Serwis NowePrzetargi.pl używa plików cookies (ciasteczek). Stosujemy je w celach zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z naszego serwisu, np. zapamiętywanie preferencji i ustawień na naszych stronach lub zbieranie
informacji dotyczących statystyki odwiedzin serwisu. Korzystanie z serwisu NowePrzetargi.pl jest jednoczesnym wyrażeniem zgody na używanie plików cookies (ciasteczek), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Przeczytaj naszą politykę prywatnosci. W każdej chwili można zmienić ustawienia w przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.  zamknij
Przelicznik EURO
w Zamówieniach:
4,3117
Obowiązek stosowania ustawy Pzp od:
kwoty 30.000 EURO, czyli 129.351 zł
Szkolenie:
Temat:

"Wzorcowe prowadzenie procedur zamówień publicznych na dostawy, usługi, roboty budowlane w 2018 roku. Przygotowanie do obowiązkowej elektronizacji zamówień publicznych."

Prowadzący: Łukasz Mackiewicz
Data rozpoczęcia: 2018-02-14
Czas trwania: 2 dni
Miejsce: Suwałki, sala konferencyjna Hotelu Loft 1898, ul. Pułaskiego 24 K, w godz. 9.30-15.30

Opinie:

Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.06.09]:

Ciekawie prowadzone szkolenie. Tematyka przekazana jasno i zrozumiale.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.06.09]:

Szkolenie wyjaśniło wszystkie wątpliwości.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.06.09]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane. Świetnie przeprowadzone.


Starszy Inspektor / Jednostka oświaty [2017.06.09]:

Szkolenie profesjonalne i bardzo przydatne.


/ Jednostka samorządowa [2017.06.09]:

Szkolenie merytoryczne, oparte na przykładach.


Starszy Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.06.09]:

Szkolenie bardzo ciekawe. Dużo przydatnych informacji.


/ Jednostka sektorowa [2017.06.09]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób rzetelny.


Zaopatrzeniowiec / Jednostka oświaty [2017.06.09]:

Podano praktyczne informacje, oparte na przykładach.


Referent / Jednostka sportu i rekreacji [2017.06.09]:

Szkolenie spełnia oczekiwania. Dobrze przygotowane.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.03.31]:

Szkolenie bardzo ciekawe – zwłaszcza przykłady. Bardzo duża wiedza prowadzącego.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.03.31]:

Szkolnie przeprowadzone w miłej i profesjonalnej formie. Informacje uzyskane podczas szkolenia pomogą mi w mojej pracy.


/ Jednostka oświaty [2017.03.31]:

Otrzymałam przydatne informacje n interesujący mnie temat. Otrzymane materiały szkoleniowe ułatwią pracę zawodową.


Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.03.31]:

Szkolenie zostało przeprowadzone zostało w sposób merytoryczny. Wykładowca przeplatał wykłady ciekawymi przykładami i opiniami, które będę mógł wykorzystać w pracy zawodowej.


/ [2017.03.31]:

Przydatne wiadomości.


Kierownik / Jednostka kultury [2017.02.27-28]:

Bardzo przydatny zbiór najważniejszych informacji ze wskazaniem istotnych zmian i ich interpretacji. Kompleksowe spojrzenie na zagadnienie zamówień publicznych.


/ Jednostka oświaty [2017.02.27-28]:

Szkolenie profesjonalnie poprowadzone. Przekazano informacje ważnie i przydatne.


Specjalista / Jednostka oświaty [2017.02.27-28]:

Bardzo profesjonalne i szczegółowe szkolenie.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.02.27-28]:

Niezwykle przydatne szkolenie. Prowadzący w bardzo zrozumiały i ciekawy sposób wyjaśnił procedury.


Specjalista / Jednostka komunalna [2017.02.27-28]:

Szkolenie przystępnie prowadzone, profesjonalne.


Dyrektor / Jednostka budżetowa [2017.02.27-28]:

Bardzo dobre szkolenie systematyzujące wiedzę na temat całego procesu przebiegu zamówienia publicznego.


/ Jednostka mundurowa [2017.02.27-28]:

Szkolenie adekwatne do potrzeb, właściwie przygotowane.


Kierownik / Jednostka oświaty [2017.02.27-28]:

Wykładowca w sposób profesjonalny i ciekawy przedstawił zagadnienia związane z Prawem zamówień publicznych.


Kierownik / Firma prywatna [2017.02.27-28]:

Szkolenie merytoryczne, fachowe.


Specjalista / Firma prywatna [2017.02.23-24]:

Szkolenie bardzo przydatne. Kompleksowe, fachowe, poparte licznymi przykładami. Wykładowca w jasny i precyzyjny sposób przedstawia formalizmy.


Referent / Jednostka samorządowa [2017.02.23-24]:

Bardzo przydatne informacje. Szkolenie prowadzone w sposób przejrzysty, zrozumiały.


Główny Specjalista / Firma prywatna [2017.02.23-24]:

Bardzo dobre szkolenie. Trener z dużą wiedzą.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka sportu i rekreacji [2017.02.23-24]:

Bardzo przydatna, dobrze przekazana wiedza.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.02.23-24]:

Bardzo przydatne informacje przekazane w przystępny sposób.


Starszy Specjalista / Jednostka badawczo - rozwojowa [2017.02.23-24]:

Szkolenie spełniło moje oczekiwania.


/ Jednostka terytorialna [2017.02.23-24]:

Zwięźle i na temat.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.02.23-24]:

Szkolenie przydatne na wysokim poziomie merytorycznym.


Kierownik Działu / Jednostka samorządowa [2017.02.16-17]:

Szkolenie było bardzo profesjonalne. Tematyka w pełni odpowiadała moim potrzebom. Prowadzący posiada dogłębną, aktualną wiedzę w zakresie tematyki szkolenia.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2017.02.16-17]:

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie, przydatne informacje oraz materiały szkoleniowe.


Referent ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.02.16-17]:

Szkolenie zostało przeprowadzone bardzo sprawnie.


/ Jednostka samorządowa [2017.02.16-17]:

Dobry dobór materiałów. Fachowa wiedza wykładowcy. Praktyczne podejście do zagadnienia.


Radca Prawny / Firma prywatna [2017.02.16-17]:

Bardzo dużo wiedzy merytorycznej.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2017.02.16-17]:

Szkolenie przydatne, dużo praktycznych przykładów i dyskusji.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2017.02.16-17]:

Zwięźle i na temat.


Główny Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.02.16-17]:

Merytoryczne treści.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.02.10]:

Szkolenie bardzo dobre, przydatne informacje. Wykładowca bardzo dobrze przygotowany, potrafi zainteresować uczestników.


Kierownik / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2017.02.10]:

szkolenie rzeczowe, prowadzący w sposób ciekawy przedstawił zakres przedmiotowy szkolenia.


Specjalista / Jednostka terytorialny [2017.02.10]:

Szkolenie bardzo przydatne. Poszerzające wiedzę o zamówieniach publicznych.


Główna Księgowa / Jednostka terytorialna [2017.02.10]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Prowadzący posiada bardzo dobrą wiedzę.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2017.02.10]:

Wiedza przekazywana w sposób zrozumiały, klarowny i wyczerpujący. Wykładowca odpowiada na pytania słuchaczy.


/ Jednostka budżetowa [2017.02.10]:

Interesujący sposób przekazywania wiedzy. Przekazane informacje będą przydatne w pracy.


/ Jednostka terytorialna [2017.02.10]:

Szkolenie rzeczowe i interesujące.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2017.02.10]:

Szkolenie przeprowadzone rzetelnie, solidnie i profesjonalnie. Wykładowca w sposób ciekawy i precyzyjny przekazał swoją wiedzę słuchaczom.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.02.10]:

Szkolenie bardzo przydatne. Prowadzący posiada bardzo konkretną wiedzę i doskonale odnajduje się w przepisach ustawy.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2017.02.02-03]:

Przydatne informacje systematyzujące wiedzę. Ciekawe przykłady z orzecznictwa.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.02.02-03]:

Szkolenie przydatne. Informacje przekazywane przez wykładowcę do wykorzystania w praktyce (dużo przykładów, analiza przepisów).


Kierownik Działu / Jednostka terytorialny [2017.02.02-03]:

Bardzo pozytywne szkolenie. Duża wiedza wykładowcy.


/ Jednostka terytorialna [2017.02.02-03]:

Szkolenie ciekawe, wiele praktycznych rozwiązań. Prowadzone w miłej atmosferze.


Specjalista / Firma prywatna [2017.02.02-03]:

Bardzo konkretny prowadzący. Możliwość zadawania pytań w każdym momencie szkolenia. Przydatne materiały i przykłady.


Specjalista / Jednostka oświaty [2017.02.02-03]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób przejrzysty, komunikatywny. Tematyka bardzo dobrze wytłumaczona.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2017.02.02-03]:

Szkolenie merytorycznie bardzo dobre. Konkretny i dobrze przygotowany wykładowca.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka oświaty [2017.02.02-03]:

Szkolenie przeprowadzone konkretnie, rzeczowo, zgodnie z założoną tematyką.


Radca Prawny / Jednostka budżetowa [2017.02.02-03]:

Szkolenie merytoryczne, przeprowadzone w dynamiczny sposób. Dużo przykładów z praktyki.


/ Jednostka komunalna [2017.02.02-03]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane merytorycznie. Wykładowca posiada ogromną wiedzę w zakresie Prawa zamówień publicznych.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka oświaty [2017.01.23-24]:

Szkolenie bardzo konkretne, przydatne w pracy. Informacje popart przykładami. Istotne podsumowania.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Wiedza przekazywana bardzo szczegółowo i zrozumiale. Udzielono wyczerpujących odpowiedzi na pytania.


/ Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Szkolenie bardzo dobre. Stanowi dobrą pomoc w przyswojeniu nowelizacji.


Radca Prawny / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Szkolenie fachowe, rzetelne, intensywne.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Rzeczowe, fachowe.


Główny Księgowy / Jednostka terytorialna [2017.01.23-24]:

Szkolenie wyczerpujące. Dobre materiały szkoleniowe.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Bardzo przydatne szkolenie, które poszerzyło moją wiedzę.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Bardzo merytoryczne i przydatne szkolenie.


Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Szkolenie merytorycznie dobrze przygotowane. Trener przekazuje informacje w bardzo dostępny sposób.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2017.01.23-24]:

Wysoki poziom merytoryczny. Przydatne materiały szkoleniowe.


Kierownik / Jednostka sektorowa [2017.01.20]:

szkolenie bardzo profesjonalne, rzeczowe. Wykładowca posiada ogromną wiedzę i umiejętność przekazania kluczowych wiadomości


Kierownik / Jednostka sektorowa [2017.01.20]:

Szkolenie bardzo interesujące, tematyka szkolenia dostosowana do potrzeb uczestników. Zwrócono uwagę na bardzo istotne zmiany w obowiązujących przepisach.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2017.01.20]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Wiedza, którą uzyskałam pozwoli na lepsze efekty pracy.


Referent / Jednostka samorządowa [2017.01.20]:

Szkolenie prowadzone jest prostym, zrozumiałym językiem. Plusem jest podawanie przez prowadzącego przykładów praktycznych.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.20]:

Szkolenie bardzo dobrze zorganizowane. Informacje przekazywane w zrozumiały sposób.


Referent / Jednostka terytorialna [2017.01.20]:

Szkolenie w wyczerpujący sposób przedstawiło zagadnienia. Wykładowca konkretny, rzeczowy, sympatyczny.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2017.01.20]:

Wykładowca posiada ogromną wiedzę z zamówień publicznych.


/ Jednostka samorządowa [2017.01.20]:

Informacje przekazywane w bardzo zrozumiały sposób.


Inspektor / Jednostka oświaty [2017.01.20]:

Szkolenie spełniło moje oczekiwania.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2017.01.17]:

Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny i praktyczny.


Referent ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2017.01.17]:

Szkolenie odbyło się w sposób fachowy, wyczerpało swój zakres.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.17]:

Przekazano szereg przydatnych informacji.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.01.17]:

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie. Profesjonalny prowadzący.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.17]:

Bardzo dobry prowadzący. Szkolenie bardzo praktyczne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.01.17]:

Prowadzący rzetelnie prowadził szkolenie. W sposób wyczerpujący odpowiadał na wszelkie pytania.


Kierownik / Jednostka oświaty [2017.01.17]:

Szkolenie doskonałe. Wiadomości przekazane w sposób profesjonalny, przejrzysty i czytelny.


Kierownik / Firma prywatna [2016.12.08-09]:

Bardzo przydatne szkolenie. Prowadzący w bardzo ciekawy sposób przedstawia informacje, odpowiada na pytania. Potrafi przekazać swoją wiedzę w ciekawy i przystępny sposób.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Intensywny kurs zawierający szczegółowe informacje na temat zmian w zamówieniach publicznych. Bardzo dobre podsumowanie nowelizacji.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Szkolenie prowadzone merytorycznie i profesjonalnie.


Kierownik / Jednostka komunalna [2016.12.08-09]:

Prowadzące bardzo profesjonalnie przedstawia szereg zmian wprowadzonych nowelizacją.


/ Jednostka kultury [2016.12.08-09]:

Profesjonalnie, rzetelnie i na temat. Szkolenie spełnia moje oczekiwania.


Specjalista / Firma prywatna [2016.12.08-09]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Angażujące uczestników. Organizacja szkolenia bez zarzutu.


Kierownik / Firma prywatna [2016.12.08-09]:

Jestem bardzo zadowolony z zakresu i sposobu prowadzenia szkolenia.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Szkolenie ciekawe i przydatne. Bardzo dobrze prowadzone, z przykładami z życia.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.12.08-09]:

Szkolenie prowadzone w sposób jasny, logiczny, bez monotonii.


Specjalista / Firma prywatna [2016.12.08-09]:

Szkolnie profesjonalne. Duża wiedza prowadzącego.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka kultury [2016.12.08-09]:

Tematyka przedstawiona w sposób jasny, przejrzysty i uporządkowany, poparta przykładami praktycznymi.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.14]:

Bardzo pouczające szkolenie. Wyjaśniło wiele wątpliwości.


/ Jednostka sektorowa [2016.11.14]:

Szkolenie przydatne, profesjonalnie przeprowadzone.


Kierownik / Jednostka sektorowa [2016.11.14]:

Konkretne, dynamiczne szkolenie.


/ Jednostka sektorowa [2016.11.14]:

Szkolenie bardzo przydatne, znacznie ułatwi pracę.


Kierownik / Jednostka sektorowa [2016.11.14]:

Szkolenie merytoryczne, czytelne.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.14]:

Szkolenie bardzo przydatne. Przeprowadzone sprawnie i merytorycznie.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.11.9-10]:

Dobrze dobrany trener. Szkolenie o szerokim zakresie. Zaprezentowane w czytelny i rzeczowy sposób.


/ Firma prywatna [2016.11.9-10]:

Szkolenie bardzo dobre merytorycznie. Prowadzący dobrze przygotowany i chętnie udzielający odpowiedzi na zadawane pytania.


Inspektor / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.11.9-10]:

Prowadzący bardzo dobrze przygotowany merytorycznie i posiada umiejętność przekazania swojej wiedzy. Ciekawy i interesujący sposób prowadzenia.


Starszy Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.11.9-10]:

Jestem bardzo zadowolona z udziału w szkoleniu. Bardzo dobre merytorycznie. Bardzo dobry wykładowca.


/ Jednostka administracji centralnej [2016.11.9-10]:

Szkolenie systematyzujące wiedzę. Przejrzyście przekazywane informacje.


Specjalista / Jednostka komunalna [2016.11.9-10]:

Rzeczowe, szczegółowe, spójne informacje. Szkolenie przeprowadzone w bardzo dobry i przejrzysty sposób.


Starszy Specjalista / Jednostka administracji centralnej [2016.11.9-10]:

Merytoryczna i rzeczowa wiedza. Bardzo dobry wykładowca. Ciekawe przykłady.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.11.9-10]:

Szkolenie wzorowo przeprowadzone!


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.11.9-10]:

Szkolenie konkretne i rzeczowe.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.11.9-10]:

Szkolenie zgodne z oczekiwaniami. Zagadnienia omówiono kompleksowo.


Inspektor / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.11.9-10]:

Szkolenie przydatne, systematyzujące wiedzę.


Dyrektor / Jednostka budżetowa [2016.09.20]:

Szkolenie prowadzone przez kompetentnego wykładowcę, w sposób bardzo merytoryczny.


Starszy Inspektor / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.09.20]:

Szkolenie prowadzone przejrzyście i interesująco. Przekazane informacje przydadzą się mojej pracy zawodowej.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2016.09.20]:

Szkolenie bardzo dobre pod względem uzyskanych informacji. Bardzo dobra znajomość nowych przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych.


Referent / Jednostka samorządowa [2016.09.20]:

Szkolenie bardzo przydatne. Prowadzone w przejrzysty sposób.


Kierownik / Jednostka oświaty [2016.09.20]:

Szkolenie bardzo merytoryczne i przydatne. Pozwoli na lepsze przygotowanie się do prowadzenie procedur zgodnie z nowymi przepisami.


Referent / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.20]:

Szkolenie merytoryczne, bardzo przydatne.


Dyrektor / Jednostka oświaty [2016.09.20]:

Trafne ujęcie tematu. Dobrze omówione zmiany ustawy, uzasadnienie nowych zapisów ustawy.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.09.20]:

Prowadzący posiada bardzo dużą wiedzę i potrafi ją fachowo przekazać. Polecam.


Zastępca Kierownika / Jednostka budżetowa [2016.09.20]:

Szkolenie prowadzone dynamicznie.


Kierownik / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.09.20]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób fachowy, rzetelny.


Dyrektor / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.09.20]:

Szkolenie bardzo przydatne, treściwe, godne polecenia.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.09.20]:

Szkolenie zawierało wiele praktycznych wiadomości.


Sekretarz / Jednostka samorządowa [2016.09.20]:

Bardzo dobrze przygotowany wykładowca. Dobrze opracowane materiały szkoleniowe.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.09.15-16]:

Bardzo dobry wybór. Szkolenie poparte przykładami, prowadzone w zrozumiały sposób.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.09.15-16]:

Wykład trafiający do słuchaczy. Prowadzący pewnie odpowiada na wszystkie pytania. Jasny przekaz informacji.


/ Jednostka administracji centralnej [2016.09.15-16]:

Bardzo ciekawe szkolenie. Interesujący sposób prowadzenia zajęć, angażujący uczestników.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.09.15-16]:

Szkolenie prowadzone w sposób bardzo profesjonalny. Konkretny i jasny przekaz merytoryczny.


Inspektor / Jednostka komunalna [2016.09.15-16]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Poruszone treści pozwolą mi na właściwe stosowanie ustawy.


Specjalista / Firma prywatna [2016.09.15-16]:

Informacje bardzo przydatne do wykorzystania w pracy. Szkolenie prowadzone w sposób bardzo dostępny dla uczestników. Wykładowca prezentuje wysoką kulturę i odpowiednią wiedzę, którą potrafi przekazać. Odpowiada na wszystkie pytania.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.09.15-16]:

Prowadzący posiada ogromną wiedzę i potrafi ją w sposób zrozumiały przekazać.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.15-16]:

Szkoleni merytoryczne, poparte przykładami. Rzeczowo i przystępnie wytłumaczone.


Specjalista / Jednostka oświaty [2016.09.15-16]:

Szkolenie profesjonalne. Trafne rady, pomocne wskazówki.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.09.15-16]:

Przydatne informacje, jasno przekazane. Prowadzący świetnie przygotowany merytorycznie. Plusem są odpowiedzi na pytania uczestników udzielane na bieżąco.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.09.15-16]:

Szkolenie bardzo przydatne. Ciekawie prowadzone.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka mundurowa [2016.09.15-16]:

Szkolenie dobrze zorganizowane. Kompetentny wykładowca. Czytelny przekaz.


Główny Specjalista / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.09.14]:

Szkolenie zorganizowane i przeprowadzone profesjonalnie. Prowadzący wykazał się dużą wiedzą, którą przekazywał w bardzo konkretny sposób.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.09.14]:

Szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Kompetentny wykładowca. Jasny i zrozumiały przekaz.


Specjalista / Firma prywatna [2016.09.14]:

Szkolenie bardzo przydatne w mojej pracy.


Zastępca Dyrektora / Jednostka terytorialna [2016.09.14]:

Prowadzący w profesjonalny sposób przekazał wiedzę uczestnikom szkolenia.


/ Jednostka terytorialna [2016.09.14]:

Szkolenie merytoryczne.


Kierownik / Firma prywatna [2016.09.14]:

Szkolenie praktyczne i ciekawe.


Starszy Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.09.14]:

Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.09.07]:

Świetne szkolenie. Bardzo dobry przekaz praktycznych informacji. Przydatne materiały.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.09.07]:

Szkolenie praktyczne i przydatne. Materiały i wiedza prowadzącego na wysokim poziomie.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.07]:

Szkolenie bardzo merytoryczne z praktycznymi przykładami do wykorzystania w pracy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.07]:

Szkolenie konkretne. Przeprowadzone w sposób profesjonalny.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.07]:

Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny. Informacje przekazywane przejrzyście.


Samodzielny Referent / Jednostka mundurowa [2016.09.07]:

Wykładowca w prosty i zrozumiały sposób przekazywał informacje.


Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.07]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane, profesjonalne, poparte przykładami.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.09.07]:

Informacje przekazane bardzo przystępnie, bardzo dobrze opracowane.


/ Jednostka oświaty [2016.09.07]:

Bardzo dobrze przygotowany merytorycznie wykładowca. Odpowiednie materiały szkoleniowe.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.09.07]:

Przekazano ważne informacje dotyczące nowelizacji. Dobrze omówiono problemy związane z prawidłowym opisem przedmiotu zamówienia.


Referent / Jednostka komunalna [2016.08.29]:

Szkolenie przeprowadzone fachowo i rzetelnie. Informacje zostały poparte przykładami co znacznie poprawia zrozumienie problematycznych kwestii.


Starszy Specjalista / Jednostka mundurowa [2016.08.29]:

Szkolenie bardzo wyczerpujące i dużo wyjaśniające. Przydatne.


Referent / Jednostka komunalna [2016.08.29]:

Interesujące przedstawienie zagadnień.


/ Firma prywatna [2016.08.29]:

Szkolenie dobrze zorganizowane. Merytoryczny prowadzący.


Kierownik Sekcji / Jednostka kultury [2016.08.29]:

Wyczerpujące usystematyzowanie wiedzy.


/ Jednostka komunalna [2016.08.29]:

Szkolenie bardzo dobre.


Dyrektor / Jednostka oświaty [2016.08.29]:

Szkolenie było ciekawe.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.08.29]:

Rzeczowe szkolenie.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2016.08.25-26]:

Najciekawsze szkolenie w jakim uczestniczyłam. Prowadzący w sposób przystępny przekazał informacje dotyczące nowelizacji. Profesjonalne podejście do tematu. Dużo przykładów z życia.


Główny Specjalista / Jednostka administracji centralnej [2016.08.25-26]:

Kompetentny, merytoryczny wykładowca, który w ciekawy i przystępny sposób wprowadził w nowe wymogi dotyczące postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.


Specjalista / Jednostka budżetowa [2016.08.25-26]:

Rzetelna i fachowa wiedza prowadzącego. Praktyczna znajomość zagadnień z zakresu Prawa zamówień publicznych.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Bardzo przydatny zakres prezentacji, przekazany w przystępny i profesjonalny sposób.


Specjalista / Firma prywatna [2016.08.25-26]:

Szkolenie bardzo przydatne nie tylko z punktu widzenia zamawiającego ale również wykonawcy. Przykłady z praktyki pozwalają lepiej zrozumieć temat.


Starszy Specjalista/ Jednostka mundurowa [2016.08.25-26]:

Szkolenie merytoryczne, przeprowadzone w sposób przejrzysty, konkretny. Duży plus za możliwość zadawania pytań.


/ Jednostka oświaty [2016.08.25-26]:

Wyczerpująco omówiona nowelizacja Prawa zamówień publicznych. Należyte prowadzenie szkolenia.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Szkolenie prowadzone profesjonalnie. Bardzo przydatne materiały szkoleniowe.


Kierownik / Firma prywatna [2016.08.25-26]:

Szkolenie bardzo dobre pod względem merytorycznym. Świetny kontakt z wykładowcą.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.08.25-26]:

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Prowadzący w sposób ciekawy i rzeczowy przedstawił zmiany w zakresie ustawy.


Naczelnik Wydziału / Jednostka administracji centralnej [2016.08.25-26]:

Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym. przystępny, jasny i fachowy przekaz informacji.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.08.25-26]:

Szkolenie dobre pod względem merytorycznym. Prowadzący teorię popierał przykładami praktycznymi.


Dyrektor / Firma prywatna [2016.08.25-26]:

Szkolenie przydatne. Prowadzone w przystępny sposób. Konkretne odpowiedzi na zadawane pytania.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.25-26]:

Szkolenie było bardzo przydatne. Wykładowca przekazywał wiedzę w interesujący sposób, podawał ciekawe przykłady i był bardzo dobrze przygotowany.


Starszy Specjalista / Jednostka budżetowa [2016.07.25-26]:

Szkolenie bardzo przydatne. Kompetentny wykładowca. Dobra organizacja. Szkolenie godne polecenia.


Kierownik Działu / Firma prywatna [2016.07.25-26]:

Szkolenie przydatne, trafne, treściwe.


/ Firma prywatna [2016.07.25-26]:

Szkolenie prowadzone bardzo ciekawie, dynamicznie. Wiedza przekazywana przystępnie.


Specjalista / Firma prywatna [2016.07.25-26]:

Szkolenie bardzo profesjonalne, pomocne. Bardzo dobrze przygotowany wykładowca.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2016.07.25-26]:

Bardzo dobrze, ciekawie prowadzone szkolenie. Wykładowca tłumaczy zrozumiale.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.07.25-26]:

Bardzo dobry prowadzący. Duża wiedza i łatwość przekazu.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.25-26]:

Informacje przekazane przez prowadzącego będą przydatne w realizacji obowiązków służbowych.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.25-26]:

Bardzo dobre szkolenie. Wykładowca godny polecenia.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.07.25-26]:

Szkolenie było profesjonalne. Wykładowca bardzo dobrze przygotowany.


Kierownik Zespołu / Jednostka samorządowa [2016.07.14]:

Już dawno nie uczestniczyłam w tak dobrze przygotowanym szkoleniu. Doskonale przygotowany wykładowca oraz materiały szkoleniowe.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.14]:

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie. Wykładowca potrafi przekazać wiedzę.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2016.07.14]:

Bardzo dobre szkolenie. Merytoryczne. Dużo skorzystałam.


/ Jednostka komunalna [2016.07.14]:

Bardzo przydatne szkolenie, pokazujące dużo zmian w przepisach.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.14]:

Bardzo przydatne szkolenie.


/ Jednostka ochrony zdrowia [2016.07.14]:

Wysoki poziom merytoryczny.


/ Jednostka samorządowa [2016.07.11-12]:

Wykładowca posiada bardzo dużą wiedzę na temat zamówień publicznych i potrafi w przystępny sposób przekazać ją uczestnikom szkolenia.


Naczelni Wydziału / Jednostka samorządowa [2016.07.11-12]:

Szkolenie merytoryczne. Wykładowca świetnie przekazuje wiedzę.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych/ Jednostka ochrony zdrowia [2016.07.11-12]:

szkolenie wyczerpujące. Ciekawy sposób przekazania treści. Wykładowca otwarty na wyjaśnianie problemów uczestników szkolenia.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.07.11-12]:

Szkolenie merytoryczne, przedmiotowe.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.07.11-12]:

Szkolenie bardzo przydatne. Duży zakres wiedzy wykładowcy.


/ Firma prywatna [2016.07.11-12]:

Szkolenie bardzo dobre i przejrzyste.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.07.07-08]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Ogromny zasób wiedzy prowadzącego.


Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.07.07-08]:

Wiele przydatnych informacji niezbędnych w momencie zmiany ustawy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.07-08]:

Szkolenie merytoryczne i przydatne w pracy zawodowej.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.07.07-08]:

Wysoka jakość merytoryczna szkolenia.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.07.07-08]:

Klarowne przedstawienie nowych uregulowań prawnych.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2016.07.07-08]:

Ciekawe i merytoryczne szkolenie.


Dyrektor / Jednostka terytorialna [2016.07.07-08]:

Podano bardzo wiele praktycznych aspektów.


Starszy Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.07.07-08]:

Bardzo przystępny i zrozumiały wykład.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.07-08]:

Szkolenie bardzo ciekawe, merytoryczne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.07.07-08]:

Szkolenie bardzo dobre. Wysoki poziom.


Specjalista / Jednostka kultury [2016.05.17]:

Szkolenie było bardzo treściwe i rzeczowe. Wysoki poziom merytoryczny.


Asystent / Firma prywatna[2016.05.17]:

Szkolenie przydatne, z dużą ilością praktycznych wskazówek, prowadzone dynamicznie.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.05.17]:

Bardzo dobre szkolenie pod każdym względem. Bardzo dobrze przygotowany prowadzący.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.05.17]:

Szkolenie bardzo potrzebne i korzystne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.05.17]:

Wykład jasny i zrozumiały.


Dyrektor / Jednostka kultury [2016.05.17]:

Szkolenie przydatne i praktyczne. Jasna i przystępna analiza zawiłości Prawa zamówień publicznych.


Starszy Referent / Jednostka badawczo - rozwojowa [2016.05.17]:

Dobrze przygotowany wykładowca. Precyzja w przekazie.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.05.17]:

Wysoka jakość i duża wiedza prowadzącego zarówno teoretyczna jak i praktyczna.


Specjalista / Jednostka komunalna [2016.05.17]:

Informacje podane w sposób przystępny i ciekawy.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.05.17]:

Dobrze przygotowane szkolenie.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2016.05.16]:

Szkolenie bardzo interesujące, duża ilość przykładów praktycznych


/ Jednostka samorządowa[2016.05.16]:

Szkolenie w sposób bardzo wyczerpujący przybliżyło zmiany, które mają być zawarte w ustawie Prawo zamówień publicznych.


/ Jednostka samorządowa [2016.05.16]:

Bardzo dobrze wyjaśniono zmiany w zakresie Prawa zamówień publicznych.


Referent / Jednostka komunalna [2016.05.16]:

Szkolenie bardzo przydatne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.05.16]:

Szkolenie interesujące. Dobrze prowadzone.


Inspektor / Jednostka komunalna [2016.05.16]:

Szkolenie profesjonalne.


Referent / Jednostka budżetowa [2016.05.16]:

Dobrze przekazana tematyka szkolenia.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.05.16]:

Bardzo przydatne informacje. Kompetentny i rzeczowy prowadzący.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2016.05.13]:

Szkolenie przydatne, profesjonalne. Świetny przekaz informacji.


Kierownik / Firma prywatna [2016.05.13]:

Bardzo przydatne i ciekawe szkolenie. Prowadzący posiada dużą wiedzę i potrafi ją przekazać.


Referent / Jednostka mundurowa [2016.05.13]:

Wykładowca prowadził szkolenie w sposób bardzo interesujący.


Kierownik Działu / Jednostka ochrony zdrowia [2016.05.13]:

Bardzo ciekawe i przydatne informacje. Prowadzący bardzo dobrze przekazywał informacje, podawał przykłady.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.05.13]:

Szkolenie interesujące i odpowiednie dla osób zajmujących się zamówieniami publicznymi.


Specjalista ds. Przetargów / Firma prywatna [2016.05.13]:

Bardzo przydatne informacje dotyczące najnowszych zmian w ustawie Prawo zamówień publicznych.


Dyrektor / Jednostka komunalna [2016.05.13]:

Dużo aktualnych informacji i przepisów.


Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.05.13]:

Bardzo przydatne szkolenie zawierające najważniejsze zmiany w ustawie.


Kierownik / Jednostka oświaty [2016.05.13]:

Szkolenie merytoryczne i bardzo konkretne.


Kierownik Działu / Firma prywatna [2016.05.13]:

Prowadzący bardzo dobrze zorientowany w prezentowanym materiale.


Kierownik Wydziału / Jednostka terytorialna [2016.05.11-12]:

Bardzo doby styl prowadzenia szkolenia. Przydatne wskazówki pod kątem stosowania przepisów prawa. Jeden z lepszych wykładowców, posiada dużą wiedzę i w zrozumiały sposób tłumaczy zagadnienia. Nie pozostawia pytań bez odpowiedzi, co rzadko się zdarza.


Kierownik / Jednostka sektorowa [2016.05.11-12]:

Przejrzyste i profesjonalne przedstawienie tematu. Omówienie praktycznych kazusów dotyczących udzielania zamówień.


Główny Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.05.11-12]:

Szkolenie bardzo pouczające. Wykładowca zwracał uwagę na ważne aspekty, udzielał odpowiedzi na zadane problematyczne pytania.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.05.11-12]:

Szkolenie bardzo dobre, merytoryczne. Prowadzone w zrozumiały sposób.


Specjalista / Firma prywatna [2016.05.11-12]:

Wykładowca dobrze przygotowany merytorycznie, chętnie udzielał wyczerpujących odpowiedzi na zadane pytania.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.05.11-12]:

Świetny prowadzący, współpracujący z grupą, udzielający wyjaśnień bardzo szczegółowo. Bardzo dobrze przygotowany merytorycznie.


Specjalista / Jednostka sektorowa [2016.05.11-12]:

Bardzo dobrze przygotowany prowadzący.


/ Firma prywatna [2016.05.11-12]:

Szkolenie dobrze przygotowane merytorycznie. Ciekawy sposób prowadzenia.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie rzeczowe, przydatne informacje. Prowadzący komunikatywny, potrafiący zainteresować tematem i w sposób łatwy przekazać wiedzę.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie bardzo dobre. Profesjonalny wykładowca.


/ [2016.05.09-10]:

Szkolenie niezmiernie interesujące, bardzo merytoryczne. Bardzo dobra komunikacja.


Sekretarz / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie spełniło oczekiwania.


Młodszy Referent / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie bardzo dobre. Podobało mi się.


Referent / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Dużo ciekawych informacji przedstawionych w przystępny sposób. Szkolenie w dużym stopniu pomogło w interpretacji nowych przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Bardzo merytoryczne.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie przydatne, ciekawe.


/ Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2016.05.09-10]:

Szkolenie i materiały przydatne do wykorzystania w praktyce.


Referent / Jednostka mundurowa [2016.04.28-29]:

Szkolenie prowadzone bardzo profesjonalnie i zrozumiale. Prowadzący dobrze przygotowany i komunikatywny, z bardzo dużym zasobem wiedzy.


Referent Sekcji Zamówień Publicznych / Jednostka mundurowa [2016.04.28-29]:

Szkolenie prowadzone na wysokim poziomie, w sposób przystępny i zrozumiały.


/ Firma prywatna [2016.04.28-29]:

Szkolenie bardzo merytoryczne. Ekspercki sposób prowadzenia.


Dyrektor / Firma prywatna [2016.04.28-29]:

Szkolenie konkretnie prowadzone, ciekawe. Wykładowca obrazował tematykę przykładami.


Kierownik / Jednostka komunalna [2016.04.28-29]:

Szkolenie bardzo przydatne. Bardzo wysoka jakość.


Starszy Inspektor / Jednostka budżetowa [2016.04.28-29]:

Wykładowca w jasny i wyczerpujący sposób przedstawił tematykę szkolenia.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2016.04.28-29]:

Szkolenie przeprowadzone właściwie.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.04.13-14]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób profesjonalny, ciekawy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.04.13-14]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane merytorycznie.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka budżetowa [2016.04.13-14]:

Szkolenie bardzo profesjonalne. Konkretnie i na temat.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.04.13-14]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób spójny i czytelny. Tematyka szkolenia trudna, nowelizacja dość zawiła, do czego ustawodawca nas już przyzwyczaił.


Starszy Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2016.04.13-14]:

Bardzo dobrze przeprowadzone szkolenie. Wysokie kwalifikacje wykładowcy.


/ Firma prywatna [2016.04.13-14]:

Szkolenie prowadzone w sposób interesujący i nienużący. Pan mecenas odpowiada na pytania wyczerpująco co pozwala uniknąć nieporozumień.


Zastępca Kierownika / Jednostka ochrony zdrowia [2016.04.13-14]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie, w sposób bardzo zorganizowany.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.04.13-14]:

Szkolenie ciekawe, przydatne. Wykładowca interesująco przedstawia tematykę szkolenia.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2016.04.13-14]:

Prowadzący w sposób profesjonalny przedstawił zmiany w ustawie Prawo zamówień publicznych.


Zastępca Kierownika / Jednostka terytorialna [2016.04.13-14]:

Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Informacje przydatne, poparte przykładami.


/ Firma prywatna [2016.04.13-14]:

Dużo informacji przekazanych w przyswajalnej formie. Obszar zamówień publicznych jest dość trudnym obszarem szkoleniowym lecz forma przekazywania wiedzy podczas szkolenia była bardzo dobra.


Zastępca Dyrektora / Jednostka terytorialna [2016.04.13-14]:

Szkolenie rzeczowe, konkretne, celowe.


Specjalista / Jednostka oświaty [2016.04.11]:

Szkolenie spójne zrozumiałe, odpowiedni zakres tematyczny.


Specjalista / Jednostka oświaty [2016.04.11]:

Wyczerpujący sposób przekazu informacji. Prowadzący na 6+.


/ [2016.04.11]:

Wysoki poziom merytoryczny prowadzącego.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.04.11]:

Bardzo dobrze przygotowany merytorycznie wykładowca, który potrafi przekazać w sposób zrozumiały swoją wiedzę.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.04.11]:

Szkolenie odbyło się w prawidłowej formie.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.04.11]:

Szkolenie rzeczowe. Wykładowca przystępnie przedstawił temat.


/ Jednostka samorządowa [2016.04.11]:

Bardzo dobry wykładowca.


Kierownik / Jednostka oświaty [2016.04.11]:

Szkolenie dobrze zorganizowane. Wykładowca dobrze przedstawił zmiany w ustawie oraz ich konsekwencje.


Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka terytorialna [2016.04.11]:

Szkolenie rzeczowe, merytoryczne.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.04.11]:

Bardzo dobrze przekazane informacje.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2016.04.11]:

Szkolenie bardzo dobrze zaprezentowane. Ogromna wiedza i doświadczenie wykładowcy.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.04.11]:

Szkolenie bardzo przydatne.


/ Firma prywatna [2016.03.31-04.01]:

Bardzo wysoki poziom merytoryczny. Nacisk na zmiany, które mają duże znaczenie zarówno dla zamawiających jak i wykonawców.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.03.31-04.01]:

Bardzo dobre przygotowanie merytoryczne szkolącego. Cenne wskazówki, dużo przykładów, możliwość zadawania pytań na każdym etapie szkolenia, przydatne materiały szkoleniowe. Plusem jest zorganizowanie szkolenia w centrum miasta, dogodny parking dobre warunki lokalowe, smaczny obiad.


Starszy Inspektor / Jednostka budżetowa [2016.03.31-04.01]:

Szkolenie bardzo dobre z informacjami przydatnymi do zastosowania w praktyce.


Specjalista / Jednostka badawczo-rozwojowa [2016.03.31-04.01]:

Szkolenie merytoryczne. Bardzo dobry kontakt trenera z uczestnikami.


/ Jednostka budżetowa [2016.03.31-04.01]:

Wyczerpujące wyjaśnienia, operowanie przykładami.


Specjalista / Firma prywatna [2016.03.31-04.01]:

Szkolenie dobre.


Manager / Firma prywatna [2016.03.31-04.01]:

Szkolenie przydatne. Prowadzone fachowo.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2016.03.31-04.01]:

Szkolenie konkretne, przejrzyste i jasne. Materiał przedstawiony w sposób klarowny.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.03.21]:

Doskonałe przygotowanie prowadzącego. Bardzo dobry kontakt ze słuchaczami.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.03.21]:

Szkolenie bardzo przydatne. Świetnie przygotowana treść i sposób przedstawienia.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2016.03.21]:

Szkolenie bardzo dobre dzięki wykładowcy.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.03.21]:

Zbiór przydatnych informacji dotyczących nowelizacji ustawy, przekazywanych w czytelny sposób.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka budżetowa [2016.03.21]:

Szkolenie profesjonalne.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.03.21]:

Szkolenie interesujące w związku ze zmianami Prawa zamówień publicznych.


Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2016.03.21]:

Dobrze zorganizowane szkolenie.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2016.03.21]:

Szkolenie bardzo przydatne z uwagi na zakres zmian ustawy Prawo zamówień publicznych.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.02.26]:

Tematyka interesująca i przydatna. Prowadzący bardzo kompetentny.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.02.26]:

Szkolenie bardzo przydatne.


Specjalista / Jednostka sportu i rekreacji [2016.02.26]:

Szkolenie bardzo potrzebne z uwagi na planowane zmiany.


Starszy Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.02.26]:

Szkolenie bardzo dobre.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2016.02.26]:

Szkolenie pomocne w wykonywaniu pracy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2016.02.18]:

Szkolenie zostało przeprowadzone profesjonalnie. Omówiona tematyka była bardzo trafna.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2016.02.18]:

Przydatne informacje przekazano w przystępny sposób.


Dyrektor / Jednostka oświaty [2016.02.18]:

Bardzo dobry prowadzący – wiedza, kompetencja, bardzo dobre materiały szkoleniowe.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2016.02.18]:

Szkolenie prowadzone w sposób dynamiczny, merytoryczny i ciekawy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.02.18]:

Szkolenie prowadzone w sposób interesujący. Poruszane były tematy, sprawiające najwięcej problemów.


Sekretarz / Jednostka samorządowa [2016.02.18]:

Szkolenie zorganizowane zgodnie z oczekiwaniami i na wysokim poziomie. To kolejne szkolenie, w którym wzięłam udział ze względu na jego jakość.


/ Jednostka samorządowa [2016.02.18]:

Bardzo przydatne szkolenie. Dużo zmian, które zostały omówione podczas szkolenia.


Audytor Wewnętrzny / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.02.18]:

Przejrzysty sposób prezentacji zmian w ustawie Prawo zamówień publicznych.


Kierownik / Jednostka komunalna [2016.02.18]:

Merytoryczne i sprawne prowadzenia szkolenia z podawaniem przykładów praktycznych stosowania ustawy.


/ Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2016.02.18]:

Szkolenie prowadzone w sposób przejrzysty – porównanie stanu aktualnego z przewidywanymi zmianami.


Starszy Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka sportu i rekreacji [2016.02.18]:

Szkolenie prowadzone bardzo dobrze. Podano przydatne informacje w świetle nowych przepisów.


Główny Specjalista / Jednostka komunalna [2016.02.12]:

Szkolenie oceniam bardzo dobrze zwłaszcza pod względem merytorycznym. prowadzący posiada bardzo dużą wiedzę i doświadczenie z zakresu zamówień publicznych.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.02.12]:

W związku z planowanymi zmianami szkolenie ukazało główne elementy postępowań, na które należy zwrócić uwagę.


Sekretarz / Jednostka samorządowa [2016.02.12]:

Szkolenie merytoryczne. Fachowo prowadzone.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2016.02.12]:

Szkolenie bardzo przydatne. Czytelny przekaz.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka komunalna [2016.02.12]:

Ciekawy przekaz informacji.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2016.02.12]:

Szkolenie bardzo dobre.


Specjalista / Jednostka samorządowa [2016.02.11]:

Szkolenie przydatne. Przygotowuje do przyszłych zmian w prawie zamówień publicznych oraz wyjaśnia wątpliwości dotyczące obowiązujących przepisów. Wykładowca elastycznie reaguje na potrzeby słuchaczy – omawia tematy, które wymagają wyjaśnień.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2016.02.11]:

Szkolenie przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Prowadzący bardzo szczegółowo i jasno przedstawił zagadnienia z zakresu zamówień publicznych.


Kierownik / Jednostka kultury [2016.02.11]:

Szkolenie bardzo merytoryczne, przydatne w pracy zawodowej.


Starszy Administrator / Jednostka budżetowa [2016.02.11]:

Szkolenie merytoryczne. Informacje bardzo przydatne do wykorzystania w praktyce.


Kierownik / Jednostka ochrony zdrowia [2016.02.11]:

Przedstawiony zakres merytoryczny szkolenia bardzo przydatny w wykonywaniu obowiązków służbowych.


Starszy Intendent / Jednostka budżetowa [2016.02.11]:

Szkolenie na wysokim poziomie, głównie dzięki kompetencji prowadzącego.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2016.02.11]:

Bardzo czytelny i zrozumiały przekaz najważniejszych informacji.


Referent Sekcji / Jednostka mundurowa [2016.02.11]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie.


Referent / Jednostka mundurowa [2016.02.11]:

Przydatne szkolenie. Informacje przekazane w sposób jasny i zrozumiały. Podano przykłady z życia.


Referent / Jednostka budżetowa [2016.02.11]:

Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Jestem zadowolona z uczestnictwa.



Nowe przetargi
Najbliższe szkolenia
Nowe przetargi
Nowe przetargi
Bezpłatny newsletter
Nowe przetargi
Sonda
Nowe przetargi
Ostatnio dodane pliki
tel./fax 0 801 889 888, e-mail: redakcja@noweprzetargi.pl
Noweprzetargi 2009 - Wszelkie prawa zastrzeżone

Rejestr Instytucji Szkoleniowych nr 2.18/00040/2007
Wpis do ewidencji jednostek upoważnionych do organizowania i prowadzenia szkoleń w służbie cywilnej prowadzonej przez Urząd Służby Cywilnej w Warszawie