<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Ocena oferty bez VAT]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/14036/ocena-oferty-bez-vat/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/14036/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Ocena oferty bez VAT.]]></description>
		<lastBuildDate>Wed, 08 Apr 2015 07:29:59 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114673/#p114673</link>
			<description><![CDATA[<p>Jego cena netto=brutto skoro jest zwolniony z podatku VAT i tyle.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Wed, 08 Apr 2015 07:29:59 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114673/#p114673</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114660/#p114660</link>
			<description><![CDATA[<p>Ocenić&nbsp; - ?? - po prostu brać pod uwagę. Ma prawo.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Darek W.)]]></author>
			<pubDate>Wed, 08 Apr 2015 06:04:59 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114660/#p114660</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114659/#p114659</link>
			<description><![CDATA[<p>z Polski</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (jagoda36)]]></author>
			<pubDate>Wed, 08 Apr 2015 05:18:05 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114659/#p114659</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114649/#p114649</link>
			<description><![CDATA[<p>Wykonawca z jakiego państwa?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Tue, 07 Apr 2015 12:36:06 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114649/#p114649</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114647/#p114647</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam,<br />mam problem jak ocenić ofertę Wykonawcy, który nie jest płatnikiem podatku VAT&nbsp; &nbsp;w przetargu nieograniczonym na roboty budowlane? Czy będzie miał tu zastosowanie art. 91<br /> ust. 3a?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (jagoda36)]]></author>
			<pubDate>Tue, 07 Apr 2015 11:52:37 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114647/#p114647</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
