<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/14759/oswiadczenie-z-art24-ust1/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/14759/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w oświadczenie z art.24 ust.1.]]></description>
		<lastBuildDate>Tue, 27 Oct 2015 08:18:48 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120125/#p120125</link>
			<description><![CDATA[<p>ok, dzięki</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (anka)]]></author>
			<pubDate>Tue, 27 Oct 2015 08:18:48 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120125/#p120125</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120124/#p120124</link>
			<description><![CDATA[<p>Jak uważasz że jest to na tyle istotne to przedłuż, osobiście uważam że nie ma konieczności.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Tue, 27 Oct 2015 07:37:44 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120124/#p120124</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120123/#p120123</link>
			<description><![CDATA[<p>Rozumiem, ale czy w związku z tym powinnam przedłużyć termin otwarcia ofert?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (anka)]]></author>
			<pubDate>Tue, 27 Oct 2015 07:05:11 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120123/#p120123</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120119/#p120119</link>
			<description><![CDATA[<p>Jeżeli w SIWZ oraz ogłoszeniu wymóg złożenia oświadczenia był, to nie zmieniacie SIWZ lub ogłoszenia a jedynie uzupełniacie wzór załącznika.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Mon, 26 Oct 2015 15:03:27 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120119/#p120119</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120118/#p120118</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam,<br />zapomniałam dołączyć do SIWZ oświadczenie z art.24 ust.1 jako załącznik.</p><p>Czy załączając oświadczenie na BIP na 5 dni roboczych przed otwarciem ofert powinnam przedłużyć termin otwarcia ofert?</p><p>Pozdrawiam</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (anka)]]></author>
			<pubDate>Mon, 26 Oct 2015 13:57:16 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120118/#p120118</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
