<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — nazwa zadania]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/15097/nazwa-zadania/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/15097/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w nazwa zadania.]]></description>
		<lastBuildDate>Mon, 14 Mar 2016 13:57:56 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122447/#p122447</link>
			<description><![CDATA[<div class="quotebox"><cite>Marcel napisał/a:</cite><blockquote><p>A dlaczego z pominięciem &quot;zaprojektowanie&quot;?, moim zdaniem zasadne jest ujęcie również tego słowa.</p></blockquote></div><p>Jak dla mnie nazwa nie jest na tyle istotna czasem trzeba ponaginać do środków (inwestycje czy remonty) Dla zakresu zadania ważniejszy jest jego opis i warunki wykonania.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (cbud)]]></author>
			<pubDate>Mon, 14 Mar 2016 13:57:56 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122447/#p122447</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122371/#p122371</link>
			<description><![CDATA[<p>Możesz żądać i wykazu robót i wykazu usług. Nie ma żadnych przeszkód. Co wymyślisz to tego żądaj w wykazie osób. Tylko żeby to miało jakieś uzasadnienie.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Katiqq)]]></author>
			<pubDate>Thu, 10 Mar 2016 12:04:28 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122371/#p122371</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122370/#p122370</link>
			<description><![CDATA[<p>Czyli przy zaprojektowaniu i wybudowaniu, mogę więc żądać tylko wykazu robót? A przy wykazie osób, mogę żądać wykazu projektanta i kierownika robót? Z góry dziękuję o pomoc.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Thu, 10 Mar 2016 11:48:47 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122370/#p122370</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122161/#p122161</link>
			<description><![CDATA[<p>http://www.noweprzetargi.pl/forum/viewtopic.php?id=9946</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Wed, 02 Mar 2016 10:44:40 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122161/#p122161</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122157/#p122157</link>
			<description><![CDATA[<p>A jeśli chodzi o wykaz robót. Wykaz ma obejmować zaprojektuj i wybuduj...czy tylko wybuduj w związku art. 6 pzp</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Wed, 02 Mar 2016 09:04:01 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122157/#p122157</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122012/#p122012</link>
			<description><![CDATA[<p>A dlaczego z pominięciem &quot;zaprojektowanie&quot;?, moim zdaniem zasadne jest ujęcie również tego słowa.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Mon, 22 Feb 2016 15:26:47 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122012/#p122012</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[nazwa zadania]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122009/#p122009</link>
			<description><![CDATA[<p>Zadanie obejmuje zaprojektowanie i wybudowanie...czy zadanie mogę nazwać jako wybudowanie?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Mon, 22 Feb 2016 14:00:08 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122009/#p122009</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
