Temat: Ocena oferty bez VAT
Witam,
mam problem jak ocenić ofertę Wykonawcy, który nie jest płatnikiem podatku VAT w przetargu nieograniczonym na roboty budowlane? Czy będzie miał tu zastosowanie art. 91
ust. 3a?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
mam problem jak ocenić ofertę Wykonawcy, który nie jest płatnikiem podatku VAT w przetargu nieograniczonym na roboty budowlane? Czy będzie miał tu zastosowanie art. 91
ust. 3a?
Wykonawca z jakiego państwa?
z Polski
Ocenić - ?? - po prostu brać pod uwagę. Ma prawo.
Jego cena netto=brutto skoro jest zwolniony z podatku VAT i tyle.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc