<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Ocena oferty bez VAT]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/14036/" />
	<updated>2015-04-08T07:29:59Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/14036/ocena-oferty-bez-vat/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114673/#p114673" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Jego cena netto=brutto skoro jest zwolniony z podatku VAT i tyle.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2015-04-08T07:29:59Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114673/#p114673</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114660/#p114660" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Ocenić&nbsp; - ?? - po prostu brać pod uwagę. Ma prawo.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Darek W.]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/1161/</uri>
			</author>
			<updated>2015-04-08T06:04:59Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114660/#p114660</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114659/#p114659" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>z Polski</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[jagoda36]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/167989/</uri>
			</author>
			<updated>2015-04-08T05:18:05Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114659/#p114659</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114649/#p114649" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Wykonawca z jakiego państwa?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2015-04-07T12:36:06Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114649/#p114649</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Ocena oferty bez VAT]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114647/#p114647" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam,<br />mam problem jak ocenić ofertę Wykonawcy, który nie jest płatnikiem podatku VAT&nbsp; &nbsp;w przetargu nieograniczonym na roboty budowlane? Czy będzie miał tu zastosowanie art. 91<br /> ust. 3a?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[jagoda36]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/167989/</uri>
			</author>
			<updated>2015-04-07T11:52:37Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/114647/#p114647</id>
		</entry>
</feed>
