<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — rozwiazanie umowy]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/15059/rozwiazanie-umowy/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/15059/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w rozwiazanie umowy.]]></description>
		<lastBuildDate>Fri, 12 Feb 2016 11:09:16 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: rozwiazanie umowy]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121803/#p121803</link>
			<description><![CDATA[<p>Tak. A z jaką firmą rozwiązujesz umowę, że tak z ciekawości zawodowej zapytam?.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Darek W.)]]></author>
			<pubDate>Fri, 12 Feb 2016 11:09:16 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121803/#p121803</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: rozwiazanie umowy]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121802/#p121802</link>
			<description><![CDATA[<p>Tak, do czasu rozstrzygnięcia nowe postępowania.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Fri, 12 Feb 2016 11:08:35 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121802/#p121802</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: rozwiazanie umowy]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121799/#p121799</link>
			<description><![CDATA[<p>Czyli można na 2 miesiące zawrzeć umowę z art.4 pkt.8, jeżeli wartość zamówienia na te dwa miesiące nie przekracza 30 tys. euro?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (anka)]]></author>
			<pubDate>Fri, 12 Feb 2016 10:02:55 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121799/#p121799</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: rozwiazanie umowy]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121773/#p121773</link>
			<description><![CDATA[<p>Możesz z 4.8 na te 2 miesiące jeśli wartość na to pozwoli, jeśli nie to WR, NO, NBO.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Katiqq)]]></author>
			<pubDate>Thu, 11 Feb 2016 13:15:24 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121773/#p121773</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[rozwiazanie umowy]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121770/#p121770</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam,</p><p>przetarg powyzej progu na sprzątanie.</p><p>Zamawiający w trybie natychmiastowym rozwiązuje umowę. Procedura an kolejne postępowanie trwa 2 miesiące.</p><p>W jakim trybie zawrzeć umowę na sprzątanie na te dwa miesiące, do momentu wyłonienia nowego wykonawcę?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (anka)]]></author>
			<pubDate>Thu, 11 Feb 2016 10:40:43 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/121770/#p121770</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
