Serwis NowePrzetargi.pl używa plików cookies (ciasteczek). Stosujemy je w celach zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z naszego serwisu, np. zapamiętywanie preferencji i ustawień na naszych stronach lub zbieranie
informacji dotyczących statystyki odwiedzin serwisu. Korzystanie z serwisu NowePrzetargi.pl jest jednoczesnym wyrażeniem zgody na używanie plików cookies (ciasteczek), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Przeczytaj naszą politykę prywatnosci. W każdej chwili można zmienić ustawienia w przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.  zamknij
Przelicznik EURO
w Zamówieniach:
4,3117
Obowiązek stosowania ustawy Pzp od:
kwoty 30.000 EURO, czyli 129.351 zł
Szkolenie:
Temat:

"Obowiązkowe sprawozdanie z udzielonych zamówień publicznych za rok 2017. Dokumentowanie wydatków do 30 tys. euro a obowiązek sprawozdawczy, planowanie zamówień na rok 2018 w kontekście kolejnych zmian i obowiązkowej elektronizacji zamówień publicznych."

Prowadzący: Ewa Żak
Data rozpoczęcia: 2018-02-12
Czas trwania: 1 dzień
Miejsce: Siedlce, sala konferencyjna Hotelu Arche, ul. Brzeska 134, godz. 9:30-15:30

Opinie:

Kierownik Działu Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2017.11.29]:

Temat szkolenia wyczerpany w pełnym zakresie oraz przedstawiony w sposób przystępny.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Park Naukowo-Technologiczny [2017.11.29]:

Informacje przedstawiono w sposób przejrzysty, posługując się przykładami praktycznymi, co jest przydatne w pracy zawodowej.


Starszy Referent / Urząd Wojewódzki [2017.11.29]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie, w miłej atmosferze.


Referent ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzki Szpital Zespolony [2017.11.29]:

Rzetelna wiedza prowadzącej. Dobra organizacja.


Specjalista / Politechnika [2017.11.29]:

Prowadząca szkoleni jest super. Bardzo dobrze przygotowana i dobrze się jej słucha.


Referent / Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej [2017.11.29]:

Szkolenie przejrzyste. Czytelny przekaz informacji. Szkolenie pomocne w codziennej pracy. Bardzo dobra organizacja.


Inspektor / Wodociągi [2017.11.29]:

Szkolenie bardzo merytoryczne.


Podinspektor / Starostwo Powiatowe [2017.11.29]:

Szkolenie godne uwagi.


/ Politechnika [2017.11.29]:

Szkolenie kompetentne, przyjazne dla uczestników.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Zarząd Budynków Mieszkalnych [2017.11.28]:

Szkolenie zostało przeprowadzone ciekawie i merytorycznie przez trenera z bogatą wiedzą i doświadczeniem.


Inspektor / Sąd Rejonowy [2017.11.28]:

Treściwe i zrozumiałe. Zarówno strona merytoryczna jak i organizacyjna bez zastrzeżeń.


Sekretarz / Urząd Gminy [2017.11.28]:

Szkolenie bardzo dobre. Wykładowca bardzo dobrze omawia procedurę.


Właściciel / Firma prywatna [2017.11.28]:

Wykładowca w bardzo jasny sposób przekazuje swoją wiedzę.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Szpital Wojewódzki [2017.11.28]:

Krótko, zwięźle i na temat.


Starszy Inspektor / Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół [2017.11.28]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie.


Inspektor / Urząd Gminy[2017.11.28]:

Merytoryczny przekaz informacji. Możliwość zadawania pytań w trakcie wykładu.


Inspektor / Zarząd Budynków Mieszkalnych [2017.11.28]:

Szkolenie ciekawe. Zostały omówione najważniejsze zasady prowadzenia postępowań o udzielenie zamówienia publicznego.


Specjalista ds. Zamówień / Nadleśnictwo [2017.11.28]:

Jest to pierwsze szkolenie, w którym biorę udział. Jako osoba mająca małe doświadczenie w zamówieniach publicznych uzyskałam wiele istotnych informacji. Główną zaletą szkolenia było to, że dzięki prowadzonej dyskusji informacje są łatwiej i szybciej przyswajane.


Starszy Inspektor / Dom Pomocy Społecznej [2017.11.28]:

Merytorycznie i fachowo prowadzone szkolenie. Bardzo dobry przekaz informacji. Dobry kontakt z wykładowcą.


Kierownik Działu / Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej [2017.11.28]:

Merytorycznie jak zwykle na wysokim poziomie. Lokalizacja oraz sala wykładowa na wysokim poziomie.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Centrum Usług Wspólnych [2017.10.23]:

Wykładowca bardzo dobrze przygotowany merytorycznie do prowadzenia szkolenia. Organizacja szkolenia celująca.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Zarząd Dróg i Transportu [2017.10.23]:

Szkolenie bardzo pomocne. Prowadzący bardzo profesjonalny. Zrozumiały przekaz informacji.


Specjalista / Politechnika [2017.10.23]:

Kompetentny wykładowca.


Inspektor / Zarząd Dróg i Transportu [2017.10.23]:

Bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie. Pomocne informacje.


Kierownik Działu / Zarząd Dróg i Transportu [2017.10.23]:

Szkolenie przydatne w wykonywanych obowiązkach służbowych.


Inspektor ds. Inwestycji / Zarząd Dróg i Transportu [2017.10.23]:

Bardzo dobre szkolenie. Charyzmatyczna prowadząca, dużo wiedzy i dobre materiały.


Referent / Towarzystwo Budownictwa Społecznego[2017.10.23]:

Wykładowca bardzo komunikatywny. Szkolenie wyczerpało informacje. Prowadzone było przejrzyście.


Kierownik Działu / Dom Pomocy Społecznej [2017.10.23]:

Szkolenie przygotowane profesjonalnie. Trener przygotowany merytorycznie.


Inspektor / Zarząd Dróg i Transportu [2017.10.23]:

Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia.


Referent / Zakład Opieki Zdrowotnej [2017.09.28]:

Szkolenie przydatne, dużo wiedzy praktycznej. Bardzo dobrze przekazane informacje, w prostej formie, oparte na przykładach.


Główny Specjalista / Ośrodek Sportu i Rekreacji [2017.09.28]:

Kompetentny wykładowca. Szkolenie super, tłumaczące zawiłości Prawa zamówień publicznych.


Kierownik / Zakład Opieki Zdrowotnej [2017.09.28]:

Szkolenie wyczerpujące temat.


Specjalista / Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa [2017.09.28]:

Szkolenie bardzo dobre, sprawnie przeprowadzone.


Asystentka / Firma prywatna [2017.09.28]:

Szkolenie wyjaśniło wiele niejasności związanych z Prawem zamówień publicznych.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Rejonowy Zarząd Infrastruktury [2017.09.28]:

Wysoki poziom wiedzy szkolącej. Przejrzystość oraz jasność przekazywania wiedzy.


Specjalista / Firma prywatna [2017.09.28]:

Szkolenie bardzo dobre, przydatne, konkretne.


Podinspektor / Urząd Gminy [2017.09.27]:

Bardzo merytorycznie przekazywane informacje. Interaktywna współpraca prowadzącego i grupy. Możliwość zadawania pytań. Zaangażowanie wykładowcy co do zapoznania się z potrzebami grupy.


Podinspektor/ Urząd Miejski [2017.09.27]:

Szkolenie bardzo przydatne, dużo praktycznej wiedzy.


Referent / Uniwersytet[2017.09.27]:

Szkolenie oceniam jako przydatne, przeprowadzone w profesjonalnym charakterze i miłej atmosferze.


Młodszy Referent / Urząd Gminy [2017.09.27]:

Szkolenie interaktywne, bardzo rzeczowe. Prowadzone było sprawnie. Wykładowca udzielał wyczerpujących odpowiedzi.


Pełnomocnik / Uniwersytet [2017.09.27]:

Bardzo dobrą stroną szkolenia była możliwość zadawania pytań w trakcie całego szkolenia.


Adiunkt / Uniwersytet [2017.09.27]:

Wiadomości podawane w bardzo przystępny sposób, zrozumiale. Świetne szkolenie.


Kierownik / Dom Pomocy Społecznej[2017.09.27]:

Bardzo przydatne szkolenie.


Informatyk / Urząd Gminy [2017.09.26]:

Szkolenie rzeczowe z elementami praktycznych zagadnień. Praktyczne podejście do szkolenia.


Specjalista ds. Inwestycji / Zakład Wodociągów i Kanalizacji [2017.09.26]:

Wiedza przekazana w prosty i konkretny sposób. Wykładowca z bardzo dużym doświadczeniem, którym chętnie się dzieli.


Inspektor / Urząd Miejski[2017.09.26]:

Szkolenie wartościowe z praktycznego punktu widzenia.


Inspektor / Gminny Zarząd Obsługi Jednostek [2017.09.26]:

Szkolenie przydatne.


Kierownik / Urząd Gminy [2017.09.26]:

Szkolenie wartościowe.


Inspektor / Miejski Zakład Energetyki Cieplnej [2017.09.26]:

Świetna lokalizacja. Prowadząca potrafiła przystępnie przekazać wiedzę, popierając ją przykładami.


Inspektor / Urząd Gminy [2017.09.26]:

Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym. szkolenie przydatne w praktyce.


/ Podlaski Urząd Wojewódzki [2017.07.28]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Bardzo przydatne informacje przekazane w praktyczny i bardzo zrozumiały sposób.


Specjalista / Politechnika Białostocka [2017.07.28]:

Szkolenie prowadzone rzeczowo, tematycznie i ciekawie.


Zastępca Kierownika / Politechnika Białostocka [2017.07.28]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób ciekawy, merytoryczny.


Podinspektor / Urząd Miasta [2017.07.28]:

Szkolenie przygotowane i przeprowadzone ciekawie, zgodnie z tematyką. Prowadzone rzeczowo.


Zastępca Kierownika / Podlaski Urząd Wojewódzki [2017.07.28]:

Wszystko OK.


Kierownik / Podlaski Urząd Wojewódzki [2017.07.28]:

Szkolenie bardzo ciekawe, prowadzone profesjonalnie.


Konsultant / Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie [2017.07.28]:

Szkolenie pozwoliło na usystematyzowanie wiedzy.


Specjalista / Centrum Usług Logistycznych [2017.07.26-27]:

Ponad normatywne przygotowanie do szkolenia. Motywujący, rzetelny przekaz informacji. Kompetencje i wiedza na najwyższym poziomie. Łatwy i komunikatywny przekaz informacji. Prowadzący swoją postawą, wiedzą i zaangażowaniem pobudza uczestników do kreatywnego myślenia oraz działania. Brawo!


Prawnik / Urząd Gminy [2017.07.26-27]:

Informacje przekazane na szkoleniu będą pomocne w mojej pracy, tym bardziej, że jestem na początku drogi w zamówieniach.


Zastępca Dyrektora / Agencja Nieruchomości Rolnych [2017.07.26-27]:

Szkolenie merytoryczne. Bardzo przydatne.


Specjalista / Agencja Nieruchomości Rolnych [2017.07.26-27]:

Szkolenie spełnia oczekiwania. Pomogło mi w zrozumieniu nowelizacji ustawy oraz rozwianiu wątpliwości, które spotykają mnie w związku z obowiązkami służbowymi. Wykładowca bardzo kompetentny i pomocny.


Inspektor / Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej [2017.07.26-27]:

Kompetentny prowadzący. Bardzo dobre warunki lokalowe.


Starszy Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.06.22]:

Szkolenie bardzo przydatne w praktyce. Prowadząca w sposób jasny i przejrzysty prowadzi zajęcia.


/ Jednostka terytorialna [2017.06.22]:

Szkolenie rzeczowe. Prowadzący kompetentny.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka oświaty [2017.06.22]:

Wykładowca zwraca uwagę na istotne szczegóły, praktyczne aspekty.


Główny Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2017.06.22]:

Szkolenie przydatne w pracy.


Kierownik / Firma prywatna [2017.06.22]:

Szkolenie merytoryczne.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2017.06.22]:

Szkolenie profesjonalne. Bardzo dobrze przygotowana i sympatyczna pani trener.


Specjalista / Jednostka mundurowa [2017.06.14]:

Bardzo kompetentny trener. Materiały szkoleniowe oraz przygotowanie trenera na wysokim poziomie.


Radca / Jednostka terytorialna [2017.06.14]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Materiały szkoleniowe przejrzyste i zrozumiałe dla uczestników.


Dyrektor / Firma prywatna [2017.06.14]:

Przydatne szkolenie zarówno dla Zamawiających jak i Wykonawców.


Starszy Referent / Jednostka mundurowa [2017.06.14]:

Szkolenie bardzo fajne. Bardzo kompetentna prowadząca.


Starszy Referent / Jednostka mundurowa [2017.06.14]:

Szkolenie efektywne, wnoszące wiele nowych i ciekawych tematów. Merytoryka godna polecenia.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka mundurowa [2017.06.14]:

Interesujące szkolenie. Kompetentny prowadzący.


Inspektor / Jednostka budżetowa [2017.05.29-30]:

Szkolenie profesjonalne. Wykładowca w prosty i przejrzysty sposób przekazał wiedzę.


/ Firma prywatna [2017.05.29-30]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Ogromna wiedza prowadzącej.


Starszy Referent / Jednostka mundurowa [2017.05.29-30]:

Szkolenie przygotowane profesjonalnie. Dużo informacji, konkretne odpowiedzi na zadawane pytania.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka mundurowa [2017.05.29-30]:

szkolenie wyjątkowo przydatne z uwagi na przekaz wiedzy w oparciu o przykłady. Ciekawy i interesujący wykład.


Starszy Referent / Jednostka budżetowa [2017.05.29-30]:

Szkolenie o ciekawej tematyce z dobrym prowadzącym. Zagadnienia poparte przykładami.


Specjalista / Jednostka mundurowa [2017.05.29-30]:

Szkolenie prowadzone bardzo ciekawie. Prowadząca szkolenie rozwiała wątpliwości związane z nową ustawą. Duży plusem jest prowadzenie szkolenia w formacie dyskusji.


/ Jednostka sportu i rekreacji [2017.05.29-30]:

Wykładowca w bardzo przystępny sposób przekazuje wiedzę, odpowiada na pytania.


Starszy Referent / Jednostka ochrony zdrowia [2017.05.29-30]:

Szkolenie prowadzone na bardzo wysokim poziomie, obejmujące praktyczne przykłady. Osoba prowadząca z bardzo dużą wiedzą, życzliwie nastawiona do uczestników.


Koordynator Działu Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2017.05.29-30]:

Szkolenie ciekawe, merytoryczne, przydatne. Na plus możliwość zadawania pytań i dyskusji w trakcie szkolenia.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2017.05.24]:

Przydatne szkolenie. Materiały oraz informacje przydatne do codziennej pracy.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.05.24]:

Profesjonalne szkolenie, kompetentny wykładowca, miła atmosfera.


Zastępca Kierownika / Jednostka terytorialna [2017.05.24]:

Szkolenie merytoryczne, interesujące.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.05.24]:

Szkolenie prowadzone perfekcyjnie. Szkolenie merytoryczne, bardzo przydatne, rzetelnie prowadzone. Wykładowca posiada ogromną wiedzę.


Starszy Specjalista / Jednostka sektorowa [2017.05.24]:

Rzeczowe szkolenie. Przejrzyście przekazane informacje.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2017.05.24]:

Szkolenie pomocne i interesujące.


Kierownik Działu / Jednostka kultury [2017.05.18]:

Bardzo ciekawie prowadzone szkolenie. Profesjonalnie przygotowany wykładowca.


Starszy Inspektor / Jednostka budżetowa [2017.05.18]:

Przydatne informacje, przekazywane w przejrzysty sposób. Wykwalifikowany wykładowca.


Inspektor / Jednostka komunalna [2017.05.18]:

Szkolenie z przydatnymi informacjami. Wykładowca w sposób jasny przekazuje wiedzę.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.05.18]:

Pełen profesjonalizm i kompetencja prowadzącej.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka kultury [2017.05.18]:

Jak zawsze profesjonalnie przygotowane szkolenie, ciekawie przeprowadzone.


Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.05.18]:

Bardzo przydatne informacje, podane w przystępny sposób. Doskonała organizacja szkolenia.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2017.05.18]:

Szkolenie bardzo ciekawe i przydatne w pracy zawodowej.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.05.18]:

Wiedza i doświadczenie wykładowcy bardzo pomocna. Szkolenie bardzo przydatne.


Referent / Jednostka budżetowa [2017.05.17]:

Szkolenie przeprowadzone w profesjonalnej formie. Nabyta wiedza zdecydowanie przyda mi się w pracy.


Specjalista / Jednostka komunalna [2017.05.17]:

Najlepsze szkoleni na jakim byłam. Wykładowca wspaniale, w przejrzysty sposób przekazuje wiedzę.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.05.17]:

Fachowo przygotowany wykładowca. W przejrzysty sposób omówiono tematykę szkolenia.


Podinspektor ds. Zamówień / Jednostka samorządowa [2017.05.17]:

Przejrzyste omówienie problematyki.


/ Jednostka budżetowa [2017.05.17]:

Szkolenie przydatne w pracy.


/ Jednostka samorządowa [2017.05.17]:

Szkolenie przygotowane rzetelnie w oparciu o przykłady praktyczne. Możliwość dyskusji.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2017.05.17]:

Bardzo rzeczowe szkolenie.


/ Jednostka samorządowa [2017.04.25-26]:

Szkolenie interesujące , dobrze pokazuje procedury przetargu nieograniczonego. Kompetentna prowadząca.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2017.04.25-26]:

Ogromna wiedza prowadzącej. Przystępny przekaz informacji.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.04.25-26]:

Szkolenie przydatne. Duża ilość przykładów i praktycznych rozwiązań.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.04.25-26]:

Szkolenie profesjonalnie przygotowane, wypełnione treściami zarówno teoretycznymi jak i z praktycznego punktu widzenia. Bardzo przydatne szkolenie.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.04.25-26]:

Szkolenie bardzo wartościowe. Na uwagę zasługuje ogromna wiedza i doświadczenie wykładowcy.


Sekretarz / Jednostka samorządowa [2017.04.25-26]:

Szkolenie prowadzone w sposób przejrzysty i zrozumiały.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.03.29]:

Szkolenie bardzo przydatne, wiele praktycznych informacji. Wykładowca z bardzo dużym doświadczeniem i znajomością zagadnień z dziedziny prawa zamówień publicznych.


Główny Specjalista / Jednostka kultury [2017.03.29]:

Jak zwykle bardzo dużo potrzebnych informacji przekazanych w interesujący sposób. Polecam wszystkim.


Dyrektor / Jednostka oświaty [2017.03.29]:

Bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone szkolenie.


Starszy Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.03.29]:

Ciekawe szkolenie. Dużo potrzebnych informacji.


/ Firma prywatna [2017.03.29]:

Szkolenie przydatne pod względem praktycznym.


Naczelnik Wydziału / Jednostka terytorialna [2017.03.29]:

Szkolenie bardzo przydatne, merytoryczne.


Kierownik / Jednostka mundurowa [2017.03.29]:

Szkolenie bardzo przydatne. Profesjonalny wykładowca.


Inspektor / Jednostka mundurowa [2017.03.29]:

Szkolenie jak zawsze merytoryczne i fachowe.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2017.03.27-28]:

Szkolenie prowadzone bardzo ciekawie, intensywnie. Wyniosłam z niego pakiet najpotrzebniejszej wiedzy.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.03.27-28]:

Szkolenie bardzo przydatne, merytoryczne. Przydatne materiały szkoleniowe.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2017.03.27-28]:

Szkolenie bardzo interesująco prowadzone. Dużo wiedzy praktycznej, bardzo przydatnej.


Specjalista / Firma prywatna [2017.03.27-28]:

Bardzo przydatne materiały. Kompetentny wykładowca. Bardzo dobry przekaz.


/ Jednostka terytorialna [2017.03.27-28]:

Szkolenie dobre, bardzo przydatne.


Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2017.03.27-28]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Otrzymałam odpowiedzi na zadane pytania.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.03.27-28]:

Szkolenie ciekawe i przydatne. Przeprowadzone w przystępny sposób.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2017.03.27-28]:

Szkolenie ciekawe, profesjonalny wykładowca.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.03.27-28]:

Szkolenie naprawdę dobre. Zdobyłam dużo informacji praktycznych. Bardzo interesujący sposób prowadzenia, poparty ciekawymi przykładami.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.03.27-28]:

Szkolenie perfekcyjne.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2017.03.24]:

Bardzo przydatne informacje. Prowadząca posiada ogromną wiedzę i przekazuje ją w sposób łatwo przyswajalny dla odbiorcy, podaje przykłady.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.03.24]:

Szkolenie merytoryczne z możliwością zadawania pytań.


Kierownik Działu Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2017.03.24]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane. Wykładowca posiada bardzo dużą wiedzę.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2017.03.24]:

Szkolenie bardzo potrzebne, przydatne, rzetelnie przeprowadzone. Przyjemna atmosfera.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2017.03.24]:

Przedstawiono wiele przydatnych informacji. Dobre materiały szkoleniowe.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.03.24]:

Dobrze przygotowany prowadzący. Przydatna wiedza. Ciekawe przykłady.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2017.03.24]:

Szkolenie konkretne, przydatne. Wykład precyzyjny.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2017.03.24]:

Szkolenie bardzo merytoryczne, rozwiewające wiele wątpliwości.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.03.24]:

Szkolenie merytoryczne, praktyczne. Świetny kontakt z wykładowcą.


Specjalista / Jednostka kultury [2017.03.23]:

Informacje do zastosowania w praktyce. Dobry kontakt wykładowcy z uczestnikami.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.03.23]:

Szkolenie prowadzone bardzo przejrzyście i dokładnie. Pełen profesjonalizm.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2017.03.23]:

Szkolenie oparte na przykładach, zawierające bardzo dużo pomocnych informacji.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.03.23]:

Szkolenie o bardzo ciekawej i przydatnej tematyce w pracy codziennej.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.03.23]:

Szkolenie spełnia moje oczekiwania. Będzie bardzo przydatne w pracy.


Referent / Jednostka ochrony zdrowia [2017.03.23]:

Szkolenie bardzo dobre i przydatne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.03.23]:

Przedstawiono przydatne informacje do wykorzystania w praktyce.


Starszy Inspektor / Jednostka sportu i rekreacji [2017.03.23]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie.


Inspektor / Jednostka komunalna [2017.02.27]:

Bardzo rzeczowo przedstawione informacje. Bardzo przydatne przykłady.


Kierownik Działu / Jednostka sportu i rekreacji [2017.02.27]:

Szkolenie konkretne, rzeczowe, godne polecenia.


Zastępca Kierownika / Jednostka mundurowa [2017.02.27]:

Szkolenie bogate w wiedzę niezbędną przy planowaniu zamówień oraz sporządzaniu sprawozdania z udzielonych zamówień publicznych.


Główny Specjalista / Jednostka budżetowa [2017.02.27]:

Fachowy wykładowca. Bardzo dobry przekaz informacji.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2017.02.27]:

Bardzo profesjonalne szkolenie.


Zastępca Kierownika / Firma prywatna [2017.02.27]:

Szkolenie merytoryczne, interesujące.


Starsza Księgowa / Jednostka ochrony zdrowia [2017.02.27]:

Dużo informacji merytorycznych oraz praktycznych. Bardzo sympatyczny wykładowca, dysponujący bardzo dużą wiedzą.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.02.27]:

Szkolenie profesjonalne. Na wysokim poziomie merytorycznym.


Specjalista / Jednostka kultury [2017.02.22]:

Szkolenie przeprowadzono bardzo konkretnie, na temat. Podane zostały ciekawe przykłady sytuacji występujących podczas prowadzenia procedur zamówień publicznych.


/ Jednostka samorządowa [2017.02.22]:

Wykładowca przeprowadził szkolenie w sposób doskonały. Proste, jednoznaczne określenia, jasne sformułowania, dużo przykładów z praktyki, rozjaśnienie problemów nurtujących uczestników szkolenia.


Technik / Jednostka komunalna [2017.02.22]:

Szkolenie bardzo interesujące. Jasno przekazywane informacje z obszernymi przykładami.


/ Jednostka terytorialna [2017.02.22]:

Dobra lokalizacja, warunki i organizacja. dobre materiały szkoleniowe. Omawiane tematy usystematyzowały moją wiedzę i udzieliły odpowiedzi na wątpliwości związane ze stosowaniem Prawa zamówień publicznych.


/ Jednostka samorządowa [2017.02.22]:

Bardzo ciekawy przekaz informacji. Szkolenie merytoryczne.


Asystent Dyrektora / Jednostka kultury [2017.02.22]:

Szkolenie ciekawe, merytorycznie dobrze prowadzone.


Dyrektor / Jednostka budżetowa [2017.02.22]:

Szkolenie rzeczowe, kompetentne.


Dyrektor / Jednostka samorządowa [2017.02.22]:

Szkolenie bardzo potrzebne. Merytoryczny przekaz.


/ Jednostka sektorowa [2017.02.22]:

Szkolenie przydatne, rzeczowe.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.02.21]:

Bardzo trafnie przekazana wiedza. Dużo wyjaśnień, rozwiewających wątpliwości co do interpretacji przepisów.


Starszy Referent / Jednostka ochrony zdrowia [2017.02.21]:

Szkolenie prowadzone w sposób kompetentny. Bardzo jasna interpretacja przepisów.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2017.02.21]:

Wiedza praktyczna połączona z teorią. Łatwość przekazywania wiedzy. Dużo przydatnych informacji.


/ Jednostka komunalna [2017.02.21]:

Bardzo dobre, merytoryczne szkolenie. Prowadząca z duża wiedzą i doświadczeniem z zamówieniach publicznych, umiejąca przekazać wiedzę.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2017.02.21]:

Informacje przekazane na szkoleniu wyjaśniły kwestie interpretacji przepisów.


Kierownik Działu / Jednostka budżetowa [2017.02.21]:

Szkolenie bardzo dobre. Rzeczowy, kompetentny trener.


Specjalista / Jednostka kultury [2017.02.21]:

Szkolenie jest bardzo interesujące i rzeczowe.


Referent / Jednostka oświaty [2017.02.21]:

Szkolenie bardzo praktyczne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.02.20]:

Szkolenie bardzo dobre, przydatne w mojej pracy. Życzyłabym sobie więcej takich szkoleń.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2017.02.20]:

Szkolenie bardzo ciekawe, merytoryczne, pomocne w pracy.


Kierownik Wydziału / Jednostka terytorialna [2017.02.20]:

Jasność przekazu informacji, poparta przykładami z „życia”.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2017.02.20]:

Bardzo przydatne szkolenie. Przystępny sposób przekazania informacji.


Naczelni Wydziału / Jednostka terytorialna [2017.02.20]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane merytorycznie.


/ Jednostka terytorialna [2017.02.20]:

Profesjonalne, rzetelne szkolenie. Bardzo dobrze zorganizowane.


Zastępca Dyrektora / Jednostka terytorialna [2017.02.20]:

Bardzo interesujący i ważny temat szkolenia.


Referent / Jednostka kultury [2017.02.20]:

Bardzo przydatne szkolenie, rozjaśniające problemy związane z udzielaniem zamówień publicznych.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.02.20]:

Szkolenie bardzo konkretne i rzeczowe. Wyczerpujące temat.


Kierownik / Firma prywatna [2017.01.30-31]:

Szkolenie na wysokim poziomie. Wykładowca bardzo komunikatywny z ogromną wiedzą i doświadczeniem.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.30-31]:

Dobre szkolenie oraz materiały szkoleniowe.


Referent / Jednostka oświaty [2017.01.30-31]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób bardzo kompetentny. Wykładowca dał się poznać jako osoba posiadająca szeroką wiedzę popartą wieloletnim doświadczeniem. Wszelkie zmiany w ustawie zostały jasno wytłumaczone.


Starszy Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.01.30-31]:

szkolenie bardzo dobre. Profesjonalny wykładowca.


Prokurent / Jednostka terytorialna [2017.01.30-31]:

Konkretna i fachowa wiedza.


/ Jednostka samorządowa [2017.01.30-31]:

Szkolenie przydatne. Bardzo rzeczowo i konkretnie prowadzone. Sympatyczna obsługa. Atrakcyjna cena.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.30-31]:

Szkolenie ciekawe, systematyzujące wiedzę. Dużym plusem jest możliwość zadawania pytań.


Inspektor / Jednostka oświaty [2017.01.30-31]:

Prowadząca bardzo przejrzyście tłumaczyła zapisy ustawy i rzeczowo odpowiadała na zapytania uczestników szkolenia.


Kierownik / Jednostka badawczo - rozwojowa [2017.01.30-31]:

Dużo nowych informacji. Bardzo fajna forma prowadzenia szkolenia – dyskusja z uczestnikami, rozwiązywanie na bieżąco problemów.


Starszy Referent / Jednostka terytorialna [2017.01.30-31]:

Szkolenie konkretne, interesujące, a przede wszystkim profesjonalny wykładowca.


Kierownik / Jednostka Ochrony zdrowia [2017.01.26-27]:

Szkolenie objęło duży i szeroki zakres. Przeprowadzone w sposób interesujący.


Specjalista ds. Ofertowania / Firma prywatna [2017.01.26-27]:

Szkolenie ciekawe. Wykładowca dobrze zorganizowany, posiadający ogromną wiedzę, którą ciekawie i zrozumiale przekazuje uczestnikom szkolenia.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.26-27]:

Szkolenie bardzo wyjątkowe.


Adwokat / Kancelaria [2017.01.26-27]:

Szkolenie bardzo przydatne. Podobają mi się aspekty praktyczne.


Pracownik Biurowy / Firma prywatna [2017.01.26-27]:

Szkolenie prowadzone w sposób ciekawy. Wiedza fachowa i bardzo przydatna przekazana w sposób przystępny i poparta przykładami.


Starszy Referent / Jednostka mundurowa [2017.01.26-27]:

Szkolenie prowadzone w przystępny sposób. Dobry kontakt prowadzącej z uczestnikami szkolenia.


Specjalista ds. Projektów / Firma prywatna [2017.01.26-27]:

Szkolenie pozwoliło na poukładanie posiadanej już wiedzy. Wykładowca w sposób prosty i zrozumiały omawia skomplikowane przepisy co jest bardzo cenne dla osoby, która dopiero uczy się Prawa zamówień publicznych.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.26-27]:

Szkolenie bardzo pomocne. Systematyzujące wiedzę. Prowadząca kompetentna, świetna komunikacja z uczestnikami.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.01.25]:

Szkolenie bardzo przydatne, rozwiało wątpliwości. Uzyskałam odpowiedzi na zadane pytania i konkretne rozwiązania problemów. Wykładowca bardzo profesjonalny.


Inspektor / Jednostka komunalna [2017.01.25]:

Największym plusem jest wspaniała prowadząca. Od bardzo dawna nie byłam na tak konkretnym ,przyciągającym uwagę szkoleniu. Znalazłam odpowiedzi na pytania, na które oczekiwałam odpowiedzi.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka kultury [2017.01.25]:

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Informacje zdobyte na szkoleniu na pewno okażą się bardzo pomocne w pracy.


Kierownik / Jednostka oświaty [2017.01.25]:

Bardzo dobre, zwięzłe wytłumaczenie zawiłości znowelizowanej ustawy Prawo zamówień publicznych.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2017.01.25]:

Szkolenie bardzo dobre. Oby takich więcej.


Starszy Inspektor / Jednostka sektorowa [2017.01.25]:

Szkolenie bardzo merytoryczne. Wiedza przekazana w sposób przystępny i ciekawy. Duży zakres materiałów niezbędnych w dalszej pracy.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2017.01.25]:

Ciekawe i pożyteczne spotkanie. Osoba prowadząca z pasją, wciąga w dyskusję uczestników szkolenia.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.01.25]:

Szkolenie bardzo dobre – nic dodać nic ująć.


Dyrektor / Jednostka ochrony zdrowia [2017.01.25]:

Szkolenie bardzo przydatne. Uzyskane wiadomości do zastosowania w pracy.


/ Jednostka komunalna [2017.01.25]:

Bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie.


Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2017.01.24]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Materiały szkoleniowe bardzo dobre i przydatne w pracy zawodowej.


Inspektor / Firma prywatna [2017.01.24]:

Niezwykle kompetentna prowadząca. Dobre tempo pracy.


Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2017.01.24]:

Wysoka wiedza wykładowcy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2017.01.24]:

Szkolenie zostało przeprowadzone profesjonalnie. Informacje przekazane przez prowadzącą przydadzą się w trakcie przeprowadzania postępowań. Bardzo ciekawy sposób przekazu.


/ Jednostka kultury [2017.01.23]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane. Prowadząca posiada wiedzę i doświadczenie w temacie. W sposób przystępny tą wiedzę przekazuje uczestnikom.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.01.23]:

Bardzo dobre szkolenie. Dobrze dobrany wykładowca i miejsce szkolenia.


Główny Księgowy / Jednostka budżetowa [2017.01.23]:

Szkolenie spełnia moje oczekiwania. Wykładowca bardzo przystępnie prowadzi wykład i przekazuje informacje.


Referent / Jednostka samorządowa [2017.01.23]:

Szkolenie bardzo przydatne. Przekaz jasny, dostępny.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.01.23]:

Szkolenie prowadzone merytorycznie.


Kierownik Działu / Jednostka oświaty [2017.01.23]:

Szkolenie bardzo dobre, wyczerpujące temat.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2017.01.23]:

Dobra jakość szkolenia. Wykładowca o wysokich kwalifikacjach z dużą wiedzą teoretyczną i praktyczną.


Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.01.23]:

Profesjonalne prowadzenie. Duża wiedza prowadzącej szkolenie.


/ Jednostka kultury [2017.01.23]:

Bardzo sympatyczna atmosfera, miły prowadzący. Wyjaśniono każe pytanie. Bardzo dużo przykładów praktycznych.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.12.16]:

Bardzo wartościowe szkolenie. Profesjonalne i przystępne przedstawienie tematu.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.12.16]:

Bardzo dobrze prowadzone szkolenie. Wiele przydatnych informacji oraz przykładów praktycznych.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.12.16]:

Szkolenie pozwoliło na uzupełnienie wiedzy. Wiedza przekazana w przystępny sposób.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.12.16]:

Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób merytoryczny. W trakcie szkolenia podano przykłady ułatwiające zrozumienie i przyswojenie tematu.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2016.12.16]:

Szkolenie przydatne w praktyce. Świetny wykładowca.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2016.12.16]:

Szkolenie przygotowane w profesjonalny sposób. W pełni spełniło moje oczekiwania.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.12.16]:

Szkolenie bardzo dobre pod względem merytorycznym. dobra organizacja. rewelacyjny wykładowca.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.12.16]:

Bardzo konkretne i rzeczowe wyjaśnienie wszystkich pytań. Bardzo dobre materiały szkoleniowe.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.12.16]:

Szkolenie prowadzone w sposób angażujący uczestników co przekłada się na jego dobry odbiór i przyswojenie informacji.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.12.08-09]:

Super prowadząca, przekazująca informacje w bardzo przystępny sposób.


Podinspektor / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Szkolenie merytoryczne. Dopasowane do potrzeb osób uczestniczących.


/ Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.12.08-09]:

Bardzo przydatne informacje, przekazane w sposób jasny, zrozumiały i przystępny.


Starszy Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.12.08-09]:

Szkolenie dobre. Dobry sposób przekazywania wiedzy.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Bardzo dobry wykładowca oraz organizacja szkolenia.


Naczelnik / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Szkolenie prowadzone w sposób bardzo ciekawy.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Szkolenie merytoryczne i bardzo pouczające.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.12.08-09]:

Szkolenie na najwyższym poziomie. Nie ma się do czego doczepić.


Inspektor / Jednostka mundurowa [2016.11.25]:

Szkolenie treściwe, ciekawe. Kompetentna osoba prowadząca., umiejąca przekazać wiedzę.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.11.25]:

Bardzo dobry wykładowca. Ciekawe szkolenie.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.11.25]:

Łatwo przyswajalne i w przystępny sposób przekazane informacje. Duża wiedza wykładowcy oraz praktyczne wskazówki dla zamawiającego.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.25]:

Szkolenie bardzo profesjonalne. Informacje przydatne w codziennej pracy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.25]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.11.25]:

Informacje przydatne w pracy zawodowej.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.11.25]:

Szkolenie profesjonalne.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.11.25]:

Szkolenie pogłębiające wiedzę, wskazujące obszary ryzyka. Wykładowca podaje praktyczne rozwiązania najczęściej pojawiających się problemów.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.11.25]:

Informacje bardzo przydatne w codziennej pracy.


Kierownik Działu / Jednostka komunalna [2016.11.25]:

Szkolenie praktyczne, przydatne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.24]:

Przydatne szkolenie – pomoże w prowadzeniu postępowań.


/ Jednostka terytorialna [2016.11.24]:

Szkolenie bardzo dobre pod względem merytorycznym. materiały szkoleniowe niezwykle przydatne w praktyce.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.24]:

Szkolenie konkretne i dobrze zorganizowane.


/ [2016.11.24]:

Szkolenie jest bardzo bogate w treść merytoryczną, uzupełnioną przykładami praktycznymi.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.24]:

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. wykładowca posiada bardzo szeroką wiedzę praktyczną.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.24]:

Szkolenie dobrze zorganizowano. Poruszono ważne kwestie budzące wątpliwości. Możliwość rozwiązywania i wyjaśniania problemów.


/ Jednostka terytorialna [2016.11.24]:

Profesjonalnie i na temat.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.24]:

Szkolenie spełnia oczekiwania. Przygotowuje do realizacji zamówień publicznych zgodnie ze znowelizowaną ustawą.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka budżetowa [2016.11.24]:

Szkolenie bardzo szczegółowe oraz praktyczne. Prowadząca wyjaśnia tematykę w zrozumiały sposób.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.11.24]:

Szkolenie bardzo ciekawe i przydatne w pracy.


Zastępca Dyrektora / Jednostka samorządowa [2016.11.24]:

Bardzo przydatna wiedza praktyczna.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.11.24]:

Szkolenie bardzo przydatne w prowadzeniu procedur udzielania zamówień publicznych.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.11.23]:

Szkolenie rzeczowe. Przekazano praktyczne wiadomości.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.23]:

Dobre przygotowanie merytoryczne. Podanie konkretnych przykładów. Wykładowca zainteresowany wyjaśnieniem problemów występujących w jednostkach uczestników szkolenia.


Starszy Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.23]:

Merytoryczny szkolenie. Wysoki poziom.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.23]:

Szkolenie wyjaśniło dużo moich wątpliwości. Uporządkowało wiedzę, upewniło mnie w działaniach.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.23]:

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. wykładowca posiada bardzo szeroką wiedzę praktyczną.


/ Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.11.23]:

Bardzo dobrze merytorycznie przygotowany wykładowca.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.23]:

Duży zakres wiedzy. Wskazanie rozwiązań praktycznych.


/ Jednostka oświaty [2016.11.23]:

Wykładowca z bardzo dużą wiedzą.


/ Jednostka terytorialna [2016.11.23]:

Szkolenie było bardzo przydatne. Zdobyta wiedza wpłynie na poprawę prowadzonych postępowań. Merytorycznie bardzo dobre szkolenie.


/ Jednostka samorządowa [2016.11.23]:

Bardzo merytoryczne szkolenie.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.22]:

Profesjonalne prowadzenie, bardzo przydatna wiedza.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.22]:

Dostrzegam celowość takich szkoleń.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.22]:

Merytorycznie bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie. Informacje przekazane w sposób jasny i zrozumiały.


Referent / Jednostka samorządowa [2016.11.22]:

Przydatny zakres informacji. Bardzo dobra organizacja szkolenia.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.22]:

Fachowe i profesjonalne szkolenie.


/ Jednostka terytorialna [2016.11.22]:

Szkolenie bardzo dobre merytorycznie. Dobrze przygotowane.


/ Firma prywatna [2016.11.22]:

Szkolenie bardzo przydatne.


Specjalista / Jednostka kultury [2016.11.22]:

Szkolenie przeprowadzone bardzo dobrze przez kompetentnego wykładowcę.


Księgowy / Jednostka budżetowa [2016.11.22]:

Szkolenie uzupełniło moją wiedzę.


Główny Specjalista / Jednostka oświaty [2016.11.16-17]:

Wykładowca fachowy, doświadczony, ciekawie prowadzący zajęcia. Szkolenie konieczne i przydatne w aspekcie nowelizacji ustawy Prawo zamówień publicznych. Szkolenie jedno z lepszych, na których byłam.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka oświaty [2016.11.16-17]:

Konkretne i rzeczowe informacje. Uzupełnienie i poszerzenie posiadanej wiedzy, utrwalenie informacji.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.16-17]:

Szkolenie bardzo merytoryczne, przydatne do bezpośredniego zastosowania.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.11.16-17]:

Szkolenie bardzo przydatne dla osób zajmujących się zamówieniami publicznymi. Szczegółowo została omówiona nowelizacja ustawy Prawo zamówień publicznych.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2016.11.16-17]:

Szkolenie bardzo przydatne.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2016.11.16-17]:

Szkolenie bardzo merytoryczne. Wyśmienity przekaz.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.16-17]:

Wykładowca dobrze przygotowany merytorycznie.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.11.16-17]:

Szkolenie daje praktyczne przykłady zastosowania przepisów znowelizowanej ustawy Prawo zamówień publicznych.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.11.16-17]:

Duża wiedza i zaangażowanie prowadzącej.


/ Jednostka terytorialna [2016.11.16-17]:

Szkolenie bardzo przydatne


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.10.26]:

Szkolenie przydatne w pracy. Godne polecenia.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2016.10.26]:

Omówienie problemów z podaniem przykładów. Prowadząca w sposób przyjazny przekazała wszystkie informacje.


Kierownik Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.10.26]:

Szkolenie bardzo dobre, wyjaśniające niejasności.


/ Jednostka samorządowa [2016.10.26]:

Rzetelny przekaz wiedzy. Profesjonalne podejście do tematu.


Specjalista / Jednostka komunalna [2016.10.26]:

Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Otrzymałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.10.26]:

bardzo przydatne szkolenie.


Dyrektor / Jednostka terytorialna [2016.10.26]:

Bardzo dobrze i przyjaźnie przedstawiona wiedza. Bardzo dobre szkolenie.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.10.26]:

Najlepszy trener zamówień publicznych. Bardzo przystępnie przekazana wiedza.


Referent ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.10.25]:

Szkolenie przydatne, zorganizowane na wysokim poziomie. Dużo przydatnej wiedzy.


/ Firma prywatna [2016.10.25]:

Syntetyczna analiza nowelizacji Prawa zamówień publicznych, z praktycznymi wskazówkami. Przykłady z praktyki, w przystępnej formie.


/ Jednostka terytorialna [2016.10.25]:

Przedstawione informacje oraz materiały szkoleniowe bardzo przydatne w pracy zawodowej.


Specjalista ds. Zamówień / Firma prywatna [2016.10.25]:

Szkolenie dużo wnoszące. Bardzo dobrze zorganizowane. Profesjonalna prowadząca.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.10.25]:

Szkolenie przygotowane profesjonalnie. Kompleksowo przekazano wiedzę.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.10.25]:

Bardzo dobra organizacja. Przydatne informacje, ciekawe przykłady praktyczne.


Referent ds. Zamówień / Jednostka komunalna [2016.10.25]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Dobra organizacja zajęć oraz ciekawe materiały szkoleniowe.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2016.10.25]:

Praktyczne szkolenie. Przydatne materiały szkoleniowe.


/ Firma prywatna [2016.10.25]:

Przydatne szkolenie. Wykładowca bardzo dobrze przygotowany merytorycznie.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.10.25]:

Jasny przekaz materiału. Ogromna wiedza prowadzącego.


Starszy Referent / Jednostka terytorialna [2016.10.25]:

Szkolenie treściwe, zawierające niuanse.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.10.25]:

Szkolenie bardzo przydatne. Wykładowca ma dar przekazywania wiadomości.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.10.20]:

Szkolenie bardzo przydatne i pomagające przygotować postępowanie według nowych przepisów.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.10.20]:

Szkolenie przydatne w zamówieniach publicznych. Ciekawe materiały i prezentacja.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.10.20]:

Szkolenie ciekawe. Wykładowca skupił się na najważniejszych, interesujących uczestników zagadnieniach.


Starszy Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.10.20]:

Ciekawe tematy poszerzające wiedzę.


/ Jednostka terytorialna [2016.10.20]:

Szkolenie rzetelne praktyczne.


/ Jednostka komunalna [2016.10.20]:

Szkolenie bogate w niezbędne informacje. Wiadomości przekazywane jasno.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.10.20]:

Szkolenie przejrzyste i praktyczne.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka kultury [2016.10.20]:

Szkolenie rzeczowe i konkretne.


/ Jednostka sektorowa [2016.10.20]:

Szkolenie ciekawe, interesujące, uwzględniające zmiany.


Referent / Jednostka ochrony zdrowia [2016.10.17]:

Szkolenie bardzo przydatne. Dużo wiedzy praktycznej. Bardzo dobry przekaz informacji.


Starszy Referent / Jednostka mundurowa [2016.10.17]:

Szkolenie bardzo przydatne. Wykładowca potrafi przekazać wiedzę w sposób zrozumiały.


Kierownik / Jednostka oświaty [2016.10.17]:

Bardzo dobry prowadzący.


Referent / Jednostka mundurowa [2016.10.17]:

Szkolenie bardzo przydatne. Wykładowca potrafi przekazać wiedzę w sposób zrozumiały.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.10.17]:

Bardzo przydatne, praktyczne wskazówki.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2016.10.17]:

Bardzo efektywne szkolenie, wyczerpujące temat.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.10.17]:

Szkolenie merytoryczne.


Kierownik / Jednostka oświaty [2016.10.17]:

Szkolenie prowadzone w ciekawej formie. Doskonale przygotowany prowadzący. Właściwy przekaz informacji.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.10.17]:

Bardzo przydatne szkolenie. Praktyczna wiedza, która na pewno się przyda w pracy.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.09.23]:

Wiele przydatnych i merytorycznych informacji. Praca na przykładach. Doświadczenie wykładowcy pomaga w zrozumieniu zagadnień.


Naczelnik / Jednostka samorządowa [2016.09.23]:

Szkolenie oceniam bardzo wysoko. Wykładowca bardzo merytoryczny, posiadający ogromną wiedzę. Doskonały przekaz informacji.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.23]:

Informacje przekazane w sposób bardzo dobry.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka budżetowa [2016.09.23]:

Szkolenie cenne i dobre.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.09.23]:

Szkolenie pomocne po zmianach ustawy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.09.23]:

Szkolenie przydatne.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.09.23]:

Bardzo profesjonalne szkolenie.


Kierownik / Jednostka komunalna [2016.09.21]:

Wykładowca o ogromnej wiedzy, którą potrafi przekazać. Szkolenie i materiały przydatne w pracy.


Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.21]:

Szkolenie bardzo pomocne i merytoryczne. Prowadzone w sposób przystępny i czytelny.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.09.21]:

Profesjonalny przekaz wiedzy oraz zrozumiała interpretacja przepisów.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.09.21]:

Szkolenie pozwoliło uzyskać praktyczną wiedzę, niezbędną w stosowaniu znowelizowanej ustawy.


/ Jednostka komunalna [2016.09.21]:

Szkolenie przydatne. Rzetelny wykładowca.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.09.21]:

Szkolenie bardzo merytoryczne. Przydatne informacje.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.21]:

Szkolenie merytoryczne, przydatne w pracy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.09.21]:

Rzeczowe omówienie skomplikowanego tematu.


Specjalista / Jednostka oświaty [2016.09.21]:

Wykładowca rzeczowy i kompetentny.


/ Jednostka oświaty [2016.09.21]:

Szkolenie przydatne do realizacji zadań.


Starszy Referent / Jednostka budżetowa [2016.09.16]:

Szkolenie bardzo dobre, przeprowadzone w sposób rzetelny. Wykładowca z ogromną wiedzą zarówno teoretyczną jak i praktyczną.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.09.16]:

Szkolenie merytorycznie bardzo przydatne.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.09.16]:

Szkolenie merytorycznie wyczerpujące i na temat.


Inspektor / Jednostka oświaty [2016.09.16]:

Szkolenie profesjonalne.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka sektorowa [2016.09.16]:

Szkolenie przydatne i dobrze zorganizowane.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.09.16]:

Szkolenie merytoryczne, interesujące, prowadzone w przystępny sposób.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.16]:

Szkolenie bardzo ciekawe, merytoryczne.


Starszy Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.16]:

Szkolenie bardzo przydatne. Przykłady omawiane są szczegółowo.


Specjalista / Firma prywatna [2016.09.16]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane. Wykładowca w bardzo interesujący sposób prowadzi szkolenie.


Specjalista / Jednostka budżetowa [2016.09.16]:

Treściwe i konkretne wprowadzenie w zmiany Prawa zamówień publicznych.


Kierownik Działu / Jednostka budżetowa [2016.09.16]:

Dużo wiadomości praktycznych.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.08.25-26]:

Szkolenie bardzo dobre merytorycznie. Prowadząca wnikliwie wyjaśniała zmiany ustawy Prawo zamówień publicznych, na które należy zwrócić szczególną uwagę przy przygotowaniu nowych postępowań.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.08.25-26]:

Wykładowca o wysokim zasobie wiedzy, którą dobrze przekazuje. Szkolenie merytoryczne, wyczerpujące, szczegółowe. Dużo praktycznych przykładów, jasne odpowiedz na pytania. Cenne praktyczne uwagi, super atmosfera.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Szkolenie było rzeczowe, wartościowe. Bardzo przydatne informacje.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Szkolenie zgodne z oczekiwaniami. Poruszono przydatne tematy. Wykładowca z zrozumiały i konkretny sposób przekazuje swoją wiedzę.


Starszy Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Szkolenie interesujące. Bardzo dobry sposób prowadzenia szkolenia.


Inspektor / Jednostka oświaty [2016.08.25-26]:

Szkolenie bardzo przydatne. Kompetentna osoba szkoląca.


Referent / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Szkolenie ciekawie prowadzone. Zawarte są wszystkie punkty programu szkolenia.


Kierownik / Firma prywatna [2016.08.25-26]:

Szkolenie przydatne, wyjaśniające zmiany w ustawie Prawo zamówień publicznych.


Specjalista / Jednostka sportu i rekreacji [2016.08.25-26]:

Szkolenie było ciekawe. Wyniesione z niego wiadomości są bardzo przydatne.


Kierownik / Firma prywatna [2016.08.25-26]:

Szkolenie bardzo ciekawe i bardzo dobrze przygotowane merytorycznie.


Podinspektor / Jednostka budżetowa [2016.08.25-26]:

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia. Pomogło mi zrozumieć wiele zagadnień związanych z nowelizacją ustawy Prawo zamówień publicznych. Prowadząca w sposób jasny, konkretny i przystępny przekazała istotne informacje.


Starszy Inspektor / Jednostka komunalna [2016.08.25-26]:

Szkolenie prowadzone przez bardzo kompetentnego wykładowcę.


Radca Prawny / Jednostka terytorialna [2016.08.25-26]:

Szkolnie zorganizowane w sposób profesjonalny. Wykładowca posiada i przekazuje wiedzę w sposób jasny. Szeroki zasób informacji. Odpowiedzi na zadane pytania.


Radca prawny / Jednostka terytorialna [2016.08.25-26]:

Materiały szkoleniowe zredagowane w sposób przejrzysty.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.08.16-17]:

Szkolenie na bardzo dobrym poziomie. Duża wiedza i praktyka wykładowcy jest najlepszym i bezcennym źródłem informacji.


/ Jednostka sportu i rekreacji [2016.08.16-17]:

Szkolenie pod względem merytorycznym bardzo dobrze przygotowane. Prowadząca przekazuje wiedzę praktyczną, która odzwierciedla wprowadzone zmiany. Bardzo dobra metodologia.


Główny Specjalista / Jednostka kultury [2016.08.16-17]:

Dużo informacji przekazanych w sposób bardzo interesujący. Wykładowca z dużą wiedzą w ciekawej formie ją przekazuje i odpowiada na pytania.


Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.16-17]:

Szkolenie bardzo merytoryczne, utrzymane w ryzach tematycznych. Bardzo duża wiedza teoretyczna praktyczna wykładowcy. Umiejętność jej przekazania.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.08.16-17]:

Szkolenie bardzo potrzebne.


Kierownik Biura / Jednostka samorządowa [2016.08.16-17]:

Szkolenie bardzo przydatne. Wiedza podana w sposób przystępny. Przyjazna atmosfera.


Inspektor/ Jednostka samorządowa [2016.08.16-17]:

Szkolenie ciekawie prowadzone. Dobre materiały szkoleniowe.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka mundurowa [2016.08.16-17]:

Szkolenie praktyczne i fachowe.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.08.16-17]:

Zdobyta na szkoleniu wiedza w znacznym stopniu ułatwia pracę.


Nowe przetargi
Najbliższe szkolenia
Nowe przetargi
Nowe przetargi
Bezpłatny newsletter
Nowe przetargi
Sonda
Nowe przetargi
Ostatnio dodane pliki
tel./fax 0 801 889 888, e-mail: redakcja@noweprzetargi.pl
Noweprzetargi 2009 - Wszelkie prawa zastrzeżone

Rejestr Instytucji Szkoleniowych nr 2.18/00040/2007
Wpis do ewidencji jednostek upoważnionych do organizowania i prowadzenia szkoleń w służbie cywilnej prowadzonej przez Urząd Służby Cywilnej w Warszawie