1,951

(1 odpowiedzi, napisanych Inne)

https://www.uzp.gov.pl/

ktoś się załapał na konferencję? ogłoszenie 9 i info o braku miejsc 9 wink

ja wezwałem do przedłożenia prawidłowego dokumentu z art 26 ust 3 (JEDZ) drugiego i trzeciego a pierwszego (oświadczenia miał w porządku) do złożenia dokumentów z art 26 ust 1, mają mi złożyć dokumenty mniej więcej w tym samym czasie i w jednym piśmie mam nadzieję załatwić ewentualne wykluczenia i wybór oferty faktyczny problem będzie przy nie wniesieniu wadium

niezwłocznie, ale ja się staram jednak razem wysyłać wink

1,954

(11 odpowiedzi, napisanych Ogłoszenia)

ja wpisuję szacunkową

1,955

(17 odpowiedzi, napisanych SWZ)

może

tylko poprzez oświadczenie o GK od pozostałych oferentów sprawdzamy też pośrednio najkorzystniejszego

1,957

(13 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

4 mieści się w 3, przy wyjaśnieniach można się posługiwać  4 lub 3 nie ma różnicy, moim zdaniem 4 mogło by nie być

dzięki x 2 smile

dzięki

dokładnie

tylko ze oni chcą doświadczenie w dostawie gazu do 40 punktów dostępowych a w zakresie postępowania jest 20 punktów, wartość szacunkowa 500.000 zł a w doświadczeniu chcą 1.000.000 i to w ramach jednej dostawy

spotkaniem się z czymś takim
na dostawę gazu "stosujemy zasadę aby wykonawca wykazał się podwójnym (w stosunku do zamówienia) doświadczeniem", chyba nie za bardzo

1,963

(15 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

jakieś wyjaśnienia są w 26.3

a ja mam
"zawsze może być gorzej" i
"to wszystko nic przy bombie atomowej"

1,965

(3 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

czekając na GK już sobie przeglądam oferty

1,966

(8 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

wygląda na to że może być z datą po TSO

1,967

(15 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

ja dla własnej informacji sam sobie drukuję CEIDG lub KRS

ostatecznie nie żądam - bo nie wpisałem że będę żądał ani do SWIZ ani do ogłoszenia przyjmę że sprawę załatwia treść JEDZ

nie

1,970

(8 odpowiedzi, napisanych Oferty, badanie i ocena ofert)

poprawiłem wink

efigy007 napisał/a:

zastanawiam się czy nie ma tu zastosowania §2  ust. 7 rozporządzenia ws dokumentów

faktycznie dzięki

czyli nie trzeba?? bo w jedzu oświadczyli co trzeba

jeżeli w treści oświadczenia jest wpisane że nie należ do grupy kapitałowej z żadnym z oferentów występujących  w postępowaniu przetargowym i takie oświadczenie jest złożone z ofertą to i tak wzywam do złożenia po otwarciu ale w normalnej procedurze

tylko czy w ogóle musi dać jeszcze te oświadczenia jeżeli w JEDZ oświadczył już to samo

wzywam do dokumentów i oświadczeń,oferent do ofert złożył JEDZ w którym oświadczył to co trzeba i teraz czy w trybie art 26 ust 1 wzywam go ponownie do złożenia oświadczeń o których mowa w rozporządzeniu w sprawie dokumentów z § 5 ust 5 6 i 10?? czy jedz wystarczy?? po protu nie rozumiem tego za bardzo