<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — inna omyłka?]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/6372/inna-omylka/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/6372/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w inna omyłka?.]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 07 Oct 2010 06:03:57 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: inna omyłka?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47143/#p47143</link>
			<description><![CDATA[<p>Tak.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Thu, 07 Oct 2010 06:03:57 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47143/#p47143</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: inna omyłka?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47142/#p47142</link>
			<description><![CDATA[<p>Czyli poprawiając jako inna omyłkę mogę automatycznie wszystko prawidłowo przemnożyć i podliczyć nie posługując się dodatkowo oczywistą omyłka rachunkową?? Załatwić wszystko jako inna omyłka w jednym piśmie?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 07 Oct 2010 05:10:36 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47142/#p47142</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: inna omyłka?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47140/#p47140</link>
			<description><![CDATA[<p>Tak, to raczej inna omyłka niż oczywista .</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (hubal)]]></author>
			<pubDate>Wed, 06 Oct 2010 20:03:03 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47140/#p47140</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: inna omyłka?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47134/#p47134</link>
			<description><![CDATA[<p>Można poprawić jako inną omyłkę.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Wed, 06 Oct 2010 13:52:02 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47134/#p47134</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[inna omyłka?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47097/#p47097</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Mam taki oto problem:</p><p>Przetarg nieograniczony powyżej progów. Dostawa.<br />Formularz cenowy. 90 pozycji.</p><p>Zamawiający miał wpisane w jednej pozycji&nbsp; &quot;lek xxxxxx 10g&quot;&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;op.&nbsp; &nbsp; &nbsp; 180&nbsp; &nbsp;</p><p>Wykonawca w ofercie, w formularzu cenowym, w tej pozycji ma &#039;lek xxxxxx 10g&quot;&nbsp; &nbsp; op.&nbsp; &nbsp;100</p><p>Czy mogę to poprawić na podstawie art. 87 ust 2 pkt 3? tj poprawić 100 na 180.</p><p>Zaznaczę jeszcze tylko, że mam cenę jednostkową netto, jednostkową brutto oraz wartości netto i brutto dla tej pozycji. Koszt opakowania&nbsp; 0,90 zł- czyli 80x 0,90 = 72 zł.&nbsp; <br />Wartość&nbsp; z oferty&nbsp; 39 340,00 zł. </p><p>Jeśli kwalifikuje się to jako inna omyłka to jak powinna wyglądać procedura poprawy formularza?<br />Najpierw inna omyłka poprawić 100 na 180 a wtedy oczywista omyłka rachunkowa i wymnożyć 180 x cene jednostkową netto i c. jedn. brutto?</p><br /><p>Z góry dzięki za wskazówki.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Wed, 06 Oct 2010 05:24:52 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/47097/#p47097</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
