<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/2491/uniewaznienie-z-art93-ust1-pkt-6/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/2491/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6.]]></description>
		<lastBuildDate>Mon, 14 Jul 2008 07:21:24 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19529/#p19529</link>
			<description><![CDATA[<p>a co ma finansowanie do tego zadania?? </p><p>zapewne jesli takowa sytuacja miala miejsce nie ma terminow okreslajacych minimalne terminy podjecia reakcji...</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (lolilap)]]></author>
			<pubDate>Mon, 14 Jul 2008 07:21:24 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19529/#p19529</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19512/#p19512</link>
			<description><![CDATA[<p>Zamawiający unieważnił przetarg powołując się na art.93 ust 1, pkt 6 zamówień. Czy w sytuacji, kiedy przesłanka do unieważnienia przetargu była znana przed datą otwarcia ofert&nbsp; i dotyczyła wyłącznie zamawiającego ( pojawiła się możliwość finansowania zadania z innego źródła) konieczne było otwieranie ofert i pełne przeprowadzenie postępowania. O unieważnieniu poinformowano zainteresowanych dwa dni po postępowaniu.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (adamaszek)]]></author>
			<pubDate>Fri, 11 Jul 2008 13:51:54 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19512/#p19512</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
