<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/14759/" />
	<updated>2015-10-27T08:18:48Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/14759/oswiadczenie-z-art24-ust1/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120125/#p120125" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>ok, dzięki</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[anka]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/166716/</uri>
			</author>
			<updated>2015-10-27T08:18:48Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120125/#p120125</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120124/#p120124" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Jak uważasz że jest to na tyle istotne to przedłuż, osobiście uważam że nie ma konieczności.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2015-10-27T07:37:44Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120124/#p120124</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120123/#p120123" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Rozumiem, ale czy w związku z tym powinnam przedłużyć termin otwarcia ofert?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[anka]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/166716/</uri>
			</author>
			<updated>2015-10-27T07:05:11Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120123/#p120123</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120119/#p120119" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Jeżeli w SIWZ oraz ogłoszeniu wymóg złożenia oświadczenia był, to nie zmieniacie SIWZ lub ogłoszenia a jedynie uzupełniacie wzór załącznika.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2015-10-26T15:03:27Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120119/#p120119</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[oświadczenie z art.24 ust.1]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120118/#p120118" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam,<br />zapomniałam dołączyć do SIWZ oświadczenie z art.24 ust.1 jako załącznik.</p><p>Czy załączając oświadczenie na BIP na 5 dni roboczych przed otwarciem ofert powinnam przedłużyć termin otwarcia ofert?</p><p>Pozdrawiam</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[anka]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/166716/</uri>
			</author>
			<updated>2015-10-26T13:57:16Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/120118/#p120118</id>
		</entry>
</feed>
