<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — art. 26 ust. 3]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/15209/" />
	<updated>2016-04-04T08:33:50Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/15209/art-26-ust-3/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: art. 26 ust. 3]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122811/#p122811" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Zmieniasz wymogi więc powinno to być jasno określone w SIWZ i ogłoszeniu.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2016-04-04T08:33:50Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122811/#p122811</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: art. 26 ust. 3]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122808/#p122808" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Jeszcze jedno pytanie, jeżeli w wyjaśnieniach żądam dołączenia zdjęć określonego produktu. Jest podstawa do zmiany ogłoszenia?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[ab123]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/4960/</uri>
			</author>
			<updated>2016-04-04T08:16:14Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122808/#p122808</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: art. 26 ust. 3]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122807/#p122807" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Wezwać, cel był wiadomy.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2016-04-04T08:04:53Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122807/#p122807</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[art. 26 ust. 3]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122805/#p122805" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Od Wykonawców żądaliśmy dołączenia deklaracji zgodności z odpowiednią normą. Deklaracje w ogłoszeniu o zamówieniu nie były jednak podane w sekcji III.5) informacje o dok.potwierdzających, że oferowane dostawy...odpowiadają odpowiednim wymaganiom tylko w sekcji III.6) inne dokumenty. Czy w przypadku braku w ofercie ww. deklaracji mogę wezwać wykonawce do uzupełnienia na podstawie art. 26 ust. 3?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[ab123]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/4960/</uri>
			</author>
			<updated>2016-04-04T07:59:37Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/122805/#p122805</id>
		</entry>
</feed>
