<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — art. 26 ust. 3]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/15209/art-26-ust-3/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/15209/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w art. 26 ust. 3.]]></description>
		<lastBuildDate>Mon, 04 Apr 2016 08:33:50 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: art. 26 ust. 3]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122811/#p122811</link>
			<description><![CDATA[<p>Zmieniasz wymogi więc powinno to być jasno określone w SIWZ i ogłoszeniu.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Mon, 04 Apr 2016 08:33:50 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122811/#p122811</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: art. 26 ust. 3]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122808/#p122808</link>
			<description><![CDATA[<p>Jeszcze jedno pytanie, jeżeli w wyjaśnieniach żądam dołączenia zdjęć określonego produktu. Jest podstawa do zmiany ogłoszenia?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Mon, 04 Apr 2016 08:16:14 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122808/#p122808</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: art. 26 ust. 3]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122807/#p122807</link>
			<description><![CDATA[<p>Wezwać, cel był wiadomy.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Mon, 04 Apr 2016 08:04:53 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122807/#p122807</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[art. 26 ust. 3]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122805/#p122805</link>
			<description><![CDATA[<p>Od Wykonawców żądaliśmy dołączenia deklaracji zgodności z odpowiednią normą. Deklaracje w ogłoszeniu o zamówieniu nie były jednak podane w sekcji III.5) informacje o dok.potwierdzających, że oferowane dostawy...odpowiadają odpowiednim wymaganiom tylko w sekcji III.6) inne dokumenty. Czy w przypadku braku w ofercie ww. deklaracji mogę wezwać wykonawce do uzupełnienia na podstawie art. 26 ust. 3?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Mon, 04 Apr 2016 07:59:37 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122805/#p122805</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
