<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Czy moze być jednocześnie warunek dla RB, dla usług i dla dostaw?]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/16727/czy-moze-byc-jednoczesnie-warunek-dla-rb-dla-uslug-i-dla-dostaw/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/16727/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Czy moze być jednocześnie warunek dla RB, dla usług i dla dostaw?.]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 01 Jun 2017 10:31:56 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Czy moze być jednocześnie warunek dla RB, dla usług i dla dostaw?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135140/#p135140</link>
			<description><![CDATA[<p>Byłoby nie dobrze gdyby zamawiający miał w tej sytuacji uwiązane ręce i nie mógł opisać warunku adekwatnie do przedmiotu zamówienia</p><p>art.22</p><p>1a. Zamawiający określa warunki udziału w postępowaniu oraz wymagane od wykonawców środki dowodowe w sposób proporcjonalny do przedmiotu zamówienia oraz umożliwiający ocenę zdolności wykonawcy do należytego wykonania zamówienia, w szczególności wyrażając je jako minimalne poziomy zdolności.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (janek159)]]></author>
			<pubDate>Thu, 01 Jun 2017 10:31:56 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135140/#p135140</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Czy moze być jednocześnie warunek dla RB, dla usług i dla dostaw?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135137/#p135137</link>
			<description><![CDATA[<p>Czy tylko? Bo kolejna osoba osoba potwierdziła mi, że może być i do robót...</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (samzam)]]></author>
			<pubDate>Thu, 01 Jun 2017 09:45:03 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135137/#p135137</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Czy moze być jednocześnie warunek dla RB, dla usług i dla dostaw?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135117/#p135117</link>
			<description><![CDATA[<p>może być warunek do samych dostaw</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (jo)]]></author>
			<pubDate>Thu, 01 Jun 2017 06:07:41 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135117/#p135117</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Czy moze być jednocześnie warunek dla RB, dla usług i dla dostaw?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135088/#p135088</link>
			<description><![CDATA[<p>Zamawiający planuje wszcząć postępowanie zgodnie z art. 5f Pzp, obejmujące swym zakresem roboty, usługi, dostawy - gdzie głównym przedmiotem zamówienia są dostawy. Czy konstruując warunek udziału w postępowania, w zakresie zdolności technicznej i zawodowej, Zamawiający może określić tylko warunek w zakresie wykonania usługi, czy też może określić również warunek w zakresie robót budowlanych i usług.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (samzam)]]></author>
			<pubDate>Wed, 31 May 2017 07:39:20 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/135088/#p135088</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
