i nigdzie nikt nigdy na świecie sie nie doczepił ze prokurent samoistny podpisał ofertę, a nie np. ktoś uprawniony z zarządu spólki i nie wygrał z tym swoim doczepieniem???
Mógłby wygrać gdyby ciało orzekające nie miało pojęcia o KC...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Posty przez Marko
i nigdzie nikt nigdy na świecie sie nie doczepił ze prokurent samoistny podpisał ofertę, a nie np. ktoś uprawniony z zarządu spólki i nie wygrał z tym swoim doczepieniem???
Mógłby wygrać gdyby ciało orzekające nie miało pojęcia o KC...
Twoje rozterki rozwiąże lektura art. 89 który zawiera przesłanki odrzucenia ofert oraz art.93 który zawiera przesłanki unieważnienia postępowania.
Podpisanie oferty a poświadczenie za zgodność kopii uprawnień stanowi pewną różnice. Oferta niepodpisana podlega odrzuceniu, a kopia uprawnień podlega uzupełnieniu...
Jeśli cena ryczałtowa - oferta ok, jeśli kosztorysowa - do odrzucenia
Co zrobić jeżeli w przetargu ograniczonym wpłynęła tylko jedna oferta??
Wybrać jako najkorzystniejszą o ile nie podlega odrzuceniu
Ja widze i to kilka:
- po pierwsze - warunek 4 robót - wygórowany nadmiernie - art. 7 naruszony jak w morde...
- po drugie - co to znaczy odpowiadających wartością - skąd wykonawca ma wiedzieć jaka jest wartość
kto czyją wersję potwierdza to nie ma sensu się licytować,
Oj to było bardziej dla żartu niż jako argument
. Ta sprawa była ruszana tyle razy i na tylu forach, że mi wystarczy
Nic na siłe ![]()
Eeee tam dobre...
, wysyła sie emilka na adres biuletynzp@uzp.gov.pl i miła Pani modyfikuje dane ![]()
w jaki sposób zmienic u nich dane,
Najprościej klikając w zakładke "zmiana danych" ![]()
Jak Ty sie chłopie bez loginu uchowałeś ![]()
A co do czekania - różnie czasami pare dni, czasami 2 tygodnie
Jeżeli wyliczona wartość vat odpowiada stawce jaka winna byc zastosowana to ja bym nie odrzucił
piotrek-słonik
Obawiam sie, że pomyliłaś osoby ![]()
1. Czy wykonawcy przystępujacy do procedury mogą teraz po terminie wnoszenia protestów od powiadomienia ich o wyborze najkorzystniejszej stanwiać np. nowe zarzuty?
nie
2. Czy też mogą jedynie przyłączyć się po stronie albo naszej albo wykonawcy, który wniósł protest popierając jego zarzuty, bez stawiania nowych?
tak
Jaja w biały dzień...
Pewnie masz racje co do tego co rozumiemy. Mojej wersji nie kwestionowało RIO, NIK i potwierdzała ją była wiceprezes UZP a Twoją ![]()
polskie znaki?
Lolilap, jak chcesz oddać ocene kobiet kobiecie..... to ja sie wypisuje ![]()
Miło słyszeć, że ktoś mnie popiera, to jak ładowanie akumulatorów
Fajnie sie motywujecie panowie ![]()
Jak to tak dobrze działa to ja też Cie popieram ![]()
Mi osobiście warto polecić sklep http://www.mogio.co.uk/resourcecenter/
Niech żyje autoreklama ![]()
Cóż... poprzestane na stwierdzeniu, że masz prawo sie ze mną nie zgadzać
a ja z Tobą co niniejszym czynie. Uzasadnianie sobie daruje bo było tyle razy, że aż za dużo... ![]()
kolezanka nam pomoze:)
No co Ty..., to ma sie udać ![]()
prowadzicie postepowanie z art 67.5??
Po pierwsze nie ma takiego art ![]()
Po drugie ustawy nie stosuje sie do zamówień poniżej 14 tys ojro
Po trzecie obowiązek zawarcia umowy na piśmie przy zamówieniach z pkt 2 może wynikać wyłącznie z przepisów wewn zamawiającego
do UOPWE poprzez TED
TED to juz opublikowane ogłoszenia ![]()
SIMAP albo najnowsze dziecko UZP czyli ESENDER -> http://www.portal.uzp.gov.pl/pl/site/
67 ust.2 przeczytaj
czy dajecie ogloszenia do UOPWE wszczynajac takie postepowania>?
Taaaaaaaaa, zawsze jak udzielam zamówienia np dodatkowego lub uzupełniającego to daje ogłoszenie o zamówieniu... ![]()
Pomroczność jasna Lolilap czy co? ![]()
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Posty przez Marko
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc