<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — P.O. pytanie]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/11812/" />
	<updated>2013-09-17T10:42:04Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/11812/po-pytanie/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: P.O. pytanie]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96375/#p96375" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Nie musisz.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[bipi]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/166525/</uri>
			</author>
			<updated>2013-09-17T10:42:04Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96375/#p96375</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[P.O. pytanie]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96374/#p96374" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Przetarg ograniczony. Czy na etapie przed składaniem wniosków o dopuszczenie do udziału jestem zobowiązany do udzielenia wyjaśnień do ogłoszenia? Czy mogę mimo wszystko nie odpowiadać? Pytanie dotyczy zmiany warunków udziału. Nie chcemy ich ruszać. W art. 38.1 mowa jest o wyjaśnianiu SIWZ.</p><p>pozdrawiam</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Bitter]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/801/</uri>
			</author>
			<updated>2013-09-17T10:41:09Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/96374/#p96374</id>
		</entry>
</feed>
