<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — przetarg ograniczony]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/6831/przetarg-ograniczony/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/6831/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w przetarg ograniczony.]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 23 Dec 2010 08:47:16 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: przetarg ograniczony]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51006/#p51006</link>
			<description><![CDATA[<p>Osobiście, taj jak hubal, poczekał bym gdyż zastosowanie ma art.180.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Thu, 23 Dec 2010 08:47:16 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51006/#p51006</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: przetarg ograniczony]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51000/#p51000</link>
			<description><![CDATA[<p>Ustawa raczej pozwala jednocześnie, ale niezły to pomysł odczekać dzień lub parę dni z zaproszeniem.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (hubal)]]></author>
			<pubDate>Thu, 23 Dec 2010 07:54:00 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51000/#p51000</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[przetarg ograniczony]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/50948/#p50948</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.<br />Przetarg ograniczony.</p><p>Złożono 4 wnioski. Tylko jeden wykonawca spełnił warunki udziału w postępowaniu. Czy po poinformowaniu wykonawców o wyniku oceny trzeba czekać (można złożyć odwołanie?) ileś dni i po tym czasie wtedy zapraszać wykonawców do składania ofert czy można to zrobić tego samego dnia lub dnia następnego po informacji o wynikach oceny?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Wed, 22 Dec 2010 10:57:33 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/50948/#p50948</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
