<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<feed xmlns="http://www.w3.org/2005/Atom">
	<title type="html"><![CDATA[Forum portalu NowePrzetargi.pl — Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
	<link rel="self" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/feed/atom/topic/11128/" />
	<updated>2013-04-03T07:28:49Z</updated>
	<generator>PunBB</generator>
	<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/topic/11128/wezwanie-do-uzupelnienia-listy-albo-albo-informacji-g-kapitalowa/</id>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91317/#p91317" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Dzięki.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Bitter]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/801/</uri>
			</author>
			<updated>2013-04-03T07:28:49Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91317/#p91317</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Odp: Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91315/#p91315" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Data może być późniejsza, liczy się treść, jak nie uzupełni to wykluczasz.</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Marcel]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/708/</uri>
			</author>
			<updated>2013-04-03T07:27:18Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91315/#p91315</id>
		</entry>
		<entry>
			<title type="html"><![CDATA[Wezwanie do uzupełnienia listy albo albo informacji (g. kapitałowa)]]></title>
			<link rel="alternate" href="https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91312/#p91312" />
			<content type="html"><![CDATA[<p>Witam.</p><p>Dzisiaj dostałem ofertę zarówno bez listy jak i bez informacji, że wykonawca nie należy do grupy kapitałowej. <br />Muszę więc zastosować art. 26. 3 i wezwać do uzupełnienia.</p><p>1.&nbsp; Jaką datą opatrzona powinna być ta lista lub informacja? Data nie późniejsza niż dzień w którym upłynął termin składania ofert? </p><p>2. Co jeśli wykonawca nic nie uzupełni?</p>]]></content>
			<author>
				<name><![CDATA[Bitter]]></name>
				<uri>https://www.noweprzetargi.pl/forum/user/801/</uri>
			</author>
			<updated>2013-04-03T07:20:15Z</updated>
			<id>https://www.noweprzetargi.pl/forum/post/91312/#p91312</id>
		</entry>
</feed>
