<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Prowadzenie rachunku bankowego]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/8506/prowadzenie-rachunku-bankowego/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/8506/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Prowadzenie rachunku bankowego.]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 22 Sep 2011 11:42:14 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Prowadzenie rachunku bankowego]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67760/#p67760</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Dział Księgowości na podst art. 34 ust. 4 ustawy pzp , określił wartość szacunkową prowadzenia rachunku w banku na 24 000 zł - w okresie 12 miesięcy.&nbsp; Czyli&nbsp; poniżej 14 000 euro. W związku z tym wysyłamy do kilku banków zapytanie ofertowe.<br />Umowę na prowadzenie rachunku bankowego możemy zawrzeć na 12 lub max 24 miesiące (2x24 000=48 000) ? Po tym okresie znowu oszacować i od nowa zapytanie ofertowe itd?</p><p>Jak to u Was wygląda?</p><p>pozdrawiam</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 11:42:14 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67760/#p67760</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
