na tajemniczego
W sensie? ![]()
A zwalić możesz choć bardziej przekonywujący może być 109(1) KC ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Posty przez Marko
na tajemniczego
W sensie? ![]()
A zwalić możesz choć bardziej przekonywujący może być 109(1) KC ![]()
może być queen ![]()
Coś robisz źle... Ja widze całe ogłoszenie - ostanie info to data wysłania ogłoszenia
Czy prokura samoistna uprawnia do samodzielnej reprezentacji podmiotu w zakresie postępowań przetargowych?
Nie tylko ![]()
http://ted.europa.eu/Exec?DataFlow=ShowPage.dfl&countryFile=country_edition.xml¤tDataFlow=N_browse_bo.dfl¤tTable=ALL_browse_opportunities_edition.xml&Template=TED/N_browsebybo.htm&tb=o¤tPeriod=1&DataFlowPeriod=N_browse_bo_period.dfl&StatLang=PL&hpt=ALL&fn=browse_opportunities_edition.xml
Cosik mi sie widzi, że te same banki u nas startują Dorcia
Traktuj jak pytanie ze wszystkimi konsekwencjami
jeśli ktoś przystapi do protestu to oczywiscie rozsztrzygnę
Nie moge sie powstrzymać... ![]()
Co rozstrzygniesz skoro protest MUSISZ odrzucić? ![]()
czyli co?tylko wysyłacie im pocztą czy faxem?
Zgodnie ze SIWZ
Nie wieszamy ani pism ani wykonawców ![]()
sine dubio;)
Pozwoliłem powielać? ![]()
Zupełnie zgodne skoro konieczne do wykonania zamówienia. Dysponować to nie oznacza mieć na własność ![]()
Wcale jej nie traktuje jako nieszczęsną
a pytanie dotyczyło przekazania na podst. PZP ![]()
bo po swietach jakaś apatia chyba ogarnęła forumowiczów
To po prostu brak ciekawych tematów a nie apatia ![]()
Ale oni ni proszą o protokoły z przetargu tylko o ofertę przetargową firmy, która przetarg wygrała.
Madziulek zacytowała przepis z którego jasno wynika, że musisz wysłać kopie protokołu. Oferta nie jest protokołem a załącznikiem do protokołu i obowiązku przesyłania jej nie masz
a jeden z wykonawców który pobrał siwz zadł mi pytania e-mailem i stwierdził że nie zamierza przesyłać dodatkowo droga pisemną i czeka na odpowiedz.
Biedaczek... ![]()
Jeśli nie wykazał uchybień we wszystkich ofertach przed nim to nie ma interesu prawnego - odrzucasz
skutkuje odrzuceniem oferty na podstawie art. 89 ust 1 pkt 2 i już:)
Wykluczeniem wykonawcy.....
TB masz kłopoty ze snem? ![]()
Zdanie uzasadnienia - jaki cel miałoby tworzenie konsorcjum po etapie składania wniosków skoro pojedyńczy wykonawca spełnia warunki składając wniosek ![]()
Jakoś nie jestem przekonana
Na to już nic nie poradzimy ale mamy racje ![]()
Emi sprawa prosta jak drut o ile odpowiesz czemu próbki miały służyć ![]()
a czy nie jest tak że jeśli nie ma się wpisu danej działalności Z PKD to prawnie nie można tego wykonywać
Nie jest ![]()
Osbiscie uwazam, ze powinno to nastapic przez złożeniem wniosków
I tego sie trzymaj ![]()
czy tak?
No z zachowaniem wymogów ustawowych (przewidzenie w siwz) tak
Przystąpić powinnaś, w przystąpieniu sugerować, że to oczywista omyłka (choć tak naprawde wg mnie jej nie ma) a gdyby zamawiajacy uznał, że jej nie ma to powinien CIe wezwać do złożenia wyjaśnien na podst. 87.1
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Posty przez Marko
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc