<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — przetarg ograniczony]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/6831/" />
	<updated>2010-12-23T08:47:16Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/6831/przetarg-ograniczony/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: przetarg ograniczony]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51006/#p51006" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Osobiście, taj jak hubal, poczekał bym gdyż zastosowanie ma art.180.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2010-12-23T08:47:16Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51006/#p51006</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: przetarg ograniczony]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51000/#p51000" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Ustawa raczej pozwala jednocześnie, ale niezły to pomysł odczekać dzień lub parę dni z zaproszeniem.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[hubal]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/4573/</uri>
			</author>
			<updated>2010-12-23T07:54:00Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/51000/#p51000</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[przetarg ograniczony]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/50948/#p50948" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam.<br />Przetarg ograniczony.</p><p>Złożono 4 wnioski. Tylko jeden wykonawca spełnił warunki udziału w postępowaniu. Czy po poinformowaniu wykonawców o wyniku oceny trzeba czekać (można złożyć odwołanie?) ileś dni i po tym czasie wtedy zapraszać wykonawców do składania ofert czy można to zrobić tego samego dnia lub dnia następnego po informacji o wynikach oceny?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Bitter]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/801/</uri>
			</author>
			<updated>2010-12-22T10:57:33Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/50948/#p50948</id>
		</entry>
</feed>
