<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — zam. uzupełniające]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/11447/zam-uzupelniajace/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/11447/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w zam. uzupełniające.]]></description>
		<lastBuildDate>Mon, 10 Jun 2013 09:41:20 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: zam. uzupełniające]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/93428/#p93428</link>
			<description><![CDATA[<p>Wystarczy, oczywiście przewidując je w szacunkowej wartości zamówienia, kwotowo.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Mon, 10 Jun 2013 09:41:20 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/93428/#p93428</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[zam. uzupełniające]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/93420/#p93420</link>
			<description><![CDATA[<p>Cz y w SIWZ może byc atki zapis: Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zam. uzup. na zasadach określonych&nbsp; w art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy pzp o wartości do 50% kwoty umownej brutto?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Mon, 10 Jun 2013 08:23:29 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/93420/#p93420</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
