<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Na jakiej podstawie odrzucić?]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/13849/na-jakiej-podstawie-odrzucic/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/13849/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Na jakiej podstawie odrzucić?.]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 26 Feb 2015 08:17:26 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Na jakiej podstawie odrzucić?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/113139/#p113139</link>
			<description><![CDATA[<p>Art. 89 ust. 1 pkt 8 z związku z art 99&nbsp; i 104 KC? Co sądzicie?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 26 Feb 2015 08:17:26 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/113139/#p113139</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Na jakiej podstawie odrzucić?]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/113138/#p113138</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Wykonawca w ofercie miał kopię pełnomocnictwa potwierdzoną za zgodność z oryginałem przez pełnomocnika.<br />Wezwaliśmy do uzupełnienia w formie oryginału lub kopii potwierdzonej notarialnie.</p><p>Wykonawca nie uzupełnił.</p><p>Odrzucić na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 8 w związku z art ... ??(jaki to był art.?)<br />89.1.1 nie wchodzi w grę ?</p><br /><p>pozdrawiam</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 26 Feb 2015 07:11:48 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/113138/#p113138</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
