wiem, powyższe to tak ogólnikowo:)

Co innego cena z umowy a co innego wartość szacunkowa opracowana z należytą starannością.

7,836

(32 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

http://www.komunikaty.pl/komunikaty/1,79968,6911844,Pelnomocnik_nie_moze_potwierdzic_swojego_pelnomocnictwa.html

7,837

(2 odpowiedzi, napisanych SWZ)

Cena- to cena z VAT czyli brutto i wystarczy jak tego się wymaga.

Bo średnia jest realna, nie możesz brać najniższej bo wówczas co z najwyższymi? smile

7,839

(32 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

No raczej nie bardzo, oryginał lub kopia poświadczona notarialnie.

Czy to może art.6a?

7,841

(4 odpowiedzi, napisanych SWZ)

Raczej nie ma potrzeby przedłużać, od 18-go do 22-go jest trochę czasu.

7,842

(5 odpowiedzi, napisanych Ogłoszenia)

Gdyby informacji nie było to klapa, jak jest w dwóch miejscach jak np. w tym wypadku to jest przejrzystość w informacjach x 2 smile

Osobno, z wyłączeniem poprzedniego udzielonego zamówienia.

7,844

(5 odpowiedzi, napisanych Ogłoszenia)

Nie będzie źle smile

Średnią.

7,846

(5 odpowiedzi, napisanych Ogłoszenia)

III.5

7,847

(3 odpowiedzi, napisanych SWZ)

J.w.

Nie ma większego znaczenia, możesz poprawić możesz pozostać przy używanej w postępowaniu, tym bardziej że masz z późn. zm.

7,849

(4 odpowiedzi, napisanych SWZ)

Tak.

7,850

(17 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

no i ....?