<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Wykaz nieruchomości do sprzedaży i dzierżawy .]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/2907/wykaz-nieruchomosci-do-sprzedazy-i-dzierzawy/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/2907/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Wykaz nieruchomości do sprzedaży i dzierżawy ..]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 23 Oct 2008 09:28:22 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Wykaz nieruchomości do sprzedaży i dzierżawy .]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/22568/#p22568</link>
			<description><![CDATA[<p>Troche nie to forum... ale odpowiem. Wójt uczynił zadość wymogowi poinformowania o wywieszeniu wykazu, informacje o które pytasz będą zawarte w samym wykazie który zostanie wywieszony w dniach ....</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marko)]]></author>
			<pubDate>Thu, 23 Oct 2008 09:28:22 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/22568/#p22568</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Wykaz nieruchomości do sprzedaży i dzierżawy .]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/22567/#p22567</link>
			<description><![CDATA[<p>Wójt gminy działając na podstawie art. 35 ust. 1 ustawy z dnia 21 sierpnia 1997 r. o gospodarce nieruchomościami (Dz. U. z 2004 r. Nr 261, poz. 2603 r. z późniejszymi zmianami) podaje do publicznej wiadomości, iż w dniach ...... , zostanie wywieszony wykaz nieruchomości stanowiących własność mienia komunalnego gminy przeznaczonych do sprzedaży i dzierżawy na okres powyżej 3 lat w trybie ustnego przetargu nieograniczonego.<br />Czy w takim wykazie można pominąć zapisy z art. 35 ust. 1 ustawy ,np; wysokość stawek procentowych opłat z tytułu użytkowania wieczystego, wysokość opłat z tytułu użytkowania, najmu lub dzierżawy,terminy wnoszenia opłat, zasady aktualizacji opłat ,termin do złożenia wniosku przez osoby, którym przysługuje pierwszeństwo w nabyciu nieruchomości na podstawie art. 34 ust. 1 pkt 1 i pkt 2. Czy pominięcie tych zapisów w wykazie nie jest naruszeniem prawa .</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Antoni)]]></author>
			<pubDate>Thu, 23 Oct 2008 09:10:49 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/22567/#p22567</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
