<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/2491/" />
	<updated>2008-07-14T07:21:24Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/2491/uniewaznienie-z-art93-ust1-pkt-6/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19529/#p19529" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>a co ma finansowanie do tego zadania?? </p><p>zapewne jesli takowa sytuacja miala miejsce nie ma terminow okreslajacych minimalne terminy podjecia reakcji...</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[lolilap]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/252/</uri>
			</author>
			<updated>2008-07-14T07:21:24Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19529/#p19529</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Unieważnienie z art.93 ust1, pkt 6]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19512/#p19512" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Zamawiający unieważnił przetarg powołując się na art.93 ust 1, pkt 6 zamówień. Czy w sytuacji, kiedy przesłanka do unieważnienia przetargu była znana przed datą otwarcia ofert&nbsp; i dotyczyła wyłącznie zamawiającego ( pojawiła się możliwość finansowania zadania z innego źródła) konieczne było otwieranie ofert i pełne przeprowadzenie postępowania. O unieważnieniu poinformowano zainteresowanych dwa dni po postępowaniu.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[adamaszek]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/1833/</uri>
			</author>
			<updated>2008-07-11T13:51:54Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/19512/#p19512</id>
		</entry>
</feed>
