<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<channel>
		<title><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — oświadczenie z art. 24 ust. 1 pkt 2]]></title>
		<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/10114/oswiadczenie-z-art-24-ust-1-pkt-2/</link>
		<atom:link href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/rss/topic/10114/" rel="self" type="application/rss+xml" />
		<description><![CDATA[Najświeższe odpowiedzi w oświadczenie z art. 24 ust. 1 pkt 2.]]></description>
		<lastBuildDate>Fri, 27 Jul 2012 08:59:27 +0000</lastBuildDate>
		<generator>PunBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: oświadczenie z art. 24 ust. 1 pkt 2]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/83025/#p83025</link>
			<description><![CDATA[<p>Zostawić, nie wzywać, ale to moje zdanie.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (Marcel)]]></author>
			<pubDate>Fri, 27 Jul 2012 08:59:27 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/83025/#p83025</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[Odp: oświadczenie z art. 24 ust. 1 pkt 2]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/83022/#p83022</link>
			<description><![CDATA[<p>Czy oświadczenie z 24.1 i 24.2 obejmuje 24.1.2? Obejmuje.</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (psz)]]></author>
			<pubDate>Fri, 27 Jul 2012 08:48:08 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/83022/#p83022</guid>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[oświadczenie z art. 24 ust. 1 pkt 2]]></title>
			<link>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/83021/#p83021</link>
			<description><![CDATA[<p>Wykonawca nie złożył oświadczenia dot. osbób fizycznych (art. 24 ust. 1 pkt 2), złozyć wydruk centralnej ewidencji. Złozone jest oświadczenie, ale ogólne, że nie podlega wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2. Wzywać do uzupełnienia?</p>]]></description>
			<author><![CDATA[null@example.com (ab123)]]></author>
			<pubDate>Fri, 27 Jul 2012 08:45:53 +0000</pubDate>
			<guid>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/83021/#p83021</guid>
		</item>
	</channel>
</rss>
