<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/13108/" />
	<updated>2014-07-17T09:27:53Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/13108/niepodpisany-formularz-cenowy/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107511/#p107511" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Podpisana oferta na pewno określa co wchodzi w skład oferty. Jeżeli wymienia ofrmularz ofertowy to bym go uznał.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[jarosław]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/7246/</uri>
			</author>
			<updated>2014-07-17T09:27:53Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107511/#p107511</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107488/#p107488" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Na to wychodzi, formularza bez podpisu nie da rady przyjąć.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2014-07-17T07:16:13Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107488/#p107488</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Niepodpisany formularz cenowy.]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107485/#p107485" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Dostawa sukcesywna art. chemicznych. Wykonawca podpisuje formularz ofertowy w którym są oświadczenia i cena za wykonanie całości zamówienia. Wykonawca wypełnił ale nie podpisał jednak formularza cenowego w którym są wszystkie artykuły ich ceny.</p><p>Odrzucam na podstawie art. 89 ust. 1 pkt 8 w związku z art 78 kc? A może inny art.?</p><br /><p>pozdrawiam</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Bitter]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/801/</uri>
			</author>
			<updated>2014-07-17T06:44:38Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/107485/#p107485</id>
		</entry>
</feed>
