<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/8500/warunkidokumenty-powyzej-progow/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/8500/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Warunki,dokumenty powyżej progów.]]></description>
		<lastBuildDate>Fri, 23 Sep 2011 20:20:59 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67894/#p67894</link>
			<description><![CDATA[<p>Akurat same oświadczenia nie zaszkodzą.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Fri, 23 Sep 2011 20:20:59 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67894/#p67894</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67885/#p67885</link>
			<description><![CDATA[<p>I tak umowę z PGNIG trzeba zawrzeć...wiec myślę żeby zbytnio tego wszystkiego nie formalizować.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Fri, 23 Sep 2011 18:23:12 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67885/#p67885</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67870/#p67870</link>
			<description><![CDATA[<p>ale możesz wymagać i z 24...</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (cbud)]]></author>
			<pubDate>Fri, 23 Sep 2011 12:44:49 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67870/#p67870</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67785/#p67785</link>
			<description><![CDATA[<p>Obowiązek to jedynie oświadczenie z art.22.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 19:15:49 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67785/#p67785</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67778/#p67778</link>
			<description><![CDATA[<div class="quotebox"><cite>myszy1953 napisał/a:</cite><blockquote><p>oświadczenie winien złożyć art.22 i 24 z ostrożności procesowej</p></blockquote></div><p>też tak uważam</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (nina)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 16:25:56 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67778/#p67778</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67735/#p67735</link>
			<description><![CDATA[<p>oświadczenie winien złożyć art.22 i 24 z ostrożności procesowej</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (myszy1953)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 08:18:54 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67735/#p67735</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67732/#p67732</link>
			<description><![CDATA[<p>Dobrze myślisz.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 08:00:54 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67732/#p67732</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67728/#p67728</link>
			<description><![CDATA[<p>Marcel zerknij na art. 67 ustawy- skoro to jest gaz to chyba mogę zgodnie z tym art. odstąpic od stawiania warunków z art 24 i żądania dokumentów. To moja interpretacja i nie wiem czy słuszna.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 06:35:45 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67728/#p67728</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67724/#p67724</link>
			<description><![CDATA[<p>Dok. z par.2 komplet, z par.1 tylko te do którego stawiacie warunki.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 06:22:55 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67724/#p67724</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Warunki,dokumenty powyżej progów]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67723/#p67723</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam. </p><p>Odwieczny problem :&gt;. Wolna ręka. Dostawa Gazu powyżej progów unijnych.</p><p>Czy oprócz żądania złożenia oświadczenia o spełnianiu z art. 22 muszę uszczegóławiać każdy z warunków?<br />Mogę po prostu żądać tylko oświadczenia nie precyzując żadnych warunków?<br />Jest tylko jedna firma która może nam ten gaz dostarczyć - PGNIG.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 22 Sep 2011 06:19:18 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67723/#p67723</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
