<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — P.O. pytanie]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/11812/po-pytanie/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/11812/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w P.O. pytanie.]]></description>
		<lastBuildDate>Tue, 17 Sep 2013 10:42:04 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: P.O. pytanie]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96375/#p96375</link>
			<description><![CDATA[<p>Nie musisz.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (bipi)]]></author>
			<pubDate>Tue, 17 Sep 2013 10:42:04 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96375/#p96375</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[P.O. pytanie]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96374/#p96374</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Przetarg ograniczony. Czy na etapie przed składaniem wniosków o dopuszczenie do udziału jestem zobowiązany do udzielenia wyjaśnień do ogłoszenia? Czy mogę mimo wszystko nie odpowiadać? Pytanie dotyczy zmiany warunków udziału. Nie chcemy ich ruszać. W art. 38.1 mowa jest o wyjaśnianiu SIWZ.</p><p>pozdrawiam</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Tue, 17 Sep 2013 10:41:09 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96374/#p96374</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
