<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Prowadzenie rachunku bankowego]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/8506/" />
	<updated>2011-09-22T11:42:14Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/8506/prowadzenie-rachunku-bankowego/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Prowadzenie rachunku bankowego]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67760/#p67760" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Dział Księgowości na podst art. 34 ust. 4 ustawy pzp , określił wartość szacunkową prowadzenia rachunku w banku na 24 000 zł - w okresie 12 miesięcy.&nbsp; Czyli&nbsp; poniżej 14 000 euro. W związku z tym wysyłamy do kilku banków zapytanie ofertowe.<br />Umowę na prowadzenie rachunku bankowego możemy zawrzeć na 12 lub max 24 miesiące (2x24 000=48 000) ? Po tym okresie znowu oszacować i od nowa zapytanie ofertowe itd?</p><p>Jak to u Was wygląda?</p><p>pozdrawiam</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Bitter]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/801/</uri>
			</author>
			<updated>2011-09-22T11:42:14Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/67760/#p67760</id>
		</entry>
</feed>
