<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/13108/niepodpisany-formularz-cenowy/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/13108/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Niepodpisany formularz cenowy..]]></description>
		<lastBuildDate>Thu, 17 Jul 2014 09:27:53 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107511/#p107511</link>
			<description><![CDATA[<p>Podpisana oferta na pewno określa co wchodzi w skład oferty. Jeżeli wymienia ofrmularz ofertowy to bym go uznał.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (jarosław)]]></author>
			<pubDate>Thu, 17 Jul 2014 09:27:53 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107511/#p107511</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107488/#p107488</link>
			<description><![CDATA[<p>Na to wychodzi, formularza bez podpisu nie da rady przyjąć.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Thu, 17 Jul 2014 07:16:13 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107488/#p107488</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107485/#p107485</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Dostawa sukcesywna art. chemicznych. Wykonawca podpisuje formularz ofertowy w którym są oświadczenia i cena za wykonanie całości zamówienia. Wykonawca wypełnił ale nie podpisał jednak formularza cenowego w którym są wszystkie artykuły ich ceny.</p><p>Odrzucam na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 8 w związku z art 78 kc? A może inny art.?</p><br /><p>pozdrawiam</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Thu, 17 Jul 2014 06:44:38 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107485/#p107485</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
