Serwis NowePrzetargi.pl używa plików cookies (ciasteczek). Stosujemy je w celach zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z naszego serwisu, np. zapamiętywanie preferencji i ustawień na naszych stronach lub zbieranie
informacji dotyczących statystyki odwiedzin serwisu. Korzystanie z serwisu NowePrzetargi.pl jest jednoczesnym wyrażeniem zgody na używanie plików cookies (ciasteczek), zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Przeczytaj naszą politykę prywatnosci. W każdej chwili można zmienić ustawienia w przeglądarce tak aby nie pobierała ona ciasteczek.  zamknij
Przelicznik EURO
w Zamówieniach:
4,3117
Obowiązek stosowania ustawy Pzp od:
kwoty 30.000 EURO, czyli 129.351 zł
Szkolenie:
Temat:

"Zamówienia publiczne na początku roku – plany zamówień, sprawozdania, elektronizacja zamówień, jawność w zamówieniach publicznych – z uwzględnieniem najnowszego orzecznictwa i interpretacji."

Prowadzący: Piotr Sperczyński
Data rozpoczęcia: 2018-01-30
Czas trwania: 1 dzień
Miejsce: Lublin, sala konferencyjna IBB Hotelu Grand Lublinianka, ul. Krakowskie Przedmieście 56, godz. 9.30-15.30

Opinie:

Kierownik / Urząd Miasta [2017.12.19]:

Świetna formuła prowadzenia. Dużo wiedzy praktycznej.


Główny Specjalista / Centrum Unijnych Projektów Transportowych [2017.12.19]:

Prowadzący świetnie, na przykładach przedstawia zagadnienia programu.


Starszy Specjalista / Centrum Unijnych Projektów Transportowych [2017.12.19]:

Bardzo dobre szkolenie, zarówno pod względem merytorycznym jak i organizacyjnym. Plusem jest nacisk na praktyczne aspekty stosowania ustawy Prawo zamówień publicznych.


Referent / Urząd Gminy [2017.12.19]:

Na szkoleniu rozwiano dużą liczbę niejasności związanych z częstymi zmianami Prawa zamówień publicznych. Bardzo dużym plusem były zadania praktyczne.


Główny Specjalista / Urząd Miasta [2017.12.19]:

Szkolenie profesjonalnie poprowadzone. Wykładowca bardzo zaangażowany. Super.


/ Dzielnicowe Biuro Finansów Oświaty [2017.12.19]:

Szkolenie jest bardzo interesujące i przydatne.


/ Zespół Szkół Zawodowych [2017.12.19]:

Bardzo dobra komunikacja wykładowcy z uczestnikami szkolenia.


Specjalista / Instytut Medycyny Doświadczanej i Klinicznej [2017.12.19]:

Bardzo dobre szkolenie. Informacje przekazywane w przystępny sposób.


Główny Specjalista / Centrum Unijnych Projektów Transportowych [2017.12.19]:

Przydatne informacje. Dziękuję.


Starszy Specjalista / Centrum Unijnych Projektów Transportowych [2017.12.19]:

Bardzo przydatne szkoleni z punktu widzenia praktycznego zastosowania ustawy Prawo zamówień publicznych.


Sekretarz / Nadleśnictwo [2017.12.18]:

Szkolenie bardzo profesjonalnie przygotowane i przeprowadzone. Tematyka szkolenia bardzo przydatna w mojej pracy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Miejskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej [2017.12.18]:

Komplet informacji, dostępnie przekazanych. Aktualne materiały. Kompendium wiedzy z zakresu zamówień publicznych.


Referent ds. Inwestycji / Urząd Gminy [2017.12.18]:

Prowadzący w bardzo przystępny sposób przedstawił informacje dotyczące zamówień publicznych. Jestem zadowolona z uczestnictwa w szkoleniu.


Starszy Inspektor / Państwowa Straż Pożarna [2017.12.18]:

Bardzo dobre szkolenie. Maksimum wiedzy w pigułce.


Samodzielny Referent / Wojskowy Oddział Gospodarczy [2017.12.18]:

Szkolenie profesjonalne, merytoryczne.


Referent / Szpital [2017.12.18]:

Szkolenie poszerzyło moją dotychczasową wiedzę. Pozwoliło na ugruntowanie dotychczasowej wiedzy, rozjaśniło wiele kwestii i odpowiedziało na wiele pytań.


Referent / Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.12.18]:

Wiedza przekazana przez profesjonalistę. Dobrze przygotowane materiały szkoleniowe.


Sekretarz / Urząd Gminy Biskupiec [2017.12.18]:

Szkolenie jak zawsze rzeczowe i na temat.


/ Nadleśnictwo [2017.12.18]:

Miła atmosfera, przydatne, praktyczne przykłady.


Podinspektor / Urząd Gminy [2017.12.15]:

Szkolenie przydatne do zastosowania w praktyce zamówień publicznych. Bardzo dobry przekaz informacji. Interesujące zagadnienia opisywane przez prowadzącego.


Inspektor / Miejski Zakład Komunalny [2017.12.15]:

Szkolenie bardzo profesjonalne. Poruszane są aspekty praktyczne. Prowadzone w sposób zrozumiały.


Starszy Specjalista / Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna [2017.12.15]:

Konkretnie przedstawione informacje na temat Prawa zamówień publicznych.


Kierownik / Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna [2017.12.15]:

Praktyczne informacje, łatwe do wykorzystania w pracy.


/ Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna [2017.12.15]:

Konkretne i przydatne informacje. Dobre materiały szkoleniowe.


Kierownik / Gospodarka Komunalna [2017.12.15]:

Ciekawy sposób przekazywania informacji. Dużo konkretów. Dobrze przygotowane materiały szkoleniowe.


Inspektor / Centrum Usług Wspólnych [2017.12.15]:

Bardzo przydatne szkolenie, wyjaśniające moje wątpliwości.


Inspektor / Miejski Zakład Komunalny [2017.12.15]:

Szkolenie interesujące, wyczerpujące tematykę.


Referent / Gospodarka Komunalna [2017.12.15]:

Bardzo duża wiedza wykładowcy!


/ Urząd Miasta [2017.12.14]:

Bardzo przydatne szkolenie. Ważne! Podawanie teorii wraz z praktyką.


/ Oddział Straży Granicznej [2017.12.14]:

Wyczerpujące, profesjonalne ujęcie tematyki. Doskonale przygotowane materiały szkoleniowe.


Starszy Inspektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.12.14]:

Szkolenie pozwoliło uzyskać informacje, które wykorzystam w praktycznym zastosowaniu. Udzielono mi odpowiedzi na nurtujące pytania.


Kierownik / Dom Pomocy Społecznej [2017.12.14]:

Szkolenie bardzo dobre.


Referent / Zespół Szkół [2017.12.14]:

Szkolenie merytoryczne, ciekawe.


Księgowa / Dom Pomocy Społecznej [2017.12.14]:

Szkolenie praktyczne. Dobra organizacja.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Szpital Specjalistyczny [2017.12.14]:

Szkolenie kompetentne, praktyczne, rzeczowe.


/ Dom Pomocy Społecznej [2017.12.14]:

Dobra organizacja. Bardzo dobre przygotowanie wykładowcy.


Kierownik / Wojewódzki Urząd Pracy [2017.12.08]:

Pełen profesjonalizm zarówno prowadzącego jak i organizatora. Polecam – bardzo przydatne szkolenie.


Specjalista / Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad [2017.12.08]:

Ciekawe prowadzenie wykładu. Praktyczne spojrzenie na ważne szczegóły, na które warto zwrócić uwagę.


Sekretarz / Nadleśnictwo [2017.12.08]:

szkolenie bardzo przydatne. Systematyzujące posiadaną wiedzę.


Specjalista / Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad [2017.12.08]:

Przydatne szkolenie, dobre materiały szkoleniowe.


/ Wojewódzki Urząd Pracy [2017.12.08]:

Z racji zajmowanego stanowiska i obowiązków zawodowych, informacje pomocne.


Starszy Referent / Nadleśnictwo [2017.12.08]:

Przedstawione informacje przydatne w praktyce.


/ Zakład Unieszkodliwiania Odpadów [2017.12.08]:

Traści zgodne z oczekiwaniami. Praktyczne ujęcie Prawa zamówień Publicznych.


Podinspektor / Urząd Miasta [2017.12.08]:

Kierownik / Miejski Zarząd Komunikacji [2017.12.13]:

Wykład prowadzony bardzo dobrze pod względem merytorycznym. w ciekawy sposób przedstawione zagadnienia. Bardzo dobrze opracowane materiały.


Starszy Specjalista / Miejski Zarząd Ulic i Mostów [2017.12.13]:

Szkolenie profesjonalne, bardzo przydatne w realizacji zadań wynikających z moich obowiązków. Na uwagę zasługuje duża wiedza praktyczna wykładowcy. Dobra organizacja szkolenia.


Specjalista / Uniwersyteckie Centrum Kliniczne [2017.12.13]:

Szkolenie jest bardzo dobrze zorganizowane. Kompetentny wykładowca.


Starszy Inspektor / Miejski Zarząd Komunikacji [2017.12.13]:

Bardzo przydatne i praktyczne informacje. Prowadzący przekazuje wiedzę w przystępny sposób.


Podinspektor / Komunikacyjny Związek Komunalny [2017.12.13]:

Szkolenie prowadzone ciekawie, poparte licznymi przykładami.


p.o. Kierownika / Miejska Biblioteka Publiczna [2017.12.13]:

Szkolenie rzeczowe. Dużo istotnych informacji.


Specjalista / Muzeum Historyczne [2017.12.13]:

Dużo wiedzy praktycznej.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Miejski Zarząd Gospodarki Komunalnej [2017.12.13]:

Ciekawa tematyka oraz dużo przydatnych informacji.


Specjalista / Muzeum Historyczne [2017.12.13]:

Szkolenie bardzo konkretne, przydatne praktyczne przykłady. Nabyta wiedza na pewno pomoże w pracy.


Starszy Specjalista / Muzeum Historyczne [2017.12.13]:

Syntetyczna, uporządkowana forma przekazania najistotniejszych spraw dotyczących Prawa zamówień publicznych. Cenne wskazówki dotyczące istotnych zmian już zaistniałych, jak również tych, które mają się dokonać w przyszłości.


Szkoleni praktyczne i zdecydowanie przydatne.


Specjalista / Firma prywatna [2017.12.07]:

Duża i praktyczna wiedza niezbędna do wykonywanej pracy. Przystępny przekaz.


Główny Specjalista / Urząd Miasta [2017.12.07]:

Doskonałe połączenie teorii i praktyki prowadzącego.


Kierownik / Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej [2017.12.07]:

Szkolenie przedstawione od strony praktycznej; ciekawe. Czas przeznaczony na szkolenie, ze względu na umiejętny przekaz wykładowcy, upłynął szybko. Jednym słowem – szkolenie nie było nudne.


Główny Specjalista / Urząd Miasta [2017.12.07]:

Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny. Pogłębiło wiedzę praktyczną.


Specjalista / Wojewódzka Komenda OHP [2017.12.07]:

Szkolenie przydatne, przywołujące życiowe przykłady.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzka Komenda OHP [2017.12.07]:

Praktyczne informacje, przydatne do stosowania.


Specjalista / Firma prywatna [2017.12.07]:

Profesjonalizm i ogromna wiedza osoby prowadzącej szkolenie.


Specjalista / Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo [2017.12.07]:

Organizacja i materiały szkoleniowe zasługują na wyróżnienie. Udostępnienie infolinii – super.


Koordynator / Firma prywatna [2017.12.07]:

Ciekawy prowadzący. Interesujący sposób prowadzenia.


Starszy Specjalista / Centrum Onkologii [2017.12.06]:

Profesjonalny wykładowca, sprawny organizator, bardzo dobre materiały, usystematyzowane w sposób ułatwiający pracę.


Kierownik Działu / Areszt Śledczy [2017.12.06]:

Szkolenie bardzo przydatne. Prowadzący bardzo profesjonalny z dużym doświadczeniem.


/ Urząd Miejski [2017.12.06]:

Przydatne porady dotyczące istotnych kwestii.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Starostwo Powiatowe [2017.12.06]:

Szkolenie zawiera cenne informacje przydatne w zamówieniach publicznych. Ciekawe tematy.


Kierownik Działu Zamówień Publicznych / Centrum Medyczne [2017.12.06]:

Bardzo dobra organizacja. bardzo dobre i przydatne informacje merytoryczne.


Inspektor / Centrum Onkologii [2017.12.06]:

Szkolenie bardzo ciekawe. Wykładowca bardzo dobrze tłumaczy zagadnienia.


/ Firma prywatna [2017.12.06]:

Informacje przekazywane przez wykładowcę bardzo przydatne. Bardzo dobra organizacja.


Specjalista / Centrum Onkologii [2017.12.06]:

Poruszane zagadnienia są bardzo przydatne w wykonywaniu obowiązków służbowych.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Gminy [2017.12.06]:

Bardzo przydatne szkolenie. Dużo przykładów z praktyki.


Referent / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.12.06]:

Polecam.


Inspektor / Zarząd Dróg Wojewódzkich [2017.12.06]:

Bardzo przydatne i praktyczne wskazówki.


Specjalista / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.12.01]:

Szkolenie bardzo interesujące. Wykładowca w sposób rzetelny, fachowy i bardzo zrozumiały przekazał zakres wiadomości. Chętnie będę uczestniczyła w kolejnym szkoleniu prowadzanym przez tego wykładowcę.


Księgowa / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.12.01]:

Wiadomości przekazane zrozumiale, zwięźle, a jednocześnie wyczerpująco. Atutem jest możliwość zadawania pytań w czasie szkolenia. Prowadzący ma doskonałą wiedzę merytoryczną i praktyczną.


Starszy Księgowy / Sąd Rejonowy [2017.12.01]:

Bardzo bogata wiedza, wartościowe informacje z praktycznego punktu widzenia. Ciekawie i interesująco przekazane zagadnienia.


Kierownik / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.12.01]:

Szkolenie było bardzo dobre, oparte na przykładach z praktyki stosowania zamówień publicznych.


Pełnomocnik / Starostwo Powiatowe [2017.12.01]:

Bardzo przydatne i praktyczne informacje. Osoba prowadzącego gwarantuje wysoki poziom szkolenia.


/ Przewozy Regionalne [2017.12.01]:

Profesjonalnie przeprowadzone szkolenie. Bardzo obrazowo i dokładnie. Zrozumiale.


/ Miejski Zarząd Budynków [2017.12.01]:

Szkolenie pomogło rozwiązać problemy, nad którymi zastanawialiśmy się w firmie. Bardzo pomocne były zagadnienia praktyczne.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Biuro Geodezji i Terenów Rolnych [2017.12.01]:

Dobry prowadzący z dużą wiedzą i umiejętnościami szkoleniowymi. Szkolenie ciekawe i na czasie. Przekazano wiedzę praktyczną.


p.o. Kierownika / Ośrodek Ruchu Drogowego [2017.12.01]:

Szkolenie bardzo potrzebne, merytoryczne, stabilizujące wiedzę o zamówieniach publicznych.


Inspektor / Sąd Rejonowy [2017.12.01]:

Ciekawy sposób przekazywania informacji. Bardzo przydatna wiedza.


/ Urząd Gminy [2017.12.01]:

Szkolenie pomaga usystematyzować zdobytą wiedzę. Ciekawe przykłady przy analizowaniu postępowań przetargowych.


Starszy Referent / Zespół Szkolno - Przedszkolny [2017.12.01]:

Bardzo interesujący sposób przedstawienia tematyki szkolenia. Prowadzący zachęca do pogłębienia wiedzy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego [2017.11.30]:

Dużo przekazanych merytorycznych zagadnień z podaniem praktycznych rozwiązań.


Kierownik Działu / Miejski Urząd Pracy [2017.11.30]:

Szkolenie sprawnie i merytorycznie przeprowadzone. Przekazana wiedza bardzo przydatna w praktyce.


Specjalista / Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej [2017.11.30]:

Dobra organizacja szkolenia, super wykładowca.


Kierownik Działu / Miejski Urząd Pracy [2017.11.30]:

Bardzo przydatny zakres przekazanych informacji.


Informatyk / Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej [2017.11.30]:

Bardzo dobry wykładowca. Organizacja na plus.


Inspektor / Wojewódzki Szpital Zespolony [2017.11.30]:

Interesujące informacje, przydatne w mojej pracy.


Podinspektor / Urząd Gminy [2017.11.30]:

Szkolenie w pełni spełniło moje oczekiwania.


Starszy Inspektor / Sąd Rejonowy [2017.11.30]:

Szkolenie bardzo przydatne, ugruntowujące dotychczasową wiedzę z zakresu Prawa zamówień publicznych.


Prawnik / Urząd Gminy [2017.11.30]:

Szkolnie przydatne. Pozwala na utrwalenie informacji. Daje praktyczne propozycje prowadzenia postępowań.


Główny Specjalista / Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.11.30]:

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie.


Dyrektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.22-24]:

Duża ilość wiedzy i informacji przekazana w sposób jasny, zrozumiały, a chwilami nawet zabawny. Merytorycznie, profesjonalnie, na wysokim poziomie.


Starszy Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Szpital [2017.11.22-24]:

bardzo merytoryczne szkoleni. Prowadzący skupiał się na praktyce.


Specjalista / Firma prywatna [2017.11.22-24]:

Wiedza bardzo przydatna w pracy. Szkolenie bardzo dobrze przeprowadzone.


Specjalista / Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej [2017.11.22-24]:

Powiew świeżości i nadzieja na przyszłość. Świetny wykładowca.


Kierownik Referatu / Urząd Miasta [2017.11.22-24]:

Ciekawe, profesjonalne szkolenie. Godne polecenia.


Starszy Inspektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.22-24]:

Znakomite przygotowanie, dbałość o każdy szczegół. Profesjonalna opieka organizatora.


Sekretarz / Starostwo Powiatowe [2017.11.22-24]:

Bardzo wysoka wartość merytoryczna szkoleniu w połączeniu z troską organizatora o uczestników.


Starszy Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzki Szpital Specjalistyczny [2017.11.22-24]:

Szkolenie przydatne – otrzymałem potrzebne mi informacje.


Naczelnik Wydziału / Urząd Marszałkowski [2017.11.22-24]:

Pełen profesjonalizm.


Starszy Referent / Wojskowy Oddział Gospodarczy [2017.11.22-24]:

Wspaniała organizacja. wiedza trenera na wysokim poziomie.


Kierownik Zespołu / Firma prywatna [2017.11.22-24]:

Ciekawy sposób prowadzenia szkolenia. Dobra organizacja czasu wolnego.


Inspektor / Starostwo Powiatowe [2017.11.22-24]:

Szkolenie doskonale przygotowane na każdym etapie. Doskonałe merytorycznie.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Gospodarka Komunalna i Mieszkaniowa [2017.11.22-24]:

Szkolenie bardzo przydatne, praktyczne.


Inspektor / Urząd Gminy [2017.11.28]:

Bardzo praktyczne podejście do ustawy Prawo zamówień publicznych. Dużo przykładów i praktycznych porad.


/ Urząd Gminy [2017.11.28]:

Szkolenie merytoryczne. Prowadzący sprawnie przekazuje informacje oraz płynnie porusza się po temacie.


Kierownik / Baza Lotnictwa Szkolnego [2017.11.28]:

Miła atmosfera, pozytywny prowadzący, który posiada bardzo dużą wiedzę w temacie.


Starszy Referent / Jednostka Wojskowa [2017.11.28]:

Przydatny zakres informacji. Praktyczny przekaz wiedzy.


Starszy Specjalista / Baza Lotnictwa Szkolnego [2017.11.28]:

Ciekawie, interesująco prowadzone zajęcia.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Gminy [2017.11.28]:

Szkolenie przeprowadzone w profesjonalny, rzeczowy sposób.


Inspektor / Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji [2017.11.28]:

Szkolenie bardzo praktyczne, konkretne, pomocne w codziennej pracy w zamówieniach publicznych.


Referent / Urząd Gminy [2017.11.28]:

Wykładowca podawał bardzo ważne i interesujące informacje. Dużo praktycznych przykładów.


Kierownik / Dom Pomocy Społecznej [2017.11.28]:

Dużo materiału i praktycznych informacji.


Starszy Specjalista / Powiatowy Zarząd Dróg [2017.11.28]:

Szkolenie bardzo przydatne. Ciekawy sposób prowadzenia szkolenia.


Kierownik ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2017.11.28]:

Bardzo ciekawe szkolenie, pogłębiające wiadomości.


Zastępca Dyrektora / Zarząd Transportu Miejskiego [2017.11.21]:

Interesujący temat i jak zwykle przedstawiony w sposób profesjonalny i zrozumiały dla słuchaczy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Instytut Energetyki [2017.11.21]:

Bardzo rzeczowo i praktycznie przekazane informacje. Dobry kontakt prowadzącego ze słuchaczami.


Dyrektor / Centrum Kultury [2017.11.21]:

Cenne praktyczne uwagi.


Dyrektor / Sąd Okręgowy [2017.11.21]:

Udział w szkoleniu spełnił moje oczekiwania. Przydatne materiały szkoleniowe.


Główny Specjalista / Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa [2017.11.21]:

Szkolenie praktyczne z uwzględnieniem przydatnych informacji.


Sekretarz / Nadleśnictwo [2017.11.21]:

Z tym wykładowcą szkolenia są zawsze bardzo dobre.


/ Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa [2017.11.21]:

Szkolenie przydatne, interesujące.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Instytut Energetyki [2017.11.21]:

Bardzo przydatne informacje z zakresu zamówień publicznych.


Starszy Inspektor / Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.11.20]:

Szkolenie przeprowadzone było w bardzo czytelny i ciekawy sposób. Miły wykładowca, posiadający dużą wiedzę na temat zamówień publicznych.


Specjalista / Energa Operator [2017.11.20]:

Prowadzący jak zwykle na najwyższym poziomie.


Kierownik / Energa Operator [2017.11.20]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie, z uwzględnieniem przykładów i kazusów. Zagadnienia przedstawione zostały w sposób przejrzysty i usystematyzowany.


Specjalista / Energa Operator [2017.11.20]:

Wykładowca bardzo dobrze przygotowany. Bardzo dobrze przekazywana wiedza. Ciekawe zagadnienia.


Starszy Asystent / Leśny Park Kultury i Wypoczynku [2017.11.20]:

Szkolenie przygotowane i przeprowadzone bardzo rzetelnie. Prowadzone w sposób jasny i przejrzysty.


Zastępca Kierownika / Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.11.20]:

Szkolenie bardzo ciekawe z uwzględnieniem aktualnych zmian prawnych. Poruszono praktyczne aspekty. Prowadzący – praktyk z dużą wiedzą.


Kierownik Sekcji / Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna [2017.11.20]:

Szkolenie doskonale przygotowane merytorycznie, uwzględniające kluczowe problemy. Bardzo przydatne materiały szkoleniowe.


Starszy Specjalista / Urząd Marszałkowski [2017.11.20]:

Szkolenie bardzo przydatne. Wiedza przekazywana w sposób bardzo przyjazny.


Inspektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.20]:

Szkolenie przeprowadzone i przygotowane profesjonalnie.


Starszy Referent / Leśny Park Kultury i Wypoczynku [2017.11.20]:

Duża wiedza prowadzącego. Bardzo przydatne zagadnienia.


Specjalista / Specjalna Strefa Ekonomiczna [2017.11.16-17]:

Szkolenie bardzo merytoryczne. Prowadzone w przystępny sposób.


Specjalista / Specjalna Strefa Ekonomiczna [2017.11.16-17]:

Świetny prowadzący. Bardzo dobre miejsce szkolenia.


Specjalista ds. Inwestycji / Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej [2017.11.16-17]:

Wiedza przekazana w przystępny sposób. Dokładne omówienie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.


Inspektor / Wojewódzki Szpital Chorób Płuc [2017.11.16-17]:

Bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie. Podanie praktycznych aspektów.


Specjalista / Specjalna Strefa Ekonomiczna [2017.11.16-17]:

Bardzo dobry prowadzący i materiały szkoleniowe.


Specjalista / Specjalna Strefa Ekonomiczna [2017.11.16-17]:

Szkolenie przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Trudne zagadnienia przedstawione w czytelny i przystępny sposób.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Miejski zakład Budynków Mieszkalnych [2017.11.16-17]:

Pełen profesjonalizm, dobra atmosfera.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa [2017.11.16-17]:

Szkolenie bardzo dobre pod względem merytorycznym i logistycznym.


Specjalista / Specjalna Strefa Ekonomiczna [2017.11.16-17]:

Świetny fachowiec z bogatą wiedzą.


Specjalista / Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej [2017.11.16-17]:

Ciekawe szkolenie poparte wiedzą praktyczną.


Specjalista / Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad [2017.11.16-17]:

Szkolenie konkretne, rzeczowe, w miłej atmosferze. Informacje przydatne na zajmowanym przeze mnie stanowisku.


Samodzielny Referent / Izba Administracji Skarbowej [2017.11.16-17]:

Zwięźle, na temat, wyczerpująco.


Podinspektor / Komunikacyjny Związek Komunalny [2017.11.16-17]:

Szkolenie przeprowadzone bardzo ciekawie. Omawiane tematy popierane licznymi przykładami. Jestem usatysfakcjonowana.


Specjalista / Specjalna Strefa Ekonomiczna [2017.11.16-17]:

Prowadzący bardzo dobry – dobrze słucha się człowieka z ogromnym doświadczeniem. Świetny wybór miejsca na szkolenie.


Inspektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Szkolenie zawierało dużo wiedzy praktycznej. Prowadzący udziela wyczerpujących odpowiedzi.


Starszy Inspektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Bardzo dobre i przydatne szkolenie. Bardzo dobrze zrealizowane.


/ Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Szkolenie merytoryczne i interesujące. Zagadnienia niezbędne w praktyce bardzo przystępnie przekazane przez prowadzącego.


/ Zakład Karny [2017.11.15]:

Duży zasób wiedzy prowadzącego. Zrozumiały język i przekaz.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Miejski [2017.11.15]:

Rzeczowe przedstawienie problematyki zamówień publicznych. omawianie poszczególnych przepisów na przykładach.


Kierownik Działu / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Szkolenie merytoryczne. Profesjonalne.


Koordynator ds. Zamówień Publicznych / Politechnika [2017.11.15]:

Szkolenie bardzo przydatne. Treść adekwatna do tematu. Bardzo wysoko oceniam sposób prowadzenia szkolenia.


Inspektor / Urząd Wojewódzki [2017.11.15]:

Szkolenie prowadzone w sposób przejrzysty. Prowadzący przedstawił zwięźle i zrozumiale większość aspektów problematycznych.


Kierownik Działu / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Zwięźle i wyraźnie omówiono tematykę szkolenia. Na szczególną uwagę zasługuje przedstawienie praktycznej strony omawianego tematu.


/ Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Problematyka omówiona na przykładach.


Inspektor / Powiatowy Urząd Pracy [2017.11.15]:

Bardzo przydatne w praktyce szkolenie.


Główny Specjalista / Wojewódzki Urząd Pracy [2017.11.13-14]:

Przydatne, praktyczne szkolenie, systematyzujące wiedzę. Prowadzący bardzo kompetentny, wzorowo przeprowadził szkolenie.


Radca Prawny / Komenda Wojewódzka Policji [2017.11.13-14]:

Szkolenie jako warsztatowe pozwoliło na praktyczną ocenę i spojrzenie na zamówienia publiczne. Duża wiedza i doświadczenie prowadzącego.


Prezes Zarządu / Firma prywatna [2017.11.13-14]:

Szklenie przydatne praktyce.


Główny Specjalista / Urząd Gminy [2017.11.13-14]:

Szkolenie interesujące i wyczerpujące temat.


Naczelnik / Starostwo Powiatowe [2017.11.13-14]:

Kompleksowe szkolenie z uwzględnieniem praktycznych aspektów zamówień publicznych.


Specjalista / Starostwo Powiatowe [2017.11.13-14]:

Szkolenie bardzo przydatne merytorycznie. Bardzo duża wiedza prowadzącego.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzki Szpital Zespolony [2017.10.19-20]:

Na szkoleniu zostały poruszone najbardziej problematyczne tematy dotyczące nowelizacji ustawy Prawo zamówień publicznych. Dużo praktycznej wiedzy i ćwiczeń.


Główny Specjalista / Urząd Wojewódzki [2017.10.19-20]:

Szkolenie na wysokim poziomie. Wykładowca posiadający dużą wiedzę i doświadczenie potrafi znakomicie przekazać informacje.


Młodszy Referent / Urząd Gminy [2017.10.19-20]:

Wykładowca w ciekawy sposób przedstawił tematykę szkolenia. Bardzo mi się podobało.


Inspektor / Urząd Miejski [2017.10.19-20]:

Szkolenie adekwatne do potrzeb. Przeprowadzone w sposób rzetelny i profesjonalny.


Referent ds. Zamówień Publicznych / Firma prywatna [2017.10.19-20]:

Profesjonalne, konkretne szkolenie!


Inspektor / Towarzystwo Budownictwa Społecznego [2017.10.19-20]:

Szkolenie dobrze zorganizowane. Prowadzone w sposób uporządkowany.


Podinspektor / Urząd Miejski [2017.10.19-20]:

Szkolenie bardzo praktyczne i ciekawe.


Kierownik Działu / Firma prywatna [2017.10.19-20]:

Super.


/ Urząd Wojewódzki [2017.10.19-20]:

Dużo praktycznych informacji. Praca na przykładach.


/ Urząd Wojewódzki [2017.10.19-20]:

Szkoleni pozwalające na usystematyzowanie zdobytej wiedzy. Bardzo dużo praktycznych przykładów i wskazówek.


Kierownik / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.10.16]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób profesjonalny. Bardzo przydatne.


Starszy Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Stacja Pogotowia Ratunkowego [2017.10.16]:

Wykładowca prowadzi szkolenie jak zawsze perfekcyjnie i ciekawie.


Starszy Inspektor / Zarząd Obsługi Przejść Granicznych [2017.10.16]:

Doskonale przemyślane szkolenie. Zrozumiałe nawet dla początkujących.


Starszy Inspektor / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.10.16]:

Szkolenie konkretne. Jasno i wyraźnie przekazane treści.


Animator / Dom Kultury [2017.10.16]:

Materiał przekazany w bardzo przystępny sposób. Przykłady praktyczne + teoria bardzo dobrze przekazane.


Naczelnik Sekcji / Zarząd Dróg Grodzkich [2017.10.16]:

Szkolenie pomocne w przeprowadzaniu procedur zamówień publicznych. Dużo wiedzy praktycznej.


/ Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej [2017.10.16]:

Wykładowca komunikatywny, z dużą wiedzą i doświadczeniem w temacie zamówień publicznych.


Specjalista / Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej [2017.10.16]:

Szkolenie rzeczowe, konkretne, bardzo dobre.


Inspektor / Zarząd Dróg Grodzkich [2017.10.16]:

Bardzo ciekawe, dogłębne potraktowanie przedmiotu szkolenia.


Inspektor / Urząd Miasta [2017.10.16]:

Szkolenie bardzo dobre – rzeczowe, na temat.


/ Urząd Miasta [2017.10.16]:

Szkolenie bardzo przydatne, dobrze przygotowane.


/ Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.10.11-12]:

szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobry wykładowca i organizacja.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Miejski [2017.10.11-12]:

Profesjonalna wiedza przekazana w dostępny sposób.


Kierownik Działu / Szpital Wojewódzki [2017.10.11-12]:

Bardzo dobra wiedza merytoryczna. Będę polecać szkolenia organizowane przez waszą firmę oraz z udziałem tego wykładowcy.


Specjalista / Szkoła Podstawowa [2017.10.11-12]:

Merytorycznie – rewelacja. Wiedza wykładowcy imponująca. Sposób przekazania informacji przystępny i zrozumiały. Wynoszę z tego szkolenia dużo cennych informacji przydatnych w dalszej pracy.


/ Zakład Linii Kolejowych [2017.10.11-12]:

Bardzo dożo przydatnych informacji, które można zastosować w praktyce. Dużo przykładów pomagających uniknąć błędów.


Sekretarz / Sąd Rejonowy [2017.10.11-12]:

Szkolenie bardzo dokładne, precyzyjne, prowadzone w sposób przystępny.


Starszy Referent / Szpital Wojewódzki [2017.10.11-12]:

Szkolenie bardzo dobre pod względem merytorycznym. Bardzo dobry wykładowca.


Inspektor / Urząd Miejski [2017.10.11-12]:

Szkolenie kompetentne, rzeczowe, praktyczne.


/ Powiatowy Urząd Pracy [2017.10.11-12]:

Profesjonalne, przydatne w praktyce.


Starszy Inspektor / Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad [2017.10.11-12]:

Szkolenie na wysokim poziomie merytorycznym. prowadzący w bardzo dobry sposób przekazuje wiedzę.


Podinspektor / Starostwo Powiatowe [2017.10.09-10]:

Szkolenie bardzo przydatne, poszerzające wiedzę z zakresu zamówień publicznych i eliminujące najczęściej popełniane błędy.


Inspektor / Urząd Gminy [2017.10.09-10]:

Szkolenie bardzo rzeczowe, z dużą wiedzą praktyczną. Godne polecenia.


Referent / Park Narodowy [2017.10.09-10]:

Szkolenie dobrze zaplanowane i przeprowadzone. Z licznymi przykładami i wskazaniem najczęściej popełnianych błędów przy zamówieniach.


/ Agencja Rozwoju Regionalnego [2017.10.09-10]:

Szkolenie bardzo praktyczne, pełne przykładów i kazusów. Prowadzący w jasny sposób przedstawia kilka możliwości postępowań.


Kierownik Działu / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.10.09-10]:

Szkolenie bardzo ciekawie prowadzone. Materiały przygotowane perfekcyjnie. Wykładowca super.


/ Kopalnia [2017.10.09-10]:

Bardzo przydatne informacje. Ciekawy sposób prezentacji. Wiele praktycznych przykładów.


Główny Specjalista / Sąd Administracyjny [2017.10.09-10]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób profesjonalny i rzeczowy. Organizacja na dobrym poziomie.


Kierownik Działu / Szpital Specjalistyczny [2017.10.09-10]:

Szkolenie bardzo dobre. Tematycznie ok. Bardzo dobry wykładowca.


/ Osoba prywatna [2017.10.09-10]:

Szkolenie merytorycznie bardzo usystematyzowane. Zrozumiałe.


Kierownik / Urząd Gminy [2017.10.06]:

Doskonały prowadzący, świetny sposób przekazywania wiedzy. Przydatne materiały.


/ Zarząd Dróg [2017.10.06]:

Ciekawe przykłady, interesujący sposób prowadzenia. Szkolenie praktyczne.


Inspektor / Towarzystwo Budownictwa Społecznego [2017.10.06]:

Bogate w treści, ciekawe aktualne materiały szkoleniowe. Jestem zadowolona, że mogłam uczestniczyć w tym szkoleniu. Niezwykle bogata wiedza prowadzącego, cenne materiały.


/ Urząd Miasta [2017.10.06]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Ogromna wiedza prowadzącego. Szkolenie zorganizowane profesjonalnie.


Starsza Księgowa / Ośrodek Pomocy Społecznej [2017.10.06]:

Super! Wykładowca z mega wiedzą! Praktyczne porady i wskazówki. Dziękuję.


Specjalista / Zakład Opieki Zdrowotnej [2017.10.06]:

Pełen profesjonalizm. Potrzebne informacje.


Specjalista / Zakład Opieki Zdrowotnej [2017.10.06]:

Bardzo dobrze przygotowane materiały szkoleniowe. Szkolenie bardzo dobrze przygotowane merytorycznie.


Sekretarz / Urząd Gminy [2017.10.06]:

Konkretnie, rzeczowo, na temat.


Inspektor / Zakład Utylizacji Odpadów [2017.10.06]:

Szkolenie profesjonalne, przydatne.


/ Straż Graniczna [2017.10.06]:

Cenne informacje, przydatne w pracy zawodowej.


Specjalista / Straż Graniczna [2017.10.06]:

Rzeczowe informacje omówione w sposób ciekawy i praktyczny.


Specjalista / Polska Spółka Gazownictwa [2017.10.04-05]:

Szkolenie spełniło moje oczekiwania. Bardzo dużą zaletą jest osoba wykładowcy, który potrafi przekazać swoją bogatą wiedzę oraz w ciekawy sposób przeprowadzić szkolenie.


Główny Specjalista / Urząd Gminy [2017.10.04-05]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane. Prowadzący posiada szeroką wiedzę, przekazuje informacje w sposób bardzo dostępny i przejrzysty.


Dyrektor / Firma prywatna [2017.10.04-05]:

Szkolenie bardzo dobre, na wysokim poziomie.


Specjalista / Firma prywatna [2017.10.04-05]:

Szkolenie rzeczowe, z praktycznymi przykładami.


Kierownik / Wojewódzki Urząd Pracy [2017.10.04-05]:

Szkolenie bogate merytorycznie. Warte polecenia.


Inspektor / Urząd Morski [2017.10.04-05]:

Wykładowca posiada bardzo dużą wiedzę. Ciekawie prowadzi szkolenie. Potrafi wyczerpująco odpowiadać na zadawane pytania.


Starszy Specjalista / Zarząd Dróg Wojewódzkich [2017.10.04-05]:

Praktyczna wiedza prowadzącego w zestawieniu z odpowiednią interpretacją przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Gminy [2017.10.04-05]:

Bardzo przydatne, ciekawe szkolenie. Wykładowca w merytoryczny, przejrzysty sposób przybliżył i wyjaśnił zagadnienia związane z zamówieniami publicznymi.


Specjalista / Leśny Park Kultury i Wypoczynku [2017.09.28-29]:

szkolenie zawierało wiele ciekawych rozwiązań nowych kwestii dotyczących zamówień publicznych. materiały szkoleniowe bardzo przydatne, przejrzyste, usystematyzowane. Dużo przydatnej wiedzy praktycznej do zastosowania w pracy.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzki Szpital Zespolony [2017.09.28-29]:

Szkolenie dobrze zorganizowane i na wysokim poziomie merytorycznym. Zawierało wiele przydatnych przykładów i wskazówek dotyczących najważniejszych i problematycznych aspektów postępowania.


Starszy Referent / Straż Miejska [2017.09.28-29]:

Bardzo dobra organizacja zarówno merytorycznej części jak i zaplecza organizacyjnego. Miła obsługa, bardzo dobrze zorientowana w potrzebach uczestników.


Starszy Inspektor / Prokuratura Okręgowa [2017.09.28-29]:

Szkolenie przejrzyste, zawierające wiele szczegółowych problemów zmienionych ostatnią nowelizacją.


Starszy Inspektor / Urząd Wojewódzki [2017.09.28-29]:

Szkolenie merytoryczne. Informacje przekazane w sposób jasny i zrozumiały.


Główny Specjalista / Urząd Gminy [2017.09.28-29]:

Jestem zadowolona ze sposobu prowadzenia . szkolenie ciekawe praktyczne, fachowe. Dziękuję.


Starszy Inspektor / Zarząd Transportu Miejskiego [2017.09.28-29]:

Ogrom wiedzy w bardzo przyjemnej atmosferze. Przydatne w praktyce materiały szkoleniowe.


Inspektor / Urząd Miasta [2017.09.28-29]:

Szkolenie bardzo ciekawe. Wykładowca zainteresował uczestników.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Leśny Park Kultury i Wypoczynku [2017.09.28-29]:

Szkolenie zawierało przydatne tematy o najważniejszych zmianach.


Inspektor / Starostwo Powiatowe [2017.09.28-29]:

Doskonałe merytorycznie szkolenie. Materiał szkoleniowy przygotowany dokładnie i przejrzyście.


Referent / Wojewódzki Szpital Zespolony [2017.09.28-29]:

Bardzo dobrze przygotowany wykładowca. Materiały szkoleniowe i organizacja na wysokim poziomie.


Kierownik Referatu / Urząd Gminy [2017.09.28-29]:

Pełen profesjonalizm. Ogromny zasób wiedzy prowadzącego.


Kierownik / Zespół Szkół [2017.09.27]:

Szkolenie prowadzone w sposób profesjonalny z zastosowaniem przykładów.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Szpital [2017.09.27]:

Usystematyzowano zakres wiedzy z zakresu przetargu nieograniczonego.


Główny Specjalista / Urząd Marszałkowski [2017.09.27]:

Szkolenie ciekawe.


Inspektor ds. Przetargów / Urząd Gminy [2017.09.27]:

Szkolenie bardzo przydatne.


Referent / Muzeum Sztuki [2017.09.27]:

Pozytywny wstęp do rozwijania wiedzy z zakresu przetargów i prawidłowej realizacji zamówień publicznych.


/ Osoba prywatna [2017.09.27]:

Przydatne wiadomości, rzeczowe, konkretne przekazywanie informacji.


Inspektor / Centrum Usług Wspólnych [2017.09.27]:

Szkolenie zrealizowane zgodnie z harmonogramem, wyczerpujące.


/ Firma prywatna [2017.09.26]:

Przepisy prawne poparte praktycznymi wskazówkami i przykładami. Szkolenie efektywne, prowadzone przez doświadczonego wykładowcę.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Teatr [2017.09.26]:

Profesjonalny wykładowca. Duża przydatność informacji. Organizacja, sala, poczęstunek – bardzo dobre.


Specjalista / Firma prywatna [2017.09.26]:

Poruszenie ważnych kwestii związanych z nowymi regulacjami. Bardzo przydatne informacje.


Specjalista / Instytut Badań i Rozwoju [2017.09.26]:

Szkolenie przeprowadzone na bardzo dobrym poziomie.


Referent / Urząd Miasta [2017.09.26]:

Szkolenie bardzo ciekawe, dobrze prowadzone. Jestem bardzo zadowolona.


Radca Prawny / Firma prywatna [2017.09.26]:

Przydatne szkolenie z dobrymi materiałami szkoleniowymi.


Specjalista / Firma prywatna [2017.09.26]:

Przydatne informacje, interpretacje. Dobra analiza występujących nieprawidłowości.


Specjalista / Straż Pożarna [2017.09.26]:

Szkolenie prowadzone w bardzo przystępny sposób. Przejrzyste, oparte na przykładach.


Główny Specjalista / Urząd Marszałkowski [2017.09.26]:

Szkolenie profesjonalne, przydatne, praktyczne. Wiedza podana w sposób usystematyzowany.


/ Instytut Badań i Rozwoju [2017.09.26]:

Szkolenie bardzo przydatne. Dużo informacji.


Podinspektor / Starostwo Powiatowe [2017.09.25]:

Szkolenie bardzo przydatne, pomocne w codziennej pracy przy zamówieniach. Wykładowca w sposób jasny, konkretny omawiał istotne zagadnienia.


Podinspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Gminy [2017.09.25]:

Bardzo dobra organizacja oraz lokalizacja. Świetny wykładowca. Zakres zagadnień wykraczający poza standardowe szkolenia z zamówień publicznych.


Kierownik Działu / Szkoła [2017.09.25]:

Wykład na wysokim poziomie. Wykładowca bardzo merytoryczny.


Referent / Urząd Gminy [2017.09.25]:

Szkolenie praktyczne. Duży zasób przydatnych informacji.


Starszy Specjalista / Urząd Gminy [2017.09.25]:

Bardzo dobre szkolenie.


Referent / Wojskowy Oddział Gospodarczy [2017.09.21-22]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Tematy szeroko omawiane. Poruszone zostały tematy bardzo istotne.


Inspektor / Zakład Gospodarowania Nieruchomościami [2017.09.21-22]:

Bardzo dobre szkolenie zarówno pod względem merytorycznym jak i organizacyjnym. Idealna lokalizacja miejsca szkolenia.


Młodszy Specjalista / Centrum Medyczne [2017.09.21-22]:

Bardzo przydatne informacje. Ciekawe szkolenie.


Specjalista / Przedsiębiorstwo Oczyszczania [2017.09.21-22]:

Szkolenie przydatne, interesujące. chętnie pójdę na kolejne szkolenie prowadzone przez tego wykładowcę.


/ Zarząd Dróg i Transportu [2017.09.21-22]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane pod względem merytorycznym. Świetna lokalizacja.


Inspektor / Urząd Gminy [2017.09.21-22]:

Rzetelny i obrazowy sposób prowadzenia szkolenia. Łatwość w przyswajaniu informacji.


Starszy Inspektor / Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego [2017.09.21-22]:

Bardzo kompetentny prowadzący, który bardzo ciekawie i prosto prowadzi szkolenie.


Inspektor / Urząd Gminy [2017.09.21-22]:

Praktyczne porady. Jak każde szkolenie tego wykładowcy - konkretne i bardzo interesujące, wyjaśniające wątpliwości.


Referent / Wojskowy Oddział Gospodarczy [2017.09.21-22]:

Ciekawe uwagi dotyczące praktycznej strony przygotowania postępowania. Praktyczne wyjaśnienia dotyczące oceny ofert.


Specjalista / Miejskie Przedsiębiorstwo Oczyszczania [2017.09.21-22]:

Wykładowca posiada ogromną wiedzę w zakresie zamówień publicznych. Daje wskazówki jak uniknąć problemów w sporządzaniu dokumentacji przetargowej. Przekazuje wiedzę praktyczną.


Konsultant / Dom Pomocy Społecznej [2017.09.20]:

Bardzo dobrze zorganizowane szkolenie. Wykładowca w sposób jasny i przejrzysty przekazał potrzebne informacje. Wzorowy sposób prowadzenia zajęć.


Pomoc Administracyjna / Urząd Gminy [2017.09.20]:

Szkolenie bardzo przydatne i obszerne informacyjnie. Przekazywanie informacji w sposób prosty i praktyczny.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego [2017.09.20]:

Szkolenie bardzo dobrze zorganizowane. Szkolący wyczerpująco odpowiadał na pytania i szczegółowo przedstawił zagadnienia dotyczące postępowań.


Inspektor / Centrum Świadczeń Rodzinie [2017.09.20]:

Bardzo dobre szkolenie. Solidny wykładowca.


/ Urząd Gminy [2017.09.20]:

Przejrzyście przedstawiona ustawa poparta przykładami.


/ Centrum Świadczeń Rodzinie [2017.09.20]:

Konkretne, rzetelne szkolenie. Przystępny wykładowca.


Inspektor / Urząd Miasta [2017.09.15]:

Szkolenie merytorycznie bardzo dobrze przygotowane. Bardzo pomocna wiedza praktyczna.


Referent / Urząd Miasta [2017.09.15]:

Szkolenie w pełni zgodne z zakresem. Przeprowadzone w sposób wyczerpujący i profesjonalny.


Księgowa / Ośrodek Rozwojowo-Wdrożeniowy [2017.09.15]:

Dużo przydatnych informacji. Bardzo dobrze, że można zadawać pytania.


Specjalista / Ośrodek Rozwojowo-Wdrożeniowy [2017.09.15]:

Praktyczne informacje ogólne dotyczące zamówień.


Główny Specjalista / Starostwo Powiatowe [2017.09.14]:

Bardzo dobry prowadzący, dobra lokalizacja i dobra organizacja szkolenia.


Starszy Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Szpital Specjalistyczny [2017.09.14]:

Profesjonalne szkolenie. Ogromna wiedza i doświadczenie prowadzącego.


Dyrektor Biura / Urząd Miasta [2017.09.14]:

Dobrze zorganizowane szkolenie. Dobry przekaz informacji.


Inspektor / Zakład Opiekuńczo-Leczniczy [2017.09.14]:

Dobry zakres szkolenia. Prowadzący posiada rozległą wiedzę.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Urząd Miasta [2017.09.14]:

Bardzo dobre szkolenie.


Kierownik Referatu / Urząd Miasta [2017.09.13]:

Bardzo profesjonalny wykładowca i organizator.


Kierownik / Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa [2017.09.13]:

Podejmowane tematy rozwiązują problemy występujące w zamówieniach publicznych. bardzo dobry sposób prowadzenia szkolenia.


Podinspektor / Urząd Gminy [2017.09.13]:

Szkolenie prowadzone bardzo profesjonalnie. Informacje przekazywane w zwięzły i zrozumiały sposób.


Podinspektor / Urząd Gminy [2017.09.13]:

Szkolenie konkretne, oparte na przykładach.


Referent / Zakład Komunalny [2017.09.13]:

Szkolenie bardzo ciekawe. Dowiedziałam się o wielu istotnych rzeczach.


Zastępca Burmistrza / Urząd Miasta [2017.09.13]:

Szkolenie potrzebne w związku ze złożonością oraz zmiennością przepisów. Szkolenie spełniło moje oczekiwania.


Kierownik Referatu / Urząd Miasta [2017.09.13]:

Kompetentny wykładowca. Interesujący sposób prowadzenia wykładu.


/ Jednostka samorządowa [2017.07.27-28]:

Szkolenie bardzo pomocne, poruszające ważne aspekty w prowadzeniu i przygotowaniu postępowań o zamówienie publiczne.


Inspektor ds. Zamówień Publicznych / Jednostka samorządowa [2017.07.27-28]:

Materiały i przykłady podane przez prowadzącego są bardzo przydatne przy dalszych procedurach prowadzonych przez naszą jednostkę.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.07.27-28]:

Szkolenie znakomite. Świetny sposób przekazania wiadomości, sposób prowadzenia. Bardzo dobra lokalizacja szkolenia.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.27-28]:

Szkolenie na wysokim poziomie. Przekazano dużo cennych informacji.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.07.27-28]:

Bardzo dobre szkolenie. Praktyczne wykorzystanie przykładów.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.27-28]:

Szkolenie pozwoli na zastosowanie poszczególnych uwag we własnych postępowaniach. Umożliwi skorzystanie z rad fachowca.


Dyrektor / Jednostka badawczo-rozwojowa [2017.07.27-28]:

Szkolenie bardzo pomocne w codziennych zmaganiach z przetargami.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.27-28]:

Szeroka tematyka szkolenia poparta przykładami praktycznymi, przydatnymi w pracy zawodowej.


Referent / Jednostka oświaty [2017.07.27-28]:

Szkolenie bardzo ważne, świetnie poprowadzone. Wyczerpujące informacje.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.07.25-26]:

Szkolenie profesjonalne, konkretne. Duża wiedza prowadzącego. Udzielanie odpowiedzi na zapytania w sposób rzetelny.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.07.25-26]:

Doskonała wiedza prowadzącego oraz dużo praktycznych przykładów.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2017.07.25-26]:

Bardzo dobre przykłady i kierunki rozwiązań problemów.


Kierownik Działu / Jednostka kultury [2017.07.25-26]:

Wysoki poziom na każdej płaszczyźnie – merytorycznie i organizacyjnie.


Naczelnik / Jednostka terytorialna [2017.07.25-26]:

Jak zawsze pełne zadowolenie i pomoc w dalszej pracy.


/ Jednostka samorządowa [2017.07.25-26]:

Informacje podane wyraźnie i szczegółowo. Bardzo przyjazna atmosfera.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.25-26]:

Szkolenie interesujące, z dużą ilością przykładów.


Starszy Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.07.25-26]:

Szkolenie bardzo przydatne. Wykładowca ciekawie przekazuje wiedzę. Jestem zadowolona z udziału w tym szkoleniu.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.07.25-26]:

Szkolenie profesjonalne, z dużą ilością praktycznych przykładów oraz możliwością zadawania pytań i uzyskania odpowiedzi dotyczących własnych problemów zamówieniowych.


Inspektor / Jednostka ochrony zdrowia [2017.07.20-21]:

Szkolenie / warsztaty bardzo rzeczowe i praktyczne. Polecam wszystkim.


Podinspektor / Jednostka terytorialna [2017.07.20-21]:

Szkolenie było ciekawe. Podano przykłady pomocne w zrozumieniu zagadnień.


Podinspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.20-21]:

Szkolenie zawierało bardzo interesujące i przydatne przykłady praktyczne.


Starszy Specjalista / Jednostka ochrony zdrowia [2017.07.20-21]:

Praktyczne szkolenie, prowadzone profesjonalnie.


/ Jednostka terytorialna [2017.07.20-21]:

Szkolenie bardzo przydatne i interesujące. Dające rozwiązania problemów praktycznych.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.07.20-21]:

Szkolenie przeprowadzono sprawnie precyzyjnie. Wykładowca przekazał cenną wiedzę.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2017.07.20-21]:

Bardzo dobre szkolenie.


Młodszy Referent / Jednostka samorządowa [2017.07.20-21]:

Cenne informacje, praktyczna pomoc.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.17]:

Szkolenie przeprowadzone w rzeczowy, konkretny i przystępny sposób. Prowadzący podał bardzo przydatne przykłady z zakresu tematyki szkolenia.


Kierownik Działu / Jednostka budżetowa [2017.07.17]:

Szkolenie zostało przeprowadzone w sposób profesjonalny. Miła atmosfera, sposób przekazywania wiedzy przez prowadzącego powodują, że uznaję szkolenie za przydatne.


Referent / Jednostka budżetowa [2017.07.17]:

Praktyczna wiedza prowadzącego.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.17]:

Szkolenie bardzo dobrze przygotowane i przeprowadzone.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.17]:

Wysoka merytoryka szkolenia. Zrozumiały przekaz.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.17]:

Szkolenie przeprowadzone w bardzo ciekawy sposób. Dużo praktycznych przykładów.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2017.07.17]:

Dobra organizacja, bardzo dobry przekaz informacji.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.07.17]:

Szkolenie bardzo dobre, przydatne informacje i materiały.


Specjalista / Jednostka kultury [2017.07.17]:

Bardzo dużo istotnych informacji.


Kierownik / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2017.06.30]:

Bardzo dobre merytorycznie szkolenie. Pogłębia moją wiedzę na temat zamówień publicznych.


Starszy Specjalista / Jednostka mundurowa [2017.06.30]:

Szkolenie jest merytoryczne. Wiedza ciekawie przekazywana.


Naczelnik Wydziału / Jednostka terytorialna [2017.06.30]:

Praktyczne informacje dotyczące prawa zamówień publicznych.


Referent / Jednostka oświaty [2017.06.30]:

Szkolenie przeprowadzone w sposób profesjonalny.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.06.30]:

Dużo praktyki.


Inspektor / Jednostka wymiaru sprawiedliwości [2017.06.30]:

Bardzo dużo praktycznych podpowiedzi związanych z procedurą przetargu nieograniczonego.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.06.28]:

Szkolenie interesujące, dobrze przygotowane merytorycznie. Prowadzący w sposób ciekawy omawia zagadnienia.


Główny Specjalista / Jednostka oświaty [2017.06.28]:

Szkolenie jak zawsze wnosi coś nowego do mojej wiedzy na temat zamówień publicznych. Bardzo cenię tego wykładowcę i jego wiedzę.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2017.06.28]:

Bardzo profesjonalne i rzeczowe szkolenie.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2017.06.28]:

Przekaz czytelny, zrozumiały, dużo przykładów, wysoki profesjonalizm.


Naczelnik Wydziału / Jednostka terytorialna [2017.06.28]:

Szkolenie interesujące, zawierające przydatne informacje. Zwrócono uwagę na istotne zagadnienia tematyczne.


Kierownik Referatu / Jednostka samorządowa [2017.06.28]:

Bardzo zrozumiały sposób prezentacji informacji.


Kierownik / Jednostka oświaty [2017.06.28]:

Szkolenie w pełni wyczerpuje temat. Przykłady podawane przez wykładowcę dają dobre uzupełnienie wiedzy.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.06.28]:

Tematyka przedstawiona bardzo przystępnie. Wykładowca z dużym doświadczeniem.


/ Jednostka samorządowa [2017.06.28]:

Dostarczono dużo informacji na temat postępowania do 30 tys. euro wykład prowadzony w ciekawy sposób w oparciu o bogate doświadczenie wykładowcy.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2017.06.19]:

Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie, przez kompetentnego wykładowcę. Wyjątkowo zrozumiały przekaz informacji.


Starszy Referent / Jednostka badawczo - rozwojowa [2017.06.19]:

Prowadzący przekazał wiadomości bardzo przystępnie i wyczerpująco.


Zastępca Dyrektora / Jednostka ochrony zdrowia [2017.06.19]:

Dobra organizacja szkolenia. Bardzo dobry przekaz informacji.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.06.19]:

Szkolenie na bardzo dobrym poziomie zarówno merytorycznym jak i organizacyjnym. Widomości przydatne w bieżącej pracy.


Kierownik / Jednostka budżetowa [2017.06.19]:

Szkolenie zwięzłe i konkretne, wyczerpujące program. Prowadzone ciekawie i interesująco.


Główny Specjalista / Jednostka samorządowa [2017.06.19]:

Bardzo przydatne szkolenie.


Inspektor / Jednostka terytorialna [2017.06.19]:

Dobre miejsce, świetny trener.


/ Jednostka terytorialna [2017.06.19]:

Szkolenie było bardzo interesujące. Dobry prowadzący, przydatna wiedza.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2017.06.19]:

Szkolenie profesjonalne, przydatne.


Specjalista / Jednostka kultury [2017.06.19]:

Przydatne szkolenie pozwalające poznać inne spojrzenie na zamówienia publiczne.


/ Jednostka terytorialna [2017.06.19]:

Szkolenie zawierało znaczące informacje dotyczące zamówień publicznych. Rozjaśniło wiedzę oraz wskazało na co zwracać szczególną uwagę.


Kierownik Działu / Jednostka budżetowa [2017.05.19]:

Szkolenie bardzo profesjonalne. Wiedza przekazana przez wykładowcę jest bardzo praktyczna i pozwala uniknąć w praktyce wielu błędów. Cenne szkolenie.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.05.19]:

Szkolenie bardzo dobre. Praktyczne wskazówki.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka oświaty [2017.05.19]:

Szkolenie przydatne i praktyczne.


Kierownik / Firma prywatna [2017.05.19]:

Szkolenie bardzo dobre pod każdym względem.


Starszy Specjalista / Jednostka terytorialna. [2017.05.19]:

Szkolenie prowadzone w sposób jasny i zrozumiały.


Samodzielny Referent / Jednostka samorządowa [2017.05.19]:

Szkolenie pouczające, przydatne. Dużo praktycznych wskazówek.


Specjalista ds. Zamówień Publicznych / Jednostka ochrony zdrowia [2017.05.19]:

Interesujący wykład. Przydatne informacje.


/ Jednostka sektorowa [2017.05.19]:

Bardzo przydatne informacje, które pozwolą wyeliminować nieprawidłowości.


Kierownik / Jednostka terytorialna [2017.05.16]:

Organizacja na wysokim poziomie. Duża wartość merytoryczna szkolenia.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.05.16]:

Szkolenie bardzo dobrze prowadzone i zorganizowane. Przydatne w pracy zawodowej.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.05.16]:

szkolenie rzetelne. Prosty przekaz. Treść szkolenia zgodna z programem.


Specjalista / Jednostka terytorialna [2017.05.16]:

Szklenie przydatne, praktyczne, systematyzujące wiedzę.


Kierownik / Jednostka samorządowa [2017.05.16]:

Szkolenie bardzo dobre. Zagadnienia przedstawiono w sposób ciekawy i wyczerpujący.


Inspektor / Jednostka samorządowa [2017.05.16]:

Dobre materiały szkoleniowe. Dobre przykłady, jasny przekaz.


Starszy Inspektor / Jednostka budżetowa [2017.05.16]:

Szkolenie prowadzone w przystępny sposób. Profesjonalne przygotowanie.


Główny Księgowy / Jednostka budżetowa [2017.05.16]:

Szkolenie bardzo potrzebne i fachowo przeprowadzone.


Zastępca Naczelnika / Jednostka terytorialna [2017.05.16]:

Szkolnie bardzo przydatne i potrzebne. Trener bardzo komunikatywny.


Kierownik Działu / Jednostka terytorialna [2017.05.08-09]:

P


Nowe przetargi
Najbliższe szkolenia
Nowe przetargi
Nowe przetargi
Bezpłatny newsletter
Nowe przetargi
Sonda
Nowe przetargi
Ostatnio dodane pliki
tel./fax 0 801 889 888, e-mail: redakcja@noweprzetargi.pl
Noweprzetargi 2009 - Wszelkie prawa zastrzeżone

Rejestr Instytucji Szkoleniowych nr 2.18/00040/2007
Wpis do ewidencji jednostek upoważnionych do organizowania i prowadzenia szkoleń w służbie cywilnej prowadzonej przez Urząd Służby Cywilnej w Warszawie