<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — umowa]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/12249/" />
	<updated>2013-12-20T13:56:07Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/12249/umowa/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100065/#p100065" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>uff chwile bylo mi gorąco..nie doczytalam art. 94 ust.1 pkt 2.1.a<br />czas na urlop...</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marta]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/233/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T13:56:07Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100065/#p100065</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100063/#p100063" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>A co ma grozić skoro tak można podpisać?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[psz]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/19593/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T13:52:08Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100063/#p100063</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100062/#p100062" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>co grozi ze storny kontroli jesli byla 1 oferta i umowa podpisana w 7 dniu? przetarg powyzej progow?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marta]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/233/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T13:48:06Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100062/#p100062</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100058/#p100058" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>próg poniżej, chciałam się tylko upewnić.Wynika to z art. 94 ust 2 pkt 3i pkt 3a.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[ab123]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/4960/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T12:02:18Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100058/#p100058</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100057/#p100057" />
			<content type="html"><![CDATA[<div class="quotebox"><cite>Marta napisał/a:</cite><blockquote><p>tylko jesli zlozona zostala 1 oferta</p></blockquote></div><p>Czyżby?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[psz]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/19593/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T11:43:24Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100057/#p100057</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100056/#p100056" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>tylko jesli zlozona zostala 1 oferta</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marta]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/233/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T11:41:13Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100056/#p100056</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100055/#p100055" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Zależy od progu.</p><p>I uwierz, że ani szukaj ani ustawa nie gryzą.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[psz]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/19593/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T11:41:04Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100055/#p100055</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[umowa]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100054/#p100054" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Jeżeli w przetargu nieograniczonym nie odrzucono ani nie wykluczono żadnej oferty można podpisać umowę od razu?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[ab123]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/4960/</uri>
			</author>
			<updated>2013-12-20T11:36:22Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/100054/#p100054</id>
		</entry>
</feed>
