<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/11128/wezwanie-do-uzupelnienia-listy-albo-albo-informacji-g-kapitalowa/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/11128/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa).]]></description>
		<lastBuildDate>Wed, 03 Apr 2013 07:28:49 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91317/#p91317</link>
			<description><![CDATA[<p>Dzięki.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Wed, 03 Apr 2013 07:28:49 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91317/#p91317</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91315/#p91315</link>
			<description><![CDATA[<p>Data może być późniejsza, liczy się treść, jak nie uzupełni to wykluczasz.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Wed, 03 Apr 2013 07:27:18 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91315/#p91315</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91312/#p91312</link>
			<description><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Dzisiaj dostałem ofertę zarówno bez listy jak i bez informacji, że wykonawca nie należy do grupy kapitałowej. <br />Muszę więc zastosować art. 26. 3 i wezwać do uzupełnienia.</p><p>1.&nbsp; Jaką datą opatrzona powinna być ta lista lub informacja? Data nie późniejsza niż dzień w którym upłynął termin składania ofert? </p><p>2. Co jeśli wykonawca nic nie uzupełni?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Bitter)]]></author>
			<pubDate>Wed, 03 Apr 2013 07:20:15 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91312/#p91312</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
